Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
imali smo +7, i onda za 7 minuta nam francuzi prave seriju od 20-5.
sut iz vana nam mora proraditi. i u skoku se moramo uozbiljiti, dok smo njega kontrolisali sve je bilo uredu
sut iz vana nam mora proraditi. i u skoku se moramo uozbiljiti, dok smo njega kontrolisali sve je bilo uredu
- sigurnoable
- Kontakt:
Nista cudno, u sve i jednoj selekciji uvijek smo imali problema sa skokom a tolike igrace imamo. Sad je Ivanovic nesto to popravio u seniorskoj selekciji.AsharaK je napisao/la:A ljudi 3 ofanzivna u jednom napadu,wtf

Ubili su nas u skoku, a nemamo ni jedne trice, tako da ako nam ne proradi šut i ne uspostavimo koliko toliko ravnotežu u skoku, ne možemo puno napraviti.
Ali, jbg i ovo je veliki uspjeh.
Ali, jbg i ovo je veliki uspjeh.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Cim vi pocnete pricat da vodimo i da dobro ide pocnemo gubit. De sutite malo i biti ce dobro 

- legenda reala
- Kontakt:
stao nas šut sredinom druge četvrtine i preokrenuše, vjerovatno su i Francuzi stisli u odbrani, al ovo su djeca tako da ništa nije gotovo, ako se Musa razigra, možemo dobiti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zna li neko koliko savez dobija novca za eventualni plasman negdje od 5. do 8. mjesta?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
+1tuzlak1987 je napisao/la:Cim vi pocnete pricat da vodimo i da dobro ide pocnemo gubit. De sutite malo i biti ce dobro

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zato ja nisam ni smio komentarisat dok smo vodili, strah me bilo da im ne donesem nesrećutuzlak1987 je napisao/la:Cim vi pocnete pricat da vodimo i da dobro ide pocnemo gubit. De sutite malo i biti ce dobro

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
oko milion euraClutch je napisao/la:Zna li neko koliko savez dobija novca za eventualni plasman negdje od 5. do 8. mjesta?

Bojim se da je ovom serijom utakmica prelomljena. Imamo mali fond kvalitetnih igraca i zato je bilo veoma vazno da sto duze ostanemo egalu.
jednostavno imaju 10-tak atletski mocnih igraca i melju, da mi imamo na ovu 4 dobrih jos 4 solidna onda bi ih mogli bez problema pratiti, ali jednostavno nemamo dubinu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-8 je nije -20,i prestanite pisat da idemo u borbu za medalje kad vodimo +5 u drugoj četvrtini 

Nad tobom sunce najljepše sja
- sigurnoable
- Kontakt:
Ovo nisu igraci ovo su talentirana djeca koja trebaju jos dosta da uce i treniraju kako bi postali jednog dana igraci. Nije tacno da nemamo kvalitetnih "igraca", neki ce se tek probuditi u kojoj godini.Kuko je napisao/la:Bojim se da je ovom serijom utakmica prelomljena. Imamo mali fond kvalitetnih igraca i zato je bilo veoma vazno da sto duze ostanemo egalu.

to je to - garant imaju više od pola tima tamnoputih igračanerminh74 je napisao/la:jednostavno imaju 10-tak atletski mocnih igraca i melju, da mi imamo na ovu 4 dobrih jos 4 solidna onda bi ih mogli bez problema pratiti, ali jednostavno nemamo dubinu
Njegos puca trojke 

Francuzi ispunili bonus
Mislim da je ovo gotovo daj boze da nije
Mislim da je ovo gotovo daj boze da nije
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 28 avg 2014, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
raspad sistema..
To bi bilo to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde probudite se. Samo da manje griješimo, došli u egal opet. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.