halo ljudi smirite se malo, što je bilo, bilo je, idemo dalje, jest da smo očekivali pobjedu, ali ako se zna da ekipe koje su pod imperativom pobjede, protiv njih je najteže igrati. ovo nije nikakav alibi, nego činjenica. također evo treću godinu Čelik nas nije dobio u Zenici, što se nije desilo još od prije rata.
Sada govoriti da smo izgubili Evropu, a tek je 5 kola prošlo, je jako neozbiljno, jer niko ne zna šta će može desiti sutra, jer je još rano za prognoze.
Namjerno sam napisao za raspored da je copy-past od pretprošle godine, kada smo u jesen gostovali jakima, a na proljeće gostovali slabijim ekipama. Ako želimo da na kraju jeseni budemo u vrhu, onda kući, ne smije biti ni jedan kiks, pa ni protiv nezgodnog Olipmica kojeg nismo dobili ima 3 godine.
Nama je prevashodno cilj dobiti sve kući, a u gostima, pošto imamo jako teška gostovanja, pokušati ćopiti još koji bod, i to bi bio potpun uspjeh, jer mi nakon Olimpica imamo yebene tekme, naročito u gostima, jer idemo Širokom, Zrinjskom, Želji, Slobodi i na kraju Borcu, pa mi recite gdje možeš očekivati sigurne bodove?