FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne znam sto se povlaci prica, paralela Kroos - Alonso, ne samo ovdje nego i u Njemackoj. Ne razumijem. Zar se Bayern treba nekome pravdati sta i kako radi. Nije niko nama dao klub pa da upravlja sa njim. Bajern je sam sebe izgradio i ako treba srozat ce ga. Nek je Xabi dosao pa nek kosta 50 mil plate i nek ima 50 godina.
Kroos je htio da odere Bayern i ovi mu dali nogu i vozdra. Gotova prica. Nama je trebao igrac i toga smo i kupili.
Kroos je htio da odere Bayern i ovi mu dali nogu i vozdra. Gotova prica. Nama je trebao igrac i toga smo i kupili.
Da baš se osjeti odlazak Kroosa, za godinu dana ugovora ste platili 30 mil i ti meni spomiješ neke šamare.Policeman je napisao/la:
hvala vam za taj samar
10m po sezoni za 33g a prodali Krosa
ako smo mi od vas dobili samar onda je Real vama puko samarcinu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nisam navijac RealaSaurman je napisao/la:Da baš se osjeti odlazak Kroosa, za godinu dana ugovora ste platili 30 mil i ti meni spomiješ neke šamare.Policeman je napisao/la:
hvala vam za taj samar
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Pišanje po Krossu od strane velikog Bayern M.Saurman je napisao/la:Da baš se osjeti odlazak Kroosa, za godinu dana ugovora ste platili 30 mil i ti meni spomiješ neke šamare.Policeman je napisao/la:
hvala vam za taj samar
Oni manje upućeni bi to nazvali pišanjem oni koji poznaju situaciju bi rekli mudar potez uprave.LvG je napisao/la:Pišanje po Krossu od strane velikog Bayern M.Saurman je napisao/la:Da baš se osjeti odlazak Kroosa, za godinu dana ugovora ste platili 30 mil i ti meni spomiješ neke šamare.Policeman je napisao/la:
hvala vam za taj samar
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neka Sarma. Daj vise da zavrsimo tu pricu oko Kroosa. Trebamo se fokusirati na buduce ciljeve a sta je bilo prije vec ispricana prica sto puta.Saurman je napisao/la:Oni manje upućeni bi to nazvali pišanjem oni koji poznaju situaciju bi rekli mudar potez uprave.LvG je napisao/la:Pišanje po Krossu od strane velikog Bayern M.Saurman je napisao/la: Da baš se osjeti odlazak Kroosa, za godinu dana ugovora ste platili 30 mil i ti meni spomiješ neke šamare.
nego momci kakav je raspored odigravanja tekmi u LP jel zna ko 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Kad Mudovci počnu pametovati o politici Bayerna, prodaji igrača i kvalitetu Bayernovih igrača ... Jel to vama dosadno na temi ? Rasprava Cleverly-Carrick, Smalling-Jones i ostalih polutani ...
Čuj Kroos odgovorio očekivanju od njega ... Jeste odgovorio je jedno za 40% kako se na njega gledalo prije 3-4 godine ... I još ga poredi sa Bastianom u mladosti
Nema tu nikakvih liderskih sposobnosti da su odlučile da li će ostati ili ne nego evo vam jednostavno slikovito... Bayern kad igra ili ne sa Kroosom nema neku veliku razliku, ne pravi razliku ne terenu i to je sve ... Čak taj igrač ako ćemo iskreno više je škodio Juppovom sistemu tj. usporavao je igru i sad da u ovom Pepovom Bayernu, koji živi o pokretnosti veznog reda i brzoj predaji lopti, da Kroos palamudi sa loptom i usporava ...
Između ostalog njegove defanzivne sposobnosti su ispodprosječne, ostaviti njega 1 na 1 sa nekim igračem je u najboljem slučaju prekršaj i žuti karton za Kroos-a, skok igra nula, brzina nula, uklizavanje nula ... Uvijek su i bile od U17 ali kako se ide prema profesionalnom nivou to više dolazi do izražaja...
Prednost mu je bila lopta koju je već u mladosti davao ko na tanjiru i dobra vizija za prostor i na tome mu se talent zasnivao ali i taj talent kako se ulazilo u profesionalni nivo nije razvio kako treba ...
Čuj Kroos odgovorio očekivanju od njega ... Jeste odgovorio je jedno za 40% kako se na njega gledalo prije 3-4 godine ... I još ga poredi sa Bastianom u mladosti
Nema tu nikakvih liderskih sposobnosti da su odlučile da li će ostati ili ne nego evo vam jednostavno slikovito... Bayern kad igra ili ne sa Kroosom nema neku veliku razliku, ne pravi razliku ne terenu i to je sve ... Čak taj igrač ako ćemo iskreno više je škodio Juppovom sistemu tj. usporavao je igru i sad da u ovom Pepovom Bayernu, koji živi o pokretnosti veznog reda i brzoj predaji lopti, da Kroos palamudi sa loptom i usporava ...
Između ostalog njegove defanzivne sposobnosti su ispodprosječne, ostaviti njega 1 na 1 sa nekim igračem je u najboljem slučaju prekršaj i žuti karton za Kroos-a, skok igra nula, brzina nula, uklizavanje nula ... Uvijek su i bile od U17 ali kako se ide prema profesionalnom nivou to više dolazi do izražaja...
