FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
3-4-3
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Jest 3-4-3, samo ovaj web site automatski napiše ovu formaciju u ugluPoliceman je napisao/la:3-4-3
Otkud Xabi ?!? 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- tyler durden
- Kontakt:
Policeman je napisao/la:3-4-3
Haha Bayern nece dalje od cetvrtine finala
orionFCB je napisao/la:Jest 3-4-3, samo ovaj web site automatski napiše ovu formaciju u ugluPoliceman je napisao/la:3-4-3
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- anelbavarac
- Kontakt:
Danas Xabi na medicinskim pregledima.Wir sind uns mit Xabi Alonso im Grundsatz einig. Der Spieler wird heute noch in München anreisen zum Medizincheck.“
Cekamo protivnike u LP.
Bayern ako sad jos dovede iskusnog xabija pice to strsana ekipaorionFCB je napisao/la:Ev Bayo i na sajtu zvanično potvrdio da Xabi dolazi.
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... bayern.php
Ovo mi izleti slučajno na FB, izgleda pravo zanimljivo, iako fale Thiago, Muller, Gotze, Dante, itd itd :
Formacija je dobra sem boatenga desno tu bih stavio rafinhu jel on povrijedjen ili vam je ta pozicija u skripcu mislim hocu reci da treba jedan dobar desni bek lijevog imate
04.10.2009 !!
U ovoj formaciji u zadnjoj liniji i trebaju biti 3 štopera, vidiš sa strane Alabu i Lahma koji će biti malo otvoreniji prema naprijed ali će se svakako vraćati da pomognu ekipi u defanzivi, to im je primarna zadaća. Jedino mislim da će Pep nekako ugurati Bernata u ovu formaciju. Umjesto koga i gdje će igrati, to ne znam, samo znam da ga Pepun gura u prvih 11.sarajlija je napisao/la:Bayern ako sad jos dovede iskusnog xabija pice to strsana ekipa![]()
Formacija je dobra sem boatenga desno tu bih stavio rafinhu jel on povrijedjen ili vam je ta pozicija u skripcu mislim hocu reci da treba jedan dobar desni bek lijevog imate
Ljudi iskreno ovo je od mene :
za ovu ekipu, posto mi nece biti mance u LP navijam za vas do samog kraja 
04.10.2009 !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Guardiola vrati 4-2-3-1 i prekucaj sve, ekipa je brutalna a 3-4-3 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Imamo klupu koja bi se s prvim timom borila za prvo mjesto u Bundesligi 
Prodas Realu igraca koji ne zna obavljati defanzivni posao na sredini terena i ne zna sam drzati vezni red,a onda im kupis jedinog igraca koji to zna.
Rumenige direktor svemira
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Prodas Realu igraca koji ne zna obavljati defanzivni posao na sredini terena i ne zna sam drzati vezni red,a onda im kupis jedinog igraca koji to zna.
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Imamo klupu koja bi se s prvim timom borila za prvo mjesto u Bundesligi
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Sad sam to kontao napisat ali evo ti si to sadv vec rekao mislim da grijesi sto ide na ovu svoju formaciju, mislim da bit trebao promjenit jer imate ekipu od koje ce se svi bojat siguran sam 
04.10.2009 !!
Jacina rostera nije nikakvo mjerilo, kad trener postavi preglupu formaciju, kao proslogodisnje polufinale LP.
Zato se ja ne bi zalijetao sa predvidjanjem uspjeha u Ligi Prvaka, sve dok se ne vrati normalna formacija.
Alonsom smo dobili rjesenje sto se kreativnog zadnjeg veznog tice, ali Khedira bi svakako vise koristio, jer nam treba zamjena za Javia.
Uistino jedino veliko pojacanje je Benatia, koji ce potisnuti Dantea koji je u polahkom declineu
Zato se ja ne bi zalijetao sa predvidjanjem uspjeha u Ligi Prvaka, sve dok se ne vrati normalna formacija.
Alonsom smo dobili rjesenje sto se kreativnog zadnjeg veznog tice, ali Khedira bi svakako vise koristio, jer nam treba zamjena za Javia.
Uistino jedino veliko pojacanje je Benatia, koji ce potisnuti Dantea koji je u polahkom declineu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
FC Bayern München
Mene je najvise strah kakva ce biti hemija u ekipi. Pa gledaj sad kakvi ce igraci da glancaju klupu. Bukvalno sad imamo dva tima.sarajlija je napisao/la:Sad sam to kontao napisat ali evo ti si to sadv vec rekao mislim da grijesi sto ide na ovu svoju formaciju, mislim da bit trebao promjenit jer imate ekipu od koje ce se svi bojat siguran sam
Nisam ocekivao Xabija da ce doci. Svaka cast za upravu. Sad jos Lahm da ide desno i to je perfekcija.
Danas to izvlacenje grupa. Volio bih da jos dobijemo jednog jakog i ostalo prosjeka da se bas ne moramo muciti ovo pola godine u LP. Ali eto vidjet cemo. Volio bih Liverpool da budje jedan od tih.
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 28 avg 2014, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Druže na početku sam mislio da je lapsus, al' bode oči. XABImuamerc je napisao/la:Mene je najvise strah kakva ce biti hemija u ekipi. Pa gledaj sad kakvi ce igraci da glancaju klupu. Bukvalno sad imamo dva tima.sarajlija je napisao/la:Sad sam to kontao napisat ali evo ti si to sadv vec rekao mislim da grijesi sto ide na ovu svoju formaciju, mislim da bit trebao promjenit jer imate ekipu od koje ce se svi bojat siguran sam
Nisam ocekivao Xavija da ce doci. Svaka cast za upravu. Sad jos Lahm da ide desno i to je perfekcija.
Danas to izvlacenje grupa. Volio bih da jos dobijemo jednog jakog i ostalo prosjeka da se bas ne moramo muciti ovo pola godine u LP. Ali eto vidjet cemo. Volio bih Liverpool da budje jedan od tih.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ok, hvala.GazijaKalesija je napisao/la:Druže na početku sam mislio da je lapsus, al' bode oči. XABImuamerc je napisao/la:Mene je najvise strah kakva ce biti hemija u ekipi. Pa gledaj sad kakvi ce igraci da glancaju klupu. Bukvalno sad imamo dva tima.sarajlija je napisao/la:Sad sam to kontao napisat ali evo ti si to sadv vec rekao mislim da grijesi sto ide na ovu svoju formaciju, mislim da bit trebao promjenit jer imate ekipu od koje ce se svi bojat siguran sam
Nisam ocekivao Xavija da ce doci. Svaka cast za upravu. Sad jos Lahm da ide desno i to je perfekcija.
Danas biranje najboljeg igraca evrope. Nadam se da ce to biti Robben, zasluzio je. Ali ipak mislim da ce to biti Ronaldo jer je imao perfektnu proslu sezonu.
- tyler durden
- Kontakt:
schweinsteiger je napisao/la:Imamo klupu koja bi se s prvim timom borila za prvo mjesto u Bundesligi
Jest da mu karijera nije u silaznoj pitanju
Pa jel xabi zvanicno preso u bayern?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.