Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma preplatio ga Bayern momački..Ljudi pustili Kroosa i onda uradili ovo..glupani, al jbg može im se.
Ja još ne vjerujem da najveći genije odlazi..
I ne spominjete Illaru svega vam. Nasljednik Phlipa Lahma zvanog dodaj prvom do sebe.
Ja još ne vjerujem da najveći genije odlazi..
I ne spominjete Illaru svega vam. Nasljednik Phlipa Lahma zvanog dodaj prvom do sebe.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ceka nas uzbudljivih 72 sata
Illarru su slali na podsudbu u Napoli pa je posao propao,bio je na pragu Bilbao e sad sta ce biti sa njim vidjecemo
Illarru su slali na podsudbu u Napoli pa je posao propao,bio je na pragu Bilbao e sad sta ce biti sa njim vidjecemo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Song Song Song.... Moze i na posudbu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma kakav Ancelotti, k'o da njega neko nesta pita tamo. Od pocetka prelaznog roka on trubi kako nece biti velikih transfera, a mi svake hefte rusimo nekakve rekorde. Jal u prodaji, jal u kupovinimuamerc je napisao/la:Polahko. Imaj povjerenja u Ancelotija ako nisi siguran u Peru. Anceloti zna sta radi. I ovakvi transferi su cijena neceg sto mozda kasnije dolazi.Mozambik je napisao/la:Obrali smo bostan ove godine
Ti ti je prokletstvo kad navijas za Real Madrid. 12 yebenih godina cekas da se sklopi ekipa koja moze dominirati nekoliko godina, uz povremenu "zamjenju ulja" i na kraju se sve raspe kao kula od karata.
Idi Pero u pm.
Covjek igra bez 10-ki, prodali Ozila, najbolju desetku na svijetu i onda mu usput doveli jos dvije desetke u ekipu, od koji on valjda treba da napravi dva Seedorfa.
a bgm ovo je vec zabrinjavajuce za real, di maria pa xabi ,dvojica ponajboljih igraca prosle sezone
zna se kakav je real bio bez xabija ,koliko god je star on je veoma vazan kotac u realu al eto hoce da ide ,ni jedan klub nece zadrzavati nazor igrace
a dovodite luis gustava ko zamjenu za xabija
zna se kakav je real bio bez xabija ,koliko god je star on je veoma vazan kotac u realu al eto hoce da ide ,ni jedan klub nece zadrzavati nazor igrace
a dovodite luis gustava ko zamjenu za xabija
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Arteta??
Svako bol bolujeDonnie Darko je napisao/la:Song je dostupan
#miasanmia
Luis Gustavo bi bio dobra opcija.
Spominjao se i ranije..
Spominjao se i ranije..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pa i ja radi toga govorim ,luis gustavo je bio spreman ako khedira ode ,sad ce ga opet aktivirati ko sto gledamRaul_64 je napisao/la:Luis Gustavo bi bio dobra opcija.
Spominjao se i ranije..
a to haman xabi ode dzaba u bayern
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Bojim se da će nam se desiti isti slučaj kao Milanu s Pirlom..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nece džaba, ali nista puno, 10. mil eura maxbarca_87 je napisao/la:pa i ja radi toga govorim ,luis gustavo je bio spreman ako khedira ode ,sad ce ga opet aktivirati ko sto gledamRaul_64 je napisao/la:Luis Gustavo bi bio dobra opcija.
Spominjao se i ranije..
a to haman xabi ode dzaba u bayern
Milan je Prila otjerao.
Real nikad nije pravio probleme igracima koji zele ici, posebno zasluznim igracima kao sto je Xabi.
Sigurno da niko od zaposlenih u Realu, pa makar bio i portiri, nikad ne bi prodao Xabija, al kad covjek zeli ici niko mu nece praviti problem.
Odlazi profesor

Real nikad nije pravio probleme igracima koji zele ici, posebno zasluznim igracima kao sto je Xabi.
Sigurno da niko od zaposlenih u Realu, pa makar bio i portiri, nikad ne bi prodao Xabija, al kad covjek zeli ici niko mu nece praviti problem.
Odlazi profesor
- Centre forward
- Kontakt:
Razjasni nam ovo momčino.Dzoni je napisao/la:Ako je istina ovo za Xabija onda ko ga **** nije mi zao uopste.
Sretno.
S konja na magarca.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dolazi veznjak 100%,a mozda i napadac
Nema nam Capetana sta on veli na ovo raspade se tandem Arbelonso
Nema nam Capetana sta on veli na ovo raspade se tandem Arbelonso
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Sretno Xabi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
meni nije jasan potez bayerna da kroosu nedaju 8 m a xabiju u 33. godini 10 m daju
al dobro sretno Xabiju u daljnjoj zaduzio je real svojim igrama
prica se da se treba veznjak dovest al po meni meni je 6 sto ih imamo sasvim dovoljno i uvjek moze neko iz castille uletit kao 7.
al dobro sretno Xabiju u daljnjoj zaduzio je real svojim igrama
prica se da se treba veznjak dovest al po meni meni je 6 sto ih imamo sasvim dovoljno i uvjek moze neko iz castille uletit kao 7.
Odakle vam to da ce Xabi imati platu od 10 miliona ?
Najbolji defanzivni vezni svih vremena. Najveci gospodin koji je ikad krocio na nogometne terene.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Tom Cleverley, dajemo ga djabe, placamo ga mi ako treba 10 miliona po sezoni.
Odjednom puče ova vijest, iznenadila nas je sviju sigurno. Xabi možda više nije na nivou kao prethodnih godina, ali svejedno je vrlo bitna karika za ovu momčad i žao mi što moj najdraži igrač najvjerovatnije odlazi iz Reala.
Volio bih da se demantira na kraju sve.
Volio bih da se demantira na kraju sve.
Pero dovedi nam Cimirota 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.