FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ovo je maximum sto jedna ekipa iz BiH moze uraditi,ne mozes ti igrati protiv Mladosti pa onda protiv jednog bundesligasa...sve dok se liga ne skrati grupna faza ce biti samo san.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Duljević
Bandović
Veliki je i ovo uspjeh, samo se nadam da ćemo se koliko toliko dostojno oprostiti od ovoga.
To je to za sad što sam vidio.
----------------------------------------------------
Evropo vidimo se sljedeće godine, dosta je za ovu.
Ostale ekipe iz Premijer Lige
, a znaju se
. Jadni ste.
Iskreno da hoćemo i mi dočekati od ovog Levatskog saveza da odrade ko sve normalne Lige i da smanje Ligu na 10 timova.

Bandović

Veliki je i ovo uspjeh, samo se nadam da ćemo se koliko toliko dostojno oprostiti od ovoga.
To je to za sad što sam vidio.
----------------------------------------------------
Evropo vidimo se sljedeće godine, dosta je za ovu.
Ostale ekipe iz Premijer Lige

Iskreno da hoćemo i mi dočekati od ovog Levatskog saveza da odrade ko sve normalne Lige i da smanje Ligu na 10 timova.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Imali smo svoje šanse nismo ih iskoristili Duljevic mat pozicija, Stojcev lob, Okic poklon.... Oni iskoristili svoja 2 poklona doduše prvi je sreća I treći kontra i spor dzemo akcija extra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se da cemo u drugom dati jedan gol ili dva da se casno oprostimo. A i ovako je veliki uspjeh.
A gdje je Sarajevo igralo u nedjelju? Protiv koga ce Sarajevo igrati sad za vikend? Svaka cast, al ovakve izjave su mi smijesne...V87 je napisao/la:Pustite ove ljubomorne duse, ipak i oni gledaju nase Sarajevu u Njemackoj dok oni ne mogu dalje od Bijeljine,Foce i ostalih selendri.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
bujrum svima igrati protiv