Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mislim da je Slobodi neko drugi kriv, ali ovo što je Chingalia napisao je činjenica. Trebalo im je oduzeti tri boda kako je UEFA i naložila, a to nije učinjeno, odnosno učinjeno je ali sa zakašnjenjem.
Debelo bi ti bilo krivo @invicible1921 da npr. Željezničaru evropu ili titulu izbije npr Borac, koji treba biti kažnjen sa -3 boda, a to bude učinjeno kasno.
Debelo bi ti bilo krivo @invicible1921 da npr. Željezničaru evropu ili titulu izbije npr Borac, koji treba biti kažnjen sa -3 boda, a to bude učinjeno kasno.
Sad sam baš pogledao i vidim da je bio crveni i za Slobodu kasnije ali kao što si napisao to ne umanjuje nesposobnost da se izgubi 1 razlike.fukaratz je napisao/la:ako mislis na utakmicu sa Slavijom nedugo nakon njihovog crvenog nas Mirza Hasanovic je takodjer dobio crveni tako da smo bili u egalunnoo88 je napisao/la:Sloboda je na tom meču imala igrača više čitavu utkmicu tako da su trebali pobjediti ako su bolji.a to ne umanjuje nasu nesposobnost da izgubimo 1 razlike
- egocentrik
- Kontakt:
Poruka fukarama i simpatizerima kluba iz Tz, učite na greškama i ne tražite krivce u drugima.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ti u vojim postovima pobijaš sam sebe.invincible1921 je napisao/la:Slobodi i celiku je vazda neko drugi kriv jer oni su "veliki" klubovi i svi su protiv njih, a vise vremena proveli u donjem dijelu tabele nego pri vrhu..sad ce me napast al nema veze ja s smo iskreno reko. Eo i kad je ispala sloboda kriv im je zeljo jer je pustio leotara, a ko im je kriv sto su izgubili od kog god u mogoli i od kog nisu, a koliko se sjecam protiv direktnog konkurenta slavije su trebali da ne izgube vise od gola razlike oni ni to nisu uspijeli ...pa brate ispadni. Vazda bi da ostaju u nekim zadnjim kolima utakmicama itd...Kad je mogo velz prvi put u historiji (doduse fkt nepravedno) kad je mogo not.forrest kad je mogo Milan prije 20tak godina pa mozete i vi isto ko da su pretplaceni na prvu ligu pa dje ce on iispas
Velež ti je veliki klub a u okvirima BiH istom Veležu je najbolji plasman 7-8 mjesto
- invincible1921
- Kontakt:
Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji lige
nego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi
EDIT: Ja mislim da je Dzelo Muhareomivc
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 28 avg 2014, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
RiverPlate
- Kontakt:
- BurningLegion
- Kontakt:
Bilo je nekad na BiHSoccer, koliko se sjecam. Ne znam jel itko to sacuvao.invincible1921 je napisao/la:Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji ligenego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi
A Wagner igra godinama dvije klase iznad lige, jednostavno ikona, ne postoji konzistentniji, kompletni i bolji na nivou lige, o cemu mi pricam kad s 37 cini smijesnim momke i 15 godina mladje od sebe, tu apsolutno sva prica staje, ponovno je preuzeo vodstvo na listi strijelaca koliko vidim.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 28 avg 2014, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Wagner je prekuco tu statistiku. Docekao je ujedinjenje lige,bio najbolji strijelac, osvojio i Ligu i Kup, najstarije dijete ce na maturu na proljece, igrao je na Grbavici bez reflektora i pod reflektorima, bio tu kad je Sarajevo zadnji put bilo sampion, ispratio sampione u drugu ligu ( Modricu), docekao je da repka ode na svjetsko, da Dzeko bude kapiten iako je Dzeko igrao kao dijete u pl Bih protiv njega 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Jos da doceka skracivanje lige i treba pisat peticiju onima u PIO/MIO da se covjeku da penzija 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kad si vec kod najboljih strijelaca... dzelo je igrao od 1996. do 2005. i postigao 107 golova. da li je to sad najvise sto je postignuto ne znam, ali mislim da jeste. moze se lako izracunati koliko je wagner dao golova...invincible1921 je napisao/la:Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji ligenego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi
a za mene iskreno najbolji strijelac (iako to statisticki nije) ostaje nermin vazda. cojvek je odigrao "svega" 3 i po sezone u premijer ligi (1996-1999), bio tri puta najbolji strijelac (ucinak 100%) i dao 66 golova
1996/97 bosna visoko, 17 golova (najbolji strijelac lige)
1997/98 zeljeznicar, 21 gol (najbolji strijelac lige)
1998/99 zeljeznicar, 18 golova (najbolji strijelac lige)
1999/00 zeljeznicar, 10 golova (igrao samo jesenji dio)
da je on nastavio igrati jos 2-3 godine, postigao bi preko 120 golova u ligi...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zato ce sin da nastavi njegovim stopama, samo u pravom klubu 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- invincible1921
- Kontakt:
jovanmaksimovic je napisao/la:kad si vec kod najboljih strijelaca... dzelo je igrao od 1996. do 2005. i postigao 107 golova. da li je to sad najvise sto je postignuto ne znam, ali mislim da jeste. moze se lako izracunati koliko je wagner dao golova...invincible1921 je napisao/la:Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji ligenego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi
a za mene iskreno najbolji strijelac (iako to statisticki nije) ostaje nermin vazda. cojvek je odigrao "svega" 3 i po sezone u premijer ligi (1996-1999), bio tri puta najbolji strijelac (ucinak 100%) i dao 66 golova
1996/97 bosna visoko, 17 golova (najbolji strijelac lige)
1997/98 zeljeznicar, 21 gol (najbolji strijelac lige)
1998/99 zeljeznicar, 18 golova (najbolji strijelac lige)
1999/00 zeljeznicar, 10 golova (igrao samo jesenji dio)
da je on nastavio igrati jos 2-3 godine, postigao bi preko 120 golova u ligi...
