FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nuerta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nuerta » 28 avg 2014, 21:31

Sad svim silama napast titulu. Evropo, vidimo se dogodine :opaopa:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 avg 2014, 21:32

Tshabalala je napisao/la:Sta skide je*o sliku svoju, pa udji kurvo kuknjava
Jbg tako je to, ono su morali zabiti dulja i Okić, pošto se propuštene šanse ovdje oštro kažnjavaju.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 avg 2014, 21:33

Bez ljutnje, ovo je odraz kvaliteta lige. Ljudi sto su mogli to su i zabili, a vi dvije bolje sanse i nista. Dok Srbijanska, Hrvatska, Slovenska i ostale lige napreduju, mi se ne micemo iz mjesta.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 avg 2014, 21:33

mordfustang je napisao/la:
Janez je napisao/la:Jedna si jedina odjekuje :bow: :bih:
Odjekuje i mreža Sarajeva :lol:
Ljudi su došli do PO EL i igraju sa jednim gigantom iz Bundeslige i tebi je vrhunac u životu da se naslađuješ golovima. :clap: :damn:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 avg 2014, 21:34

BordoArmy88 je napisao/la:
Tshabalala je napisao/la:Sta skide je*o sliku svoju, pa udji kurvo kuknjava
Jbg tako je to, ono su morali zabiti dulja i Okić, pošto se propuštene šanse ovdje oštro kažnjavaju.
To je ta razlika u iskustvu i pripremi. Podsjea me na africke ekipe na SP, sve odigraju, razvale i izgube po dva tri razlike.

Dijaspora
Kontakt:

Post Postao/la Dijaspora » 28 avg 2014, 21:34

:kafa:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 28 avg 2014, 21:34

Napadač je prijeko potreban, neko da uvalja neku frljoku u ovakvim utakmicama ;)

Duljević će da donese bar 2 miliona Sarajevu :cool:

Sretno u nastavku :!:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 28 avg 2014, 21:35

Ma dobro odigrali kuci, primili laganu 3 a evo i ovdje u gostima lagana 3 komada nakon 30min.
Nego odma ide prica prvaci BIH stim odma jos bolji od Rijeke, Hajduka itd nakon partije na Kosevu :?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 avg 2014, 21:36

Ovo je realnost BH fudbala. I da stvar bude gora, odavno ova liga nije imala bolji tim.

Sarajevo moze parirati tehnicki, ali ne moze fizicki, takticki, mentalno.... Tu se stvara ogromna razlika izmedju ove dvije ekipe.

Momci su napravili koliko su mogli. Pokazali su puni potencijal i na tome im treba cestitati. Da bi se ostvarili bolji rezultati treba iz temelja mijenjati neke stvari... Al nije tema.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 avg 2014, 21:36

Minjore je napisao/la:Bez ljutnje, ovo je odraz kvaliteta lige. Ljudi sto su mogli to su i zabili, a vi dvije bolje sanse i nista. Dok Srbijanska, Hrvatska, Slovenska i ostale lige napreduju, mi se ne micemo iz mjesta.
Nekada kad i mi smanjimo ligu, ispostujemo potrebne minimalne uslove, i mi cemo napravit znacajan korak i napredak.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 avg 2014, 21:36

aqarius je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:mi smo ispunili svoj cilj sto se evrope tice sad se posvetit nasoj ligi
Sve to stoji care ..OK posvetit se našoj kukuruz ligi,samo suština je da Sarajevo i za našu ligu ima smiješnu i presporu odbranu.Pa im li ekipe koja nam nije dala gol.Stoperi ,bekovi za nešto više ..nisu taj kadar...Novaca se ima ,odraditi dobar skauting,golmana,dobrog napadača,stopera,...jednostavno je veliki nesrazmjer u kvaliteti između odbrane i veznjaka...

moj jarane lako ti je to govorit protiv ovakve borusije koju ni bayern ne moze dobit ovdje kamoli mi... mi smo naletjeli na ekipu koja bi i spartu prag naguzila i igrala egeal sa spancima koje smo mogli dobit ali eto sta tu je... a sto se tice nase lige ja ne vidim ko ce napravit problema ovvakvoj ekipi i odbrani naravno golman ce se potrazit tu imamo kostica mitrevskog kalasija jos ce se neko dovest i tako... nisam nezadovoljan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 28 avg 2014, 21:36

e nek ste nam dosli objasnjavati, valja vama na sajam sljive

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 avg 2014, 21:37

Jak i je.ben Gladbach. A hoce ih i gol. Veceras finu partiju pruzaju Duljevic i Okic. Radovac i Cimirot imaju zaista jake igrace u sredini pored sebe. Nije Kramer slucajno zavrsio u finula SP-a.
#divovi

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2014, 21:37

Opet kažem Švabo je to.....

Naivno smo primili golove, ali jbg..... Nadam se da će ovdje stati.... :oops:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 avg 2014, 21:37

NIje mi jasno da kukate , ova Borussia je strasan tim .. i nista ovo nije za neocekivati . Uz malo bolju taktiku i boljeg golmana izgledalo bi puno bolje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 avg 2014, 21:37

dr.van nostrand je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Bez ljutnje, ovo je odraz kvaliteta lige. Ljudi sto su mogli to su i zabili, a vi dvije bolje sanse i nista. Dok Srbijanska, Hrvatska, Slovenska i ostale lige napreduju, mi se ne micemo iz mjesta.
Nekada kad i mi smanjimo ligu, ispostujemo potrebne minimalne uslove, i mi cemo napravit znacajan korak i napredak.
FSRS dislike this!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 28 avg 2014, 21:37

Ma samo da hoce ovako zavrsit
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 28 avg 2014, 21:37

Bravo za komentar!

Da, nažalost.....kada uzmemo činjenicu da će se ova ekipa Sarajeva gotovo prošetati ligom, odnosno osvojiti istu, to sve govori koliko je liga slaba. Ako će jedan ovakav tim žariti i paliti prvenstvom jedne države onda znamo koliko je sati.

Ovu našu ligu treba pod hitno smanjiti na 10-12 MAX ekipa i radit na kvalitetu a ne prodavati igrače za pišljivih 50 000 eura

V87
Kontakt:

Post Postao/la V87 » 28 avg 2014, 21:38

Pustite ove ljubomorne duse, ipak i oni gledaju nase Sarajevu u Njemackoj dok oni ne mogu dalje od Bijeljine,Foce i ostalih selendri.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 28 avg 2014, 21:39

Komentator na Kabel 1 rece da Stojcev nece jos dugo igrati u Sarajevu :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], BungaBum, Hajdeee, HariTz, InatSilniBosanski, Konzerva, Vanja8 i 87 gostiju.