Prednost mu je bila lopta koju je već u mladosti davao ko na tanjiru i dobra vizija za prostor i na tome mu se talent zasnivao ali i taj talent kako se ulazilo u profesionalni nivo nije razvio kako treba ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 28 avg 2014, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
1: FCBMCFC 17.09PEP je napisao/la:nego momci kakav je raspored odigravanja tekmi u LP jel zna ko
2: CSKAFCB 30.09
3: ASRFCB 21.10
4: FCBASR 05.11
5: MCFCFCB 25.11
6: FCBCSKA 10.12
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Odlican raspored. Kako sam i zelio. Odmah uzeti 6 bodova iz prve dvije. Takodje i iz dvomeca sa Romom jedno 3-4 i na kraju finisirati sa CSKA.Policeman je napisao/la:1: FCBMCFC 17.09PEP je napisao/la:nego momci kakav je raspored odigravanja tekmi u LP jel zna ko
2: CSKAFCB 30.09
3: ASRFCB 21.10
4: FCBASR 05.11
5: MCFCFCB 25.11
6: FCBCSKA 10.12
- Omerbavarac
- Kontakt:
Reklo bi se da je Policeman Bavarac a ne Mudovac. 
Ima informacije iz prve ruke, brine se za Bayern i njegove transfere, jos da pocne tekme redovno pratiti i lijepiti linkove pa da ga s razlogom usvojimo.
Ima informacije iz prve ruke, brine se za Bayern i njegove transfere, jos da pocne tekme redovno pratiti i lijepiti linkove pa da ga s razlogom usvojimo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
8 miliona bruto, džabe za takvog igrača,
Mislio sam da je 10, no evo bild piše 8.
Veliki igrač, ušao malo u godine, no kada je spreman može odigrati bez problema u prvih jedanaest na dm-u, s tim da je možda i važnije njegovo iskustvo sa kojim može biti mentor mlađim igračima tipa Gaudino.
Grupa opet teška, Roma je odličan tim i ne bi me začudilo da City ispadne u grupnoj fazi. Moramo dobiti prvi meč u Minhenu iako igramo bez pola tima.
Mislio sam da je 10, no evo bild piše 8.
Veliki igrač, ušao malo u godine, no kada je spreman može odigrati bez problema u prvih jedanaest na dm-u, s tim da je možda i važnije njegovo iskustvo sa kojim može biti mentor mlađim igračima tipa Gaudino.
Grupa opet teška, Roma je odličan tim i ne bi me začudilo da City ispadne u grupnoj fazi. Moramo dobiti prvi meč u Minhenu iako igramo bez pola tima.
Bez pola tima na Man city ?
Ok ima logike ...
Bernart-Dante-Benatia(Badstubber)-Lahm
Alaba - Alonso
Robben - Muller - Gotze
Lewat
Zar je ovo nešto slabije ? Ima vremena i da se uigraju ... Tek sad vidiš radi čega je Alonso doveden, kakav transfer jbt ... Čak i Kroos da je ostao ne bi bilo bolje ...
@omer vala kako Mančo sprovodi transfere nikakvo čudo da se bave drugim timovima ... Bitno da je Kroos igrač po mjeri za Bayern a Cleverly po mjeri za Manču
Bernart-Dante-Benatia(Badstubber)-Lahm
Alaba - Alonso
Robben - Muller - Gotze
Lewat
Zar je ovo nešto slabije ? Ima vremena i da se uigraju ... Tek sad vidiš radi čega je Alonso doveden, kakav transfer jbt ... Čak i Kroos da je ostao ne bi bilo bolje ...
@omer vala kako Mančo sprovodi transfere nikakvo čudo da se bave drugim timovima ... Bitno da je Kroos igrač po mjeri za Bayern a Cleverly po mjeri za Manču
momci sumnjm tj.vecina sumnja na sumnjive radnje uefe u raznoraznim segmentima pa i u samome izvlacenju , zar nije malo cudno sto vec trecu godinu ako se ne varam izvlacimo uzastopno city ,nije da ih se bojimo ali dosadni su vise,pa i CSKA ,brate sto je previse previse 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ma jok, to je sve krivo ovo poludirigovano sranje od izvlacenja.PEP je napisao/la:momci sumnjm tj.vecina sumnja na sumnjive radnje uefe u raznoraznim segmentima pa i u samome izvlacenju , zar nije malo cudno sto vec trecu godinu ako se ne varam izvlacimo uzastopno sity ,nije da ih se bojimo ali dosadni su vise,pa i CSKA ,brate sto je previse previse
[youtube][/youtube]PEP je napisao/la:momci sumnjm tj.vecina sumnja na sumnjive radnje uefe u raznoraznim segmentima pa i u samome izvlacenju , zar nije malo cudno sto vec trecu godinu ako se ne varam izvlacimo uzastopno city ,nije da ih se bojimo ali dosadni su vise,pa i CSKA ,brate sto je previse previse
- Centre forward
- Kontakt:
Zar oni nisu sa Šalkeom, Sportingom i MariboromPEP je napisao/la:pa i CSKA
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la:Zar oni nisu sa Šalkeom, Sportingom i MariboromPEP je napisao/la:pa i CSKA
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Jbt al me iznenadi ovaj transfer Alonsa
super stvar,mladi igraci nek se kale kroz Bundesligu,u LP se ne smije puno rizikovati i to je razlog njegovog dovodjenja.
Sto se tice grupe,dobili smo najtezu grupu definitivno,ali sve osim 1. mjesta u grupi je iznenadjenje.
Sa druge strane opet mi je zao sto ce Dzeko ili Pjana ispasti(nadam se ovaj prvi),ali Boze moj...
Sto se tice grupe,dobili smo najtezu grupu definitivno,ali sve osim 1. mjesta u grupi je iznenadjenje.
Sa druge strane opet mi je zao sto ce Dzeko ili Pjana ispasti(nadam se ovaj prvi),ali Boze moj...
Ovaj transfer Alonsa je pun pogodak. Na koliko godina je potpisao ugovor?
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-morison-123.html]Anna Morison[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vladochka-83.html]Vladochka[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-98.html]Mia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vanessa-96.html]Vanessa[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Dating Site [/url]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.