RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

anel81m
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la anel81m » 05 mar 2010, 15:47

Vidim već se zagrijaje atmosfera pred tekmu sa Sarajevom....fino, fino. :mrgreen: Kamo sreće da mi imamo veći stadion pa da dođe raje iz Rajvosa hrpa i da bude paklena atmosfera, mada i ovako mislim da će biti.A što se tiče hakanja od strane Istoka na Koševu, to mi nije ništa čudno, pa i naši "dedari" hakaju svakoga. :roll: Važno da RA i Horde odrade sve fer,što mislim da će i biti, sve OK.Samo da ćuknemo Olimpiku bodove..... ;)

VfcRA1981
Kontakt:

Post Postao/la VfcRA1981 » 05 mar 2010, 16:11

MA NA KOSEVU OCEKUJEM MINIMALNO 500 LJUDI OD OKUPNO 10OO KOL CE NA STADIONU BITI...
:P :P

NADAM SE BODOVIMA ISKRENO
SUDIJA JE EFENDIČ IZ TUZLE AKO SE NE VARAM A TO JE IBRAKA KOLEGA TAKO DA SE NADAM DA NAM SE NECE TRAVNIK PONOVITI

a poruka za horde

WELCOME TO MOSTAR,OD RED ARMY!!!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 mar 2010, 17:40

Najveci strah je upravo od sudca koji je prijatelj Ibrakovica.Ako bude sudio korektno vi nemate sanse protiv Olimpika.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 05 mar 2010, 17:51

Nešto se ne mogu sjetiti kad smo na korektan način primili go. Škaljić, Zaim, Kajtaz, Knežević sa Hadžijom na golu.
Pozdrav Hordama uz nadu da će doći i da ću konačno vidjeti jednu dobru kvalitetnu tekmu kako na terenu tako i na tribini. Ali prvo moramo odraditi to gostovanje kod malih zelenih. Te su mi tekme najteže. Da nije u Sarajevu ne bi ni išao.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 05 mar 2010, 18:02

Hoće li igrati Asim Škaljić ovu utakmicu?Zna li iko išta?Ko zna kakav će teren biti poslije tekme Sarajeva i Modriče u subotu :roll: .

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 05 mar 2010, 19:34

anel81m je napisao/la:Hoće li igrati Asim Škaljić ovu utakmicu?Zna li iko išta?Ko zna kakav će teren biti poslije tekme Sarajeva i Modriče u subotu :roll: .
Sredina terena ce ostati zdrava. Posto ce se igrati viktorije 90 minuta. :D
E sad nesto kontam, mozda malo i bezobrazno, ali to u nas prolazi. Sad da imamo bezobraznu upravu, pa iskoristiti ovu situaciju kad nam fali napad. Simpaticno i drsko, zavrsiti sa Olimpikom bodove, poslat juniore i kompletni docekat Sarajevo. Heheh..BiH rezim, korumpiram i lezim :D Sutra bi u Avazu osvanuo naslov "Rodjeni grabe ka Europi. Leprsavom igrom do citavog plijena !!!! " :shock:
Ili mozda da ubace ovog Saranovica sto mu jos Zadar nije ispisnicu, pa malo poslije bodove upisati.
Hahah...Sala mala, niti bi to uradili, niti hocemo a vjerovatno i ne mozemo. Odo na pivusu laganu.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 05 mar 2010, 19:49

E da vam kazem za asima jucer ja u videoteku vracam dvd kad asim upada i kaze da mu je isad muka i da je povracao al ja mislim da bi trebao da igra jer koliko sam ja vidio nije opasno nista cim on sam hoda i gleda filmove :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 06 mar 2010, 22:53

bit ce **** sutra, ne igra Asim Skaljic, Colic, Hadzidjulbic (ima povisenu temperaturu i najvjerovatnije da nece igrati), kao ni Dzafic sto je od ranije poznato, zbog kartona :roll:

Velež će protiv Olimpika igrati u sastavu: Borić, Knežević, Kazazić, Kadić, Kajtaz, Zaimović, Osmanagić, Majkić, Duraković, Armel Škaljić, Velagić.

SRETNO RODJENI !

