želim još jednom da se vratim na jučer. ono je stvarno smiješno i žalosno, ispade da je velež gruba ekipa, pa sudije onako lahko mašu kartonima, naročito crvenim. ovo nema veze sa rezultatom i nije nikakav alibi, nego jednostavno prljava igra koja se igra protiv nas punih 20 godina, i nikako da prestane. ja sam se ponadao da će dolaskom novih ljudi u savezu, fudbal i suđenje krenuti naprijed, ali sam se debelo prevario, čak šta više, stanje je gore nego za vrijeme fantastične trojke. izgleda da polako izlazi prljav veš na površinu, i da će biti svega. Begić i co su uništili savez, ali ja se čudim kako naši ljudi, Duško, Sejo i Barba jednostavno ne napuste ovaj smiješni savez i pokažu onom Begiću i onom ćelavom Bakoviću, da su izgubili podršku Hercegovačkog dijela, i da se niko ne može igrati imenom VELEŽA, niko.
Ja mislim da je Begić izgubio podršku ove trojke, kada ih nije konsultovao u vezi izbora selektora, i da je već tada puklo u savezu. Nadam se da će UO VELEŽA izaći sa saopštenjem i izvršiti drastičan pritisak na g.ovna u savezu, koja se pokušavaju igrati Veležom, jer su to lešinari, koji su namirisali da rođeni imaju sada pare, pa hajde da ih yebemo kako mi hoćemo. Jok, nego toj sarajevskoj vrhuški treba stati u kraj i nek znaju ko su hercegovci, da su sličnog mentaliteta kao sandžaklije i da nema zayebancije sa njima.

Treba bojkotovati i smiješni centralistički BHT i njihove komentatore, koji kao da su došli na dženazu, a ne na utakmicu. Očigledno neko želi da kroji tabelu u avgustu, kada se prvenstvo još nije ni zakuhalo.
Sada o sudijama. Oni su posebna priča, nema kola kada se neko ne žali. Nas su sudije počele zayebavati i u Mostaru, gdje svaka ekipa ima priliku da se nadigrava, bez pritiska, ali nas kao po nečijoj direktivi, kao nekada u SFRJ, kada se po direktivi sa Terazija i SKJ i SKBiH išlo otvoreno kontra Veleža i njihovih ljudi (primjer Jole Musa).
Zato u subotu, oštro ići na Olimpic i nema da ne može, nego da im uvale što više golova, kako će to uraditi, ne znam, nek guzicom daju golove, pa da pokažemo poganom savezu da se ne mogu igrati sa stracem od 92 godine.