Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
mislim da je glavni razlog sto odlazi jer nece vise imati mjesta u prvih 11 a pep mu je ocigledno to obecao
klupa nije losa
iker,marcelo,varane,arbeloa/nacho,khedira/illara,isco,jese
klupa nije losa
iker,marcelo,varane,arbeloa/nacho,khedira/illara,isco,jese
Samo kazem da mi nije jasan razlog njegovog odlaska,kad mu je sve bilo potaman.
I nebi tu bilo neke borbe,njegovo mjesto je bilo zacementirano,povremeno bi malo odmorio i ajmo dalje.
Svaka cast drugim timovima,ali iz Madrida se ide samo iz dva razloga:
1.nepotreban si
2.nisi normalan
I nebi tu bilo neke borbe,njegovo mjesto je bilo zacementirano,povremeno bi malo odmorio i ajmo dalje.
Svaka cast drugim timovima,ali iz Madrida se ide samo iz dva razloga:
1.nepotreban si
2.nisi normalan
Dolazi Pogba,nije dzaba Juve u utrci za Radamela.Nemaju oni para ako nekoga ne prodaju a Vidal nije taj. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Oslabljena je klupa, ipak. Uzmi da prva ekipa bude: Navas- Coentrao- Pepe- Ramos- Dani - Kroos- Luka - James - Cristiano - Bale - Benzema
U sredini su ti alternative prije svih Khedira i Illarramendi sto nije bas idealno. Za Benzemu nemas zamjenu, trenutno barem. Jesea nema do nove koji bi mijenjao Ronalda i Balea. Tako da ce Isco i James prije krpiti u napadu nego u sredini.
Mozda i Arbeloa ode. Tu je Nacho za desnog beka.
Kako poceti protiv recimo Barce? Sumnjam da ova gore ekipa moze djelovati na potrebnom nivou protiv njih jer ti je vazda Xabi bio taj holder i radio lavovski posao. Ovdje ga bas i nemas. Reklo bi se da je tek u izradi.
20 igraca u rosteru, 3 golmana.
Uzmi u obzir povrede, velik broj utakmica. Vidjecemo...
U sredini su ti alternative prije svih Khedira i Illarramendi sto nije bas idealno. Za Benzemu nemas zamjenu, trenutno barem. Jesea nema do nove koji bi mijenjao Ronalda i Balea. Tako da ce Isco i James prije krpiti u napadu nego u sredini.
Mozda i Arbeloa ode. Tu je Nacho za desnog beka.
Kako poceti protiv recimo Barce? Sumnjam da ova gore ekipa moze djelovati na potrebnom nivou protiv njih jer ti je vazda Xabi bio taj holder i radio lavovski posao. Ovdje ga bas i nemas. Reklo bi se da je tek u izradi.
20 igraca u rosteru, 3 golmana.
Uzmi u obzir povrede, velik broj utakmica. Vidjecemo...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Mene bas zanima dal je Carlo bas pobudalio toliko u starim danima da ce ove godine pokušat igrat bez zadnjeg veznog 
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Neka ide Alonso,nije ovo nista slucajno...jer nam dolazi bombetina od igraca...100%..u narednih 2-3 dana!!
Real ce opet biti masina...pa nebi mi tako ,olako i to odjednom pustili Alonsa..znamo koliko nam znaci...da vec nije digovoren transfer unaprijed.
Samo da se strpimo..jos malo i bice druga prica.
Real ce opet biti masina...pa nebi mi tako ,olako i to odjednom pustili Alonsa..znamo koliko nam znaci...da vec nije digovoren transfer unaprijed.
Samo da se strpimo..jos malo i bice druga prica.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ljut sam na Xabija zbog ovog,ali je na dobro ispalo za Real Madrid.Neće uzimati minute Toniju zbog starih zasluga
Toni/Illarra,Luka/Khedira,James/Isco izgleda bolje od prošlosezonske Xabi/Illarra,Luka/Khedira,Di Maria/Isco.
Toni/Illarra,Luka/Khedira,James/Isco izgleda bolje od prošlosezonske Xabi/Illarra,Luka/Khedira,Di Maria/Isco.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zašto bi neko zakazao presicu u 2, 3 ili 4 ujutro da bi saopštio da prelazi u drugi klub?Rajaz je napisao/la:Alonso se pita. Real nece praviti nikakve probleme ako mu se ide. Klauzula o ugovoru iz prosle sezone. A ide mu se, zakazao je pressicu za vecerasandro234 je napisao/la:sad kruze neke informacije da je real odbio ponudu bayerna
Pogledaj kad sam napisao post .. jel prije il' poslije 00:00Cap17an je napisao/la:Zašto bi neko zakazao presicu u 2, 3 ili 4 ujutro da bi saopštio da prelazi u drugi klub?Rajaz je napisao/la:Alonso se pita. Real nece praviti nikakve probleme ako mu se ide. Klauzula o ugovoru iz prosle sezone. A ide mu se, zakazao je pressicu za vecerasandro234 je napisao/la:sad kruze neke informacije da je real odbio ponudu bayerna
Šta ponoć tačno označava? I prije i poslije ponoći si napisao da će večeras obrazložiti svoju odluku 
Onda je do mene ako je tako. Veceras na pressici ce obrazloziti svoju odlukuCap17an je napisao/la:Šta ponoć tačno označava? I prije i poslije ponoći si napisao da će večeras obrazložiti svoju odluku
- AlfredBorden
- Kontakt:
prognoziro sam neki dan odlazak bradonje, u sali doduse al eto, desi se, my bad
idemo sad negredo, patuljasti italijan, pogbonja il gospodin ture, pero, vlacnice svemira, na potezu si

Dzoni je napisao/la:Ako je istina ovo za Xabija onda ko ga **** nije mi zao uopste.
Sretno.
S konja na magarca.
barca_87 je napisao/la:di maria pa xabi ,dvojica ponajboljih igraca prosle sezone
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Jos jedan za otici kuknjava kuknjava kuknjava
3 dodira s loptom su bila dovoljna da zabijemo gol

3 dodira s loptom su bila dovoljna da zabijemo gol

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Zahvalite se gospodaru svemira u naše ime 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Pero i zvanicno gospodar svemira

- tyler durden
- Kontakt:
Nema problema.GazijaKalesija je napisao/la:Zahvalite se gospodaru svemira u naše ime
Nemojte dat platu Kroosu ali dajte Xabiju
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Zar fakat misliš da mu je dato 10 miliona po sezoni?tyler durden je napisao/la:Nema problema.GazijaKalesija je napisao/la:Zahvalite se gospodaru svemira u naše ime
Nemojte dat platu Kroosu ali dajte Xabiju![]()
Dok je bilo rumenog bilo je i Bayerna
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Hoce li biti prenos izvlacenja grupa na Eurosportu ko proslih godina? Vidim slabo se pise o tome 
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.