Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
vode 2 razlike
3 3 too ufa

Dundee-Hearts danas sigurnost 10/10 
vidi kosarku !!$eLLa je napisao/la:3 3 too ufa![]()
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Očigledno da je onaj Mania u pravu bio. Lijepe predikcije, evo UFA 3:3, valjda su ležerno ušli u utakmicu, ali su ih zato oderali u 2\3. Također ovaj Cajasol vodi +5 u gostima.
Nisam bio u pravu, dobre mu očigledno predikcije bile.
Nisam bio u pravu, dobre mu očigledno predikcije bile.
Palermo - Livorno 1 (1,60)
Nurnberg-Leverkusen 2 (1,70)
Iraklis-Olympiakos 2 (1,55)
Everton-Hull 1 (1,40)
PAOK-Panathinaikos (-9,5) h2 (1,85) (kos)
Cas.Grotte -Pavia 1 (1,55) (zen. odbojka)
Koeficient: 16,93 na 3 KM Dobitak: 50,79
Nurnberg-Leverkusen 2 (1,70)
Iraklis-Olympiakos 2 (1,55)
Everton-Hull 1 (1,40)
PAOK-Panathinaikos (-9,5) h2 (1,85) (kos)
Cas.Grotte -Pavia 1 (1,55) (zen. odbojka)
Koeficient: 16,93 na 3 KM Dobitak: 50,79
Mes Que Un Club
Svako ko pogleda tabelu u Rusiji reci ce da je Ufa favorit,cak ne moras ni pratiti tu ligu da bi zakljucio...nije "NBA mania" izmislio toplu vodu sto je predlozio taj mec...a jucer je zato pogodio onaj Villareal iz X/X tako da njemu hvala
@ Neutral
Ne bih ja bas bio toliko siguran u taj Orlando...Lakersi imaju 2 poraza u nizu a 3 poraza nisu povezali od dolaska Gasola u tim
@ Neutral
Ne bih ja bas bio toliko siguran u taj Orlando...Lakersi imaju 2 poraza u nizu a 3 poraza nisu povezali od dolaska Gasola u tim
[quote="adnan24"]Svako ko pogleda tabelu u Rusiji reci ce da je Ufa favorit,cak ne moras ni pratiti tu ligu da bi zakljucio...nije "NBA mania" izmislio toplu vodu sto je predlozio taj mec...a jucer je zato pogodio onaj Villareal iz X/X tako da njemu hvala
@ Neutral
Ne bih ja bas bio toliko siguran u taj Orlando...Lakersi imaju 2 poraza u nizu a 3 poraza nisu povezali od dolaska Gasola u tim[/quote
al daba kad igraju protiv orlanda
@ Neutral
Ne bih ja bas bio toliko siguran u taj Orlando...Lakersi imaju 2 poraza u nizu a 3 poraza nisu povezali od dolaska Gasola u tim[/quote
al daba kad igraju protiv orlanda
adnan24 je napisao/la:Svako ko pogleda tabelu u Rusiji reci ce da je Ufa favorit,cak ne moras ni pratiti tu ligu da bi zakljucio...nije "NBA mania" izmislio toplu vodu sto je predlozio taj mec...a jucer je zato pogodio onaj Villareal iz X/X tako da njemu hvala![]()
@ Neutral
I to se mora jednom dogoditi da imaju 3 poraza zaredom. Utakmice će ako Bog da sigurno biti sami vrh onoga što nam NBA ima za ponuditi, ali Orlando je sigurno željan dokazivanja, ako ih neće noćas dobiti, onda ne znam kada će. U finalu prošle godine su zijanili i to poprlično lahko, a sada je onaj Fisher oslabio, a prošle godine je davao lude trice
Stari se, šta ćeš, ali siguran sam da će biti jaka utakmica.
Vodi Ufa.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:Vodi Ufa.
Cajasol dobio 6 razlike, ali zamisli da si nakon 0:3 odigrao na Ufu na preokret. Sigurno je kvota bila velika, ako je ikako ovaj par bio u live praćenju
bgm ce bit nesto od ovog NbaMania
)) malo je falilo da ga blokiram na fb 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
to ufa sad su uzeli stvari u svoje ruke ovo je gotovo ,imam jedno pitanje znal neko hocel igrat veceras za toronto chris bosh
$eLLa je napisao/la:to ufa sad su uzeli stvari u svoje ruke ovo je gotovo ,imam jedno pitanje znal neko hocel igrat veceras za toronto chris bosh
Mislim da neće igrati, ali i bez njega bi trebali pobijediti iako su ovi 76ersi gadni
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
otprilike cijene se krecu oko 30-ak eurabordo_momak je napisao/la:pa kolko placate za te dojave??
Za zivot cijeli!
ma ne znam gledo sam protiv bostona dobro su igrali , a i vratio im se elton brand tako da cu igrat da nece toronto dobit vise od 7 koseva
$eLLa je napisao/la:ma ne znam gledo sam protiv bostona dobro su igrali , a i vratio im se elton brand tako da cu igrat da nece toronto dobit vise od 7 koseva
Mrzim ja te poene, ja više preferiram broj poena nekog igrača ili ukupan broj poena na utakmici. Moguća je i "dvica" ovdje, iako su 76ersi dosta slabi što se omjera tiče, a i ovaj Toronto nikako da počne igrati kako zna.
Sad nesto razmisljam...prosle sedmice sam pao Sloboda-Sarajevo X za 65km a oni sad ponistili ovu utakmicu...ne znam kako ce kladionice gledati na ovaj mec 
hehe bilo pa proslo ... ja bi se zalio vodovoduadnan24 je napisao/la:Sad nesto razmisljam...prosle sedmice sam pao Sloboda-Sarajevo X za 65km a oni sad ponistili ovu utakmicu...ne znam kako ce kladionice gledati na ovaj mec
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.