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 07 mar 2010, 07:57

Ja bih,ipak ubacio Dzafica (bez obzira na kartone),jer u najgorem slucaju mozemo samo ponoviti utakmicu - Takmicarska Komisija Fudbalskog Saveza BiH. HAHAHAHAHAHAHA Cirkus ! :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 mar 2010, 09:41

BICE GUSTO je napisao/la:Ja bih,ipak ubacio Dzafica (bez obzira na kartone),jer u najgorem slucaju mozemo samo ponoviti utakmicu - Takmicarska Komisija Fudbalskog Saveza BiH. HAHAHAHAHAHAHA Cirkus ! :mrgreen:
Ne, to cemo uraditi protiv Sarajeva, i to dva tri puta, da napunimo stadion isto toliko puta. :D

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 07 mar 2010, 12:11

carina je napisao/la:
BICE GUSTO je napisao/la:Ja bih,ipak ubacio Dzafica (bez obzira na kartone),jer u najgorem slucaju mozemo samo ponoviti utakmicu - Takmicarska Komisija Fudbalskog Saveza BiH. HAHAHAHAHAHAHA Cirkus ! :mrgreen:
Ne, to cemo uraditi protiv Sarajeva, i to dva tri puta, da napunimo stadion isto toliko puta. :D
sta bi ja bez tebe carina moj, ko bi me nasmijao vazda :D
pozz veliki iz SA, vidimo se aBd next vikend !!
sretno danas
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 07 mar 2010, 12:22

Idemo polako :D Nema veze, šta god da se desi, bitno je da ginu na terenu a rezultat kakav bude. Samo da opet ne potrošim zadnje pare na još jedan show saveza.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 mar 2010, 13:19

Nantess je napisao/la:
carina je napisao/la:
sta bi ja bez tebe carina moj, ko bi me nasmijao vazda :D
pozz veliki iz SA, vidimo se aBd next vikend !!
sretno danas
Pa da :-)..uzmemo para sa karata, od tih para negdje kupimo bodove i bicemo pravi klub BiH premier lige. Kad ih ne mozemo skinuti, bar igrati po njihovim pravilima :cry:
Ozbiljno, neznam gdje ovo sve vodi. Prinudili su te, ako hoces u Europu, moras kupovati bodove sa strane, placati, nazovi, ljude u savezu. Automatski, poslije nemas para ni za igrace ni za Europu. Jer iako izadjes, izaci ces samo turisticki. Treba ovde nesto ozbiljno napraviti. Naci pet sest klubova i bojkotirati cijelu ligu. Ovako samo bacamo obraz i dostojanstvo pod noge, jer igramo, tj; SLUZIMO, nekim "takozvanim" klubovima i ljudima.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 mar 2010, 13:31

A danas ce "Mensin mali" zabit sto posto :D A Kadic ce dostojno zamijeniti Skaljica. Nase gore list, zato se nesto i uzdam u bod(ove). Velagic je, koliko znam, osim zadnji put, uvijek zabijao na Kosevu. Lezi mu, izgleda :D

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 07 mar 2010, 13:34

carina je napisao/la:A danas ce "Mensin mali" zabit sto posto :D A Kadic ce dostojno zamijeniti Skaljica. Nase gore list, zato se nesto i uzdam u bod(ove). Velagic je, koliko znam, osim zadnji put, uvijek zabijao na Kosevu. Lezi mu, izgleda :D
DAJ BOZE,DANAS JE VRLO VAZNA TEKMA
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 07 mar 2010, 15:02

u kladionici williams blokiran par Olimpik-Velež :roll: 2 ko nebo :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 mar 2010, 15:04

Sta je ovo RA danas na sjeveru smjesten...valjda su kod Olimpika gostujuci navijaci na sjeveru :)

Nemoze ovo vako :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 mar 2010, 15:06

Velez dobiva ;)
A C A B !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 mar 2010, 15:24

gubite 1:0 strijelac alimanović......koliko je došlo navijača veleža???? glasnije pjevajte slabo vas čujem :D :D živim pored stadiona pa u pojedinim trenucima čujem pjesmu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 mar 2010, 15:35

Ne cuckaj Mirza...vidis da ih nema puno..upali Semsu Suljakovic, pa slusaj...
Vidi, igra onaj Salihovic, sto su ga puhali na prelaznom roku....vazda ga fasujemo na pocetku :(

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.