FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U konačnici kada sve uzme dobro je Sarajevo i došlo do ovog nivoa,poslije dva domaća poraza.Ono što već odavno tvrdim sada pogotovo dolazi do izražaja je veoma spora odbrana Sarajeva-realno Gladbah me uopšte nije impresionirao...2-0 ni sami nisu svjesni kako su dali dva gola.Igrač koji meni uvijek upada u oči je Dupovac(još ga neki kao guraju u repku).Taj dečko ima izvrsnu građu,visinu,nije pretežak,ali je nevjerovatno kako je fudbalski neintiligentan,.vječito kasni na lopte,veoma loše se postavlja prema protivniku,o čitanju igre i protivničkih akcija nema ni govora,bude bliži lopti i protivnik mu uzme loptu a par metara dalji od lopte.Momak jednostavno mora da poradi na sebi,da više radi,ili da mjenja poziciju koju igra..
Horde i Ultrasi 

Bundesliga pa kako ih Dulja prodje ko malu djecuElegant je napisao/la:Liga BIH pa se vi tješite!
Stojcev i Cimirot? Kaku oni igru igraju, neku svoju igru? E gledaj odbrane.... Svasta.
eins zwei drei!
Ono i Kasiljas i Noja ne bi odbranili, da zajedno stoje na liniji. Niko u blok nije izaso, ne znam dje su nam ova dva zadnja vezna..Bandovic jest rupa, al vidjeli smo kako je Hrgoti skino onu bombicu..
YEBASE NAS SVABE. NE MOGU DA VJERUJEM STA SE DESAVA..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
YEBASE NAS SVABE. NE MOGU DA VJERUJEM STA SE DESAVA..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
JOS 4 GOLA i prosli smo dalje
Švabo je to.....
Odje*baus ba sa teme.Amar14 je napisao/la:eins zwei drei!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako samo jedan promasaj ili neiskoristena sansa nevjerovatno odrede smjer jedne utakmice.
Steta.
Steta.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Marš!Amar14 je napisao/la:eins zwei drei!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jel ovo Okic ne igra ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
FK Sarajevo
Hare jedini igra ostali nista.
Edit: jao razlike u fizickoj spremi, mi se odbijamo od njih
Edit: jao razlike u fizickoj spremi, mi se odbijamo od njih
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 28 avg 2014, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
sad plavi slave
dočekali su svoje trenutke

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nidje veze, ovo je ekipa koja vrijedi 20 PUTA VIŠE OD NAŠE... ŠTA DA SLAVE???Kaunas je napisao/la:sad plavi slave![]()
- King_James
- Kontakt:
Nema fudbala bez makar solidne odbrane... Prva dva gola niko da istrci na blok... Treci gol, niko nema da se vraca... Sarajevo, napadacki dobro, odbranbeno smijesno 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
mi smo ispunili svoj cilj sto se evrope tice sad se posvetit nasoj ligi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ma glavu gore, kako god završilo. Berberović je žalostan, ostaje , ne vraća se i problemi po njegovoj strani.Bekovi vrlo tanki. Hare fino igra.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kakav trenutak? Kakva je to glupost sinko, pa ovo je vaš trenutak.Uživajte u utakmici i ne seri puno, eno Dejo skide zicer.Kaunas je napisao/la:sad plavi slave![]()

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hare će se prodati noćas kako je krenuo 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, jurisicduska i 35 gostiju.