Adilovic je za 2 haman 50 a raja ga pljuvala
=\_1921_/=
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tacnije, 48 golova u prvenstvu u tri sezone (2 zeljeznicar, 1 celik)invincible1921 je napisao/la:Adilovic je za 2 haman 50 a raja ga pljuvala
FOR PAUL
FOR PAUL
- invincible1921
- Kontakt:
od toga 38 u zelji ako se ne varamjovanmaksimovic je napisao/la:tacnije, 48 golova u prvenstvu u tri sezone (2 zeljeznicar, 1 celik)invincible1921 je napisao/la:Adilovic je za 2 haman 50 a raja ga pljuvala
=\_1921_/=
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
39, ostalih 9 za celik, ali uopsteno, bilo je dosta igraca koji su mogli ostaviti dubok grag u ovoj ligi, kao wagner, zato kazem da je vazda prvo trebao ostati da igra jos koju godinu jer je svakako bio u godinama gdje ne mozes odes lako vani (kao adilovic recimo) a onda imao je tada cijeli tim iza sebe i igrace koji se znaju godinama. steta za vazduinvincible1921 je napisao/la:od toga 38 u zelji ako se ne varamjovanmaksimovic je napisao/la:tacnije, 48 golova u prvenstvu u tri sezone (2 zeljeznicar, 1 celik)invincible1921 je napisao/la:Adilovic je za 2 haman 50 a raja ga pljuvala
FOR PAUL
FOR PAUL
- invincible1921
- Kontakt:
39, ostalih 9 za celik, ali uopsteno, bilo je dosta igraca koji su mogli ostaviti dubok grag u ovoj ligi, kao wagner, zato kazem da je vazda prvo trebao ostati da igra jos koju godinu jer je svakako bio u godinama gdje ne mozes odes lako vani (kao adilovic recimo) a onda imao je tada cijeli tim iza sebe i igrace koji se znaju godinama. steta za vazdu
[/quote]
kako nije ,VAZDA ga vazda zabije
mislim da nema neke statistike u nasoj ligi za najboljeg strijelaca svih vremena jer bilo ko da ima potencijal recimo da postigne 100 golova za 3-4 godine ode nakon jedne 
kako nije ,VAZDA ga vazda zabije
=\_1921_/=
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bio je darko spalevic iz slavije dvaput zaredom najbolji strijelac lige, gdje on sad igra?invincible1921 je napisao/la:kako nije ,VAZDA ga vazda zabijemislim da nema neke statistike u nasoj ligi za najboljeg strijelaca svih vremena jer bilo ko da ima potencijal recimo da postigne 100 golova za 3-4 godine ode nakon jedne
FOR PAUL
FOR PAUL
- invincible1921
- Kontakt:
Sa dosta uspijeha u srbiji ,radnicki ili tako neki klub nisam siguran ,al pravo je dobar upratim ponekad na onom pregledu JSLjovanmaksimovic je napisao/la:bio je darko spalevic iz slavije dvaput zaredom najbolji strijelac lige, gdje on sad igra?invincible1921 je napisao/la:kako nije ,VAZDA ga vazda zabijemislim da nema neke statistike u nasoj ligi za najboljeg strijelaca svih vremena jer bilo ko da ima potencijal recimo da postigne 100 golova za 3-4 godine ode nakon jedne
=\_1921_/=
Sta to Gracic ima u planu?? Zayebano startovo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.