Olimpik Sarajevo

pabizo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 27 avg 2014, 19:23

slobodnjak je napisao/la:
undefined007 je napisao/la:
Head je napisao/la:Koliko je bilo raje na Otoci mimo lesinara?

http://pokit.org/get/img/f33d5d68186c63 ... 2a556d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Izbroj'o sam 47. :urnebes:
Nisu ni Leševi bili ?
Vraćeni iz Travnika...
47 ALI VJERNIH NAVIJAČA.ČESTITKE OLIMPICU.SAMO VI BROJITE NAŠE NAVIJAČE A MI CE MO ZABIJAT GOLOVE I GOLOVE SAMI BROJATI. :ljepota: :tralala: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2014, 19:26

Čestitke ekipi i stručnom štabu na pobjedi.:-)A onom što pita za kišu da kažem da je padala i kiša pored golova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 avg 2014, 19:29

Mancini je napisao/la:Čestitke ekipi i stručnom štabu na pobjedi.:-)A onom što pita za kišu da kažem da je padala i kiša pored golova.
:D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 avg 2014, 19:51

Moja reakcija kad su poceli davati zadnja tri gola:

[youtube][/youtube]

Ja dobre utakmice :D
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2014, 04:37

maxmore je napisao/la:Čestitam na pobjedi. Može li par riječi kakav je bio Hugo. Hvala
Evo bas nadjoh na forumu izvjestaj, Hugo proglasen igrac kola. :D
vedator je napisao/la:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 avg 2014, 08:24

znači Hugo igrač kola :clap:

ja još uvijek nikako ne kontam zašto se njega Musa odrekao i sad nemamo napadača :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 28 avg 2014, 09:39

Osim Huge,Pandje,ne treba izostaviti mladog Nukica.U dvije zadnje utakmice u sudijskom vremenu daje dva gola i ucestvuje u dvije akcije kod golova.Pred njim je izgleda dobra sezona.

Bešiktaš XXL
Kontakt:

Post Postao/la Bešiktaš XXL » 28 avg 2014, 21:08

Dulja sjajan veceras u dresu FKS.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 28 avg 2014, 21:18

Ocete li biti kompletni protiv nas?? Kartoni, povrede??

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2014, 22:19

Zec u Greuther Fürth kako pise na portalu.

Nukic i Hugo su strasno dobri, pogotovo Nukica ne hvali niko dovoljno, na osnovu njegove minutaze i da je trenutno istovremeno najbolji strijelac ekipe, on ce nam biti zlata vrijedan.

Nama treba pod hitno solidan, rezervni stoper da se pocne uigravati dok bude ova pauza poslije Veleza. Ne znam koliko je Cubara ili koji drugi junior sposoban preuzeti, ali Regoje ima 2 zuta vec. Dobije li protiv Veleza onda moramo se krpiti protiv Mladosti, jer Lede ce valjda biti vani terena i te utakmice, a Bogi je jedan od stopera - ko ce to pokriti sa njim ako nema Regoja?? Bilo bi najbolje ako taj neko zna alternirati na jos jednoj poziciji npr. zadnjeg veznog zajedno sa Handzicem, mislim da ce trebati ekipi protiv Sarajeva.
Jer kada igra ekipa protiv Sarajeva onda treba Bogi ici naprijed na ofanzivnim kornerima jer je dobar u skoku a pitarima su upravo korneri jedna slabost, pa onda treba neko da pomogne rotirati sa njim da pomogne Regoju na poziciji stopera kad god Bogi ide naprijed, da bi sprijecili kontru ako ne uspije ofanzivni korner onda.
Posto je FKS napadacka ekipa k'o i Zvijezda, a slaba karika im je odbrana, moramo bunkrirati i iz kontre navaliti. Posebno Smajke na desnom krilu treba pritisnuti pred kraj svakog poluvremena jer Puzigaca je defanzivno vrlo smotan dok je ofanzivno bolji, Bandovic ce pomoci zafrkati stvari njima, a Berberovic je vrlo iskusan i ne mislim da ce biti lahko na njegovoj strani proci.

@pravnik1981 Lede crveni, Gojak se vraca, ne znam dali se Merajic vraca ali njega nije bilo protiv Borca

Ovaj prelazni rok je bio jako produktivan. Nukic, Hugo i Gligorov su na dobrom putu postati vazni igraci ekipe, Subasic se dobro bori, Ostrakovic dobar naravno. Comor me je pozitivno iznenadio, konkurencija u prvih 11 je jaka kad su svi na raspolaganju pa mislim da nebi njemu bilo jednostavno izboriti mjesto tu trenutno, ali je jako dobar za klupe.

Varešanović: Daleko je ovo od igre koju želim da Olimpic prikazuje

Autor: Adnan Pločo
Datum: 2014-08-27 19:48:07

Fudbaleri Olimpica ubjedljivo su nadigrali Borac sa 4:1 u 5. kolu BH Telecom Premijer lige.

Ipak, Vukovi su do trijumfa stigli u finišu utakmice u kojoj je i Borac propustio svoje šanse.

"Zadovoljan sma pobjedom, ali daleko je to od one igre koju želim da Olimpic igra. Na momente smo igrali lijepo, a i Borac je imao neke prilike pri rezultatu 1;1 i utakmica je mogla otići i u drugom smjeru. Ipak, hvala momcima na prikazanom zalaganju i čestitam im na viskojoj i zasluženoj pobjedi", rekao je nakon meča trener Olimpica Mirza Varešanović.

Njegov kolega na drugoj strani Vinko Marinović mišljenja je da Borac nije zaslužio visok poraz.

"Utakmica je bila dobra, a mi nismo zaslužili ovako visok poraz. Imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili i nažalost protivnik je kaznio sve naše greške. Možda je ovo naša najlošija utakmica do sada", rekao je Marinović
Mirza zna svoj posao, sve je u pravu. To sto se otislo na odmor 1-0 je sasvim OK sto se tice ofanzive, nego da je ekipa dopustila Borcu tolike sanse, to se treba sprijeciti u buduce.
Dobro je sto su dokazali da i kad nam nema npr. Gojaka i Ledeta mogu uraditi nesta ovako. Smajic polahko postaje vazan igrac ekipe.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 avg 2014, 22:25

Lede i Gojak su pauzirali po jednu utakmicu i imaju pravo igrati narednu.Jedino je u pitanju nastup Merajića.Redžepi bi trebao steći pravo nastupa poslije reprezentivne pauze.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 avg 2014, 22:28

ko su bekovi u olimpiku?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2014, 22:34

@Mancini zar nije tri utakmice pauze ako dobijes crveni? Jer je Lede dobio i treci zuti i uz to crveni, ne znam sta njemu vazi ali sam pretpostavio da ce biti duze.

@themaniaks Regoje, Bogicevic, Subasic, Merajic, Rizvanovic, Gligorov(, Cubara)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 28 avg 2014, 22:50

Mokri jeli Zeko potpisao ili guli probe? :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2014, 22:53

lupus je napisao/la:Mokri jeli Zeko potpisao ili guli probe? :D
Pise da je potpisao :mrgreen:
I to na cetiri godine.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 28 avg 2014, 22:58

Eto nama parica,jbg poslo nas bas :njanjanja:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 avg 2014, 22:58

Rekao mi je jučer Lede da je dobio dva žuta kartona odnosno crveni karton i odradio je jučer jednu utakmicu kazne.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 28 avg 2014, 23:04

Lede ima pravo igrati u subotu,Gojak je odradio kaznu takodje a Merajic je bio povrijedjen ali se izgleda i on vraca.Problem je sada ko ce sjediti na klupi.Velika konkurencija. :D
Dosao i neki mladi stoper,mladi reprezentativac.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 avg 2014, 23:04

Mokroguz je napisao/la:@Mancini zar nije tri utakmice pauze ako dobijes crveni? Jer je Lede dobio i treci zuti i uz to crveni, ne znam sta njemu vazi ali sam pretpostavio da ce biti duze.

@themaniaks Regoje, Bogicevic, Subasic, Merajic, Rizvanovic, Gligorov(, Cubara)
jel taj Gligorov igrao protiv Borca,cini mi se kao dobar igrac,odakle je dosao?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 28 avg 2014, 23:07

Gligorov je Makedonac i veoma mlad,mislim oko 21 godine.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.