RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 28 avg 2014, 12:51

NeverGiveUp je napisao/la:Ne bih se složio pogotovo u vezi Blagojevića. Jedini je on nešto konkrektno radio u sredini i par puta lucidnim pasovima skoro totalno izbacivao njihove stopere iz ležišta!

Haurdić i Hebibović na klupu. Jedan zbog pretjerane sebičnosti (kada god ima loptu), drugi jer mu se evidentno ne igra.
Blagoje je imao tih lucidnih pasova,ali je mnogo više lopti izgubio petljajući.On je naš najvrijedniji igrač, ali treba mu reći da ne drži loptu onoliko jer nekad pretjera svojim zadržavanjem lopte.Ali jučer je čitav napadački red zakazao :evil:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 28 avg 2014, 12:53

Istina, u par navrata je gubio neke lopte ali mislim da je to više produkt slabe kretnje naših veznjaka i napadača nego njegove želje da komplicira.
Zeničani su bili agresivni a mi smo prečesto bili statični i u takvim situacijama se najćešće događa neka brza kontra i polukontra u kojima protivniku dadneš veliku šansu da zabije gol, (a imali su oni takvih 10-ak jučer).
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 avg 2014, 13:38

LJUBAV PREMA VELEŽU NIKAD UMRIJET NEĆE
slika
:clap: :clap: SVI PROTIV OLIMPICA :clap: :clap:
IDEMO NASTAVITI SERIJU IDEMO POBJEDITI
slika
USTANITE ĐAVOLI,PODRŽIMO NAŠE ROĐENE
VFC THE RELIGION

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 avg 2014, 13:40

želim još jednom da se vratim na jučer. ono je stvarno smiješno i žalosno, ispade da je velež gruba ekipa, pa sudije onako lahko mašu kartonima, naročito crvenim. ovo nema veze sa rezultatom i nije nikakav alibi, nego jednostavno prljava igra koja se igra protiv nas punih 20 godina, i nikako da prestane. ja sam se ponadao da će dolaskom novih ljudi u savezu, fudbal i suđenje krenuti naprijed, ali sam se debelo prevario, čak šta više, stanje je gore nego za vrijeme fantastične trojke. izgleda da polako izlazi prljav veš na površinu, i da će biti svega. Begić i co su uništili savez, ali ja se čudim kako naši ljudi, Duško, Sejo i Barba jednostavno ne napuste ovaj smiješni savez i pokažu onom Begiću i onom ćelavom Bakoviću, da su izgubili podršku Hercegovačkog dijela, i da se niko ne može igrati imenom VELEŽA, niko. :evil:

Ja mislim da je Begić izgubio podršku ove trojke, kada ih nije konsultovao u vezi izbora selektora, i da je već tada puklo u savezu. Nadam se da će UO VELEŽA izaći sa saopštenjem i izvršiti drastičan pritisak na g.ovna u savezu, koja se pokušavaju igrati Veležom, jer su to lešinari, koji su namirisali da rođeni imaju sada pare, pa hajde da ih yebemo kako mi hoćemo. Jok, nego toj sarajevskoj vrhuški treba stati u kraj i nek znaju ko su hercegovci, da su sličnog mentaliteta kao sandžaklije i da nema zayebancije sa njima. :evil: Treba bojkotovati i smiješni centralistički BHT i njihove komentatore, koji kao da su došli na dženazu, a ne na utakmicu. Očigledno neko želi da kroji tabelu u avgustu, kada se prvenstvo još nije ni zakuhalo. :evil:

Sada o sudijama. Oni su posebna priča, nema kola kada se neko ne žali. Nas su sudije počele zayebavati i u Mostaru, gdje svaka ekipa ima priliku da se nadigrava, bez pritiska, ali nas kao po nečijoj direktivi, kao nekada u SFRJ, kada se po direktivi sa Terazija i SKJ i SKBiH išlo otvoreno kontra Veleža i njihovih ljudi (primjer Jole Musa).

Zato u subotu, oštro ići na Olimpic i nema da ne može, nego da im uvale što više golova, kako će to uraditi, ne znam, nek guzicom daju golove, pa da pokažemo poganom savezu da se ne mogu igrati sa stracem od 92 godine. ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2014, 13:44

Goodison je napisao/la:Vlada je majstor ali imao je problema s povredom pa i ne možemo od njega da očekujemo još uvijek neke briljantne partije. Zato i ulazi s klupe, jednu je utakmicu počeo i izašao je nakon 15 min. Dok se ne sanira povreda u potpunosti i ne treba da se forsira.

PL BiH još nije dominantnijeg igrača od njega vidjela. Valjda i sam to znaš, igrao je za Želju.
P.S. Ne kažem da je to i sada.
Ma joooj sta je radio u zelji kad se sjetim samo :o a tek za repku u onoj utakmici protiv francuske prijateljskoj ako se ne varam , a o nastupu za zilinu protiv celzia ne bih torsio rijeci :D Ako se dobro sjecam bio je proglasen najboljim igracem lige a Zeljo je bhio vako 8 na tabeli
=\_1921_/=

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 avg 2014, 13:56

slika
VFC THE RELIGION

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 avg 2014, 13:59

slika
VFC THE RELIGION

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 avg 2014, 14:01

slika
VFC THE RELIGION

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 avg 2014, 14:06

slika
VFC THE RELIGION

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 28 avg 2014, 14:11

Crvenarmija je napisao/la:Ja stvarno neke ne razumijem šta pričaju o Haurdiću.Momak je jučer bio naš najraspoloženiji igrač i samo je on pokušavao nešto uraditi.Jest da i on ima bisera, ali... :D Svaka akcija je od njega počinjala i on je asistirao u 90 minuti Hajdareviću.Ali treba mu reći da ne solira previše i da igra još 10 igrača.
I onaj što je pucao i nije dodao Popu je Janković a ne Haurdić ;)
@dime ne branim Popovića jer je i on jučer odigrao vrlo loše i bio je neprimjetan, čak nije trčao koliko trči inače.Ali zašto svaljivati svu krivicu na Popa i Haurdića kad je jučer Hebibović bio najgori igrač na terenu kao i na prethodnim utakmicama.Ako ovako nastavi što prije ga prodati, jer se vidi da mu se ne igra.Izdvojio bih samo Dragojevića, Pejića i Škahića koji su odigrali pristojno.Dio odgovornosti treba preuzeti i Feja zbog postavke i pogrešnog odabira nekih igrača za ovu utakmicu.Pop, Janko i Blagojević su bili potpuno indisponirani i neprimjetni ovu utakmicu.Trebaju se svi malo preispitati jer mislim da gubimo previše bodova na početku sezone.
Okrećemo se Olimpicu gdje trebamo biti jako oprezni i gdje će biti jako teško.
Na jučerašnjoj utakmici nije bilo jednog krivca jer jednostavno svi su podbacili ili su limitirani pa nemogu bolje. Jedini od igrača koji po meni može dobiti prolaznu ocjenu je Pejić i to samo u defanzivi a u ofanzivi ga nije nigdje bilo. Inače slažem se da ni postavka nije bila baš najbolja. Po meni na gostovanjima u vezi nemogu igrati Janković i Blagojević skupa sa još tri isturena igrača jer ostaje velika šupljina. Treba se igrati sa još jednim defanzivnim veznim koji bi zatvorio prostor ispred šesnaest. Po meni Škahić nije za bočnog igrača, bar po onom što je juče prikazao potpuno nekoristan. Inače kompletna ekipa je izgledala mlako nezainteresovano sa bježanjem od duel igre a opet su dobili milion žutih zbog prekršaja i crveni. I da, ja mislim da su Popović i Hajdarević limitirani igrači i da se od njih netreba nešto posebno očekivati a Vladavić daj bože da nešto doprinese.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 28 avg 2014, 14:20

Kad ste zadnji put izgubili? Definitivno imate moje simpatije sto se tice nasih klubiva :D

RODJENII RODJENIIII
KRAJ NERETVE RODJENII,RODJENIIII

:mrgreen:

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 28 avg 2014, 14:22

xinxee je napisao/la:Kad ste zadnji put izgubili? Definitivno imate moje simpatije sto se tice nasih klubiva :D

RODJENII RODJENIIII
KRAJ NERETVE RODJENII,RODJENIIII

:mrgreen:
Od Sarajeva na koševu prošle sezone 2:1
14.02.1945

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 avg 2014, 14:24

Ma rodjeni ove sezone ko preporodjeni samo neka ovako nastave i evropa je tu :D :thumbup:
04.10.2009 !!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 28 avg 2014, 15:07

sarajlija je napisao/la:Ma rodjeni ove sezone ko preporodjeni samo neka ovako nastave i evropa je tu :D :thumbup:
Tesko pored zelje sarajva zrinje i sirokog.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 avg 2014, 15:26

Porediti ovaj Velez i onaj prije 5 godina, nebo i zemlja, pa je i normalno da nam sude strozije nego ranijih godina i da ce biti sve vise zavrzlama i kartona. Velez je na svojim nogama i to upada u oci konkurentima za titulu i njihovim vazalima. Ne treba se s tim previse zamarati. Dobri klubovi su uvijek imali takve probleme.

Mene samo brine to sto nakon 5 utakmica imamo 9 bodova - malte ne 3 pobjede i 2 poraza. Isti bi rezultat imali da smo izgubili svaku na strani i dobili svaku kuci. Ne bi diskutovao o igracima - to nek Feja rjesava. Imam povjerenje u njega i njegovo znanje svog posla. Imam i u upravu. Ali mislim da je Sarajevo parama osiguralo Evropu, dok se mi moramo boriti sa Sirokim i Svinjama. Bitno je dobiti sto veci broj tih 5 preostalih utakmica sa ovim klubovima.

Sto se tice podrske Velezu, eto bio sam u Mostaru i taman se vratio juce. Postoji primjetna razlika u optimizmu medju rajom po pitanju Veleza. Manje se kuka i vise prica pozitivno, i ako se to jos ne ocitava na posjeti. Nadam se da ce ove sezone i to malo odcepit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 avg 2014, 15:52

MostaracVelezovac je napisao/la:Porediti ovaj Velez i onaj prije 5 godina, nebo i zemlja, pa je i normalno da nam sude strozije nego ranijih godina i da ce biti sve vise zavrzlama i kartona. Velez je na svojim nogama i to upada u oci konkurentima za titulu i njihovim vazalima. Ne treba se s tim previse zamarati. Dobri klubovi su uvijek imali takve probleme.

Mene samo brine to sto nakon 5 utakmica imamo 9 bodova - malte ne 3 pobjede i 2 poraza. Isti bi rezultat imali da smo izgubili svaku na strani i dobili svaku kuci. Ne bi diskutovao o igracima - to nek Feja rjesava. Imam povjerenje u njega i njegovo znanje svog posla. Imam i u upravu. Ali mislim da je Sarajevo parama osiguralo Evropu, dok se mi moramo boriti sa Sirokim i Svinjama. Bitno je dobiti sto veci broj tih 5 preostalih utakmica sa ovim klubovima.

Sto se tice podrske Velezu, eto bio sam u Mostaru i taman se vratio juce. Postoji primjetna razlika u optimizmu medju rajom po pitanju Veleza. Manje se kuka i vise prica pozitivno, i ako se to jos ne ocitava na posjeti. Nadam se da ce ove sezone i to malo odcepit.

Ovaj sudija Šehović radi za onoga ko ga je lani angažovao da nam djeli kartone u utakmici sa Vitezom!KO nam je konkurent za 4 mjesto?!
Žalosno je da se ovakvim stvarima služe, FUJ!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 avg 2014, 16:22

Ma moramo dobiti Olimpic pa onda nakon pauze u Široki na megdan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 avg 2014, 16:26

Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
Mislim da kiks koji smo imali protiv Mladosti i Čelika moramo isplegati sa pobjedama protiv Olimpika i Širokog u Lištici
pa onda nastaviti pobjednicki niz.
Ako sada ispadnemo iz utrke teško će biti kasnije a naše zadovoljstvo netreba i neće biti 4 mjesto.
Idemo na prvo idemo biti Prvaci ,imamo -4 boda i more utakmica do kraja.
Mi moramo vjerovati i želiti 1.mjesto
zašto da ne?Prvaci? :hmmmmm:
VFC THE RELIGION

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 avg 2014, 16:29

anel81m je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Porediti ovaj Velez i onaj prije 5 godina, nebo i zemlja, pa je i normalno da nam sude strozije nego ranijih godina i da ce biti sve vise zavrzlama i kartona. Velez je na svojim nogama i to upada u oci konkurentima za titulu i njihovim vazalima. Ne treba se s tim previse zamarati. Dobri klubovi su uvijek imali takve probleme.

Ovaj sudija Šehović radi za onoga ko ga je lani angažovao da nam djeli kartone u utakmici sa Vitezom!KO nam je konkurent za 4 mjesto?!
Žalosno je da se ovakvim stvarima služe, FUJ!!!
zato konačno naš klub treba izaći sa oštrim saopštenjem i yebati više mater i savezu i sudijama, druge nema... :twisted:

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 avg 2014, 16:45

JOJ KAD SE STARA BRIGATA-ARMATA PROBUDI......
slika
:clap: :clap: USTANITE ĐAVOLI :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.