FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovu utakmicu vam je iskreno golman zajebo 1 go zaspo, 2 gol kroz njega... i onda ste pali i primili 3...
Vala ne slave, mi smo imali vec utakmice sa teskim protivnicima u kojima su nas kantali.Nazalost to su mogucnosti ekipa iz nase lige ali treba gurati naprijed.Nismo mi napravili trans nek komsiji crkne krava.Kaunas je napisao/la:sad plavi slave![]()
dočekali su svoje trenutke
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tipicna greska nasih trenera koju ponavlja evo Uscuplic, ista stvar kao i mali Osim sto je pravio. I pored primjetne neravoteze na terenu on rasirio tim i igra otvoreno ... umjesto da se nabije na polovinu i pokusava kontrama strpljivo ... Puno je ovo moralo bolje a on se zabijo na klubu i samo vrti ocima kao Susic u Brazilu ,,,
I morao je staviti Oko negdje pozadi da krpi brzinom ...
I morao je staviti Oko negdje pozadi da krpi brzinom ...
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 28 avg 2014, 21:26, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bilbija je igracina za vecinu ovih na terenu, pa vi pricajte sta god zelite.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
nismo svi isti. trebali bi igraci sarajeva sada malo povesti brige o raspodjeli snage. daljnjim nadtrcavanjem ce se potrositi, a ovi osjetili krv. svabo ce dati 15 ako moze. ogromna steta za onu duljevicevu sansu, malo je nedostajalo da sada sve drugacije izgledaKaunas je napisao/la:sad plavi slave![]()
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Puzigaca, Dzemo i ostali kao na usporenom snimku
Dejan može braniti na rukometne golove, za ove mu treba dosta cm!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sta trolas bez veze?Virtu4l je napisao/la:Može se ovo okrenuti.
Clutch je napisao/la:Hare će se prodati noćas kako je krenuo

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Virtu4l je napisao/la:Može se ovo okrenuti.

Bice Sloboda šampion.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Preslikano kao mi protiv ****, strasno... mada bi volio radi one raje koja je otisla tamo i faje extra podrsku da se ne zavrsi isto vec da kone uvale nekako kojipile87 je napisao/la:Vala ne slave, mi smo imali vec utakmice sa teskim protivnicima u kojima su nas kantali.Nazalost to su mogucnosti ekipa iz nase lige ali treba gurati naprijed.Nismo mi napravili trans nek komsiji crkne krava.Kaunas je napisao/la:sad plavi slave![]()
jbg nasa realnost je ovo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Re: Odg: FK Sarajevo
Kad je mogao Metalurg amaterska ekipa, onda i mi sanse imamoVirtu4l je napisao/la:Može se ovo okrenuti.

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Prije ćeš ti do 200 hiljada postova nego do pameti.Virtu4l je napisao/la:Može se ovo okrenuti.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Znamo stvorit sanse, ali zabiti, e*bemu vraga, kako 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Svašta, pa koliko se ovi naši isfulase 100% šansi
Duljevic i sad Okic. Ccccccccc

Sve to stoji care ..OK posvetit se našoj kukuruz ligi,samo suština je da Sarajevo i za našu ligu ima smiješnu i presporu odbranu.Pa im li ekipe koja nam nije dala gol.Stoperi ,bekovi za nešto više ..nisu taj kadar...Novaca se ima ,odraditi dobar skauting,golmana,dobrog napadača,stopera,...jednostavno je veliki nesrazmjer u kvaliteti između odbrane i veznjaka...Rule_hz je napisao/la:mi smo ispunili svoj cilj sto se evrope tice sad se posvetit nasoj ligi
-
- Kontakt:
Sta skide je*o sliku svoju, pa udji kurvo kuknjava
Jedna si jedina odjekuje

- mordfustang
- Kontakt:
Odjekuje i mreža SarajevaJanez je napisao/la:Jedna si jedina odjekuje![]()

Joj paćenika koji dolaze i trolaju. Ne vjerujem. Koji ste vi gubitnici i malogradjani. Vaš život nema smisla.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Kyle88 i 38 gostiju.