Uvijek bio gospodin, van terena, a pogotovo na njemu, tu mislim dakako na klasike izmedju Barce i Reala.
Al' bolje za nas da ode, Illara ce dominirat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Simone Padoin nije na prodaju.Mozambik je napisao/la:Nista, sad cemo morati pokazati Juventusu gdje mu je mjesto
Nema nista od demanta. Veceras ce obrazloziti svoju odluku i to je toCap17an je napisao/la:Odjednom puče ova vijest, iznenadila nas je sviju sigurno. Xabi možda više nije na nivou kao prethodnih godina, ali svejedno je vrlo bitna karika za ovu momčad i žao mi što moj najdraži igrač najvjerovatnije odlazi iz Reala.
Volio bih da se demantira na kraju sve.
Kakav gospodin, umjetnikClutch je napisao/la:Odlazi nam najveći genije kojeg je fudbal ikad dao. Gospodin, ali i gospodar na terenu.
Hvala ti za sve, prava raja neće zaboraviti.
[youtube][/youtube]
Može li izvor, osim ako nije neka Facebook stranica?andro234 je napisao/la:sad kruze neke informacije da je real odbio ponudu bayerna
Alonso se pita. Real nece praviti nikakve probleme ako mu se ide. Klauzula o ugovoru iz prosle sezone. A ide mu se, zakazao je pressicu za vecerasandro234 je napisao/la:sad kruze neke informacije da je real odbio ponudu bayerna
Nemoj nas džaba sprdati i ovako smo syebani dovoljno.andro234 je napisao/la:sad kruze neke informacije da je real odbio ponudu bayerna
De pojasni ako ti nije mrsko.Cap17an je napisao/la:Obratite pozornost na našu klupu
Centre forward je napisao/la:Razjasni nam ovo momčino.Dzoni je napisao/la:Ako je istina ovo za Xabija onda ko ga **** nije mi zao uopste.
Sretno.
S konja na magarca.
E sad... Sad ko god dodje u Real mora ostat do smrti. I ako ode kukavica jer se nije smio boriti za prvi tim. Drugo, ispade drugi timovi su kari.... ko ce za njih igrat.Dzoni je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Razjasni nam ovo momčino.Dzoni je napisao/la:Ako je istina ovo za Xabija onda ko ga **** nije mi zao uopste.
Sretno.
S konja na magarca.
Pa ne znam sta tu ima nejasno?
Covjek je sam zatrazio da ide iz najveceg svjetskog tima da bi presao u Bayern.
Svaka cast Bayernu,evropski gigant zasigurno,ali jbg nije Real Madrid.
Xabi mi jedan od najdrazih,ali ukoliko ode (kao sto rekoh gore) ne zalim.
Ne samo da odlazi iz najveceg svjetskog tima,vec odlazi i iz najbolje lige na svijetu.
Da je problem u minutazi pa da je zatrazio transfer razumio bih,ali covjel je u 90% slucajeva starter i ne vidim da to moze biti razlog.
Drugo vec je u godinama i ne moze biti vise na nivou na koji smo od njeg navikli,tako da je dolazak Tonija fakticki usluga njemu jer njemac moze da odigra i tu poziciju kako bi se upravo on rasteretio.
Dakle ni tu ne vidim problem.
Trece ide u ekipu koju smo prosle godine u dvomecu pobjedili 5:0
Sretno Xabi,i ko te **** i veci od tebe su odlazili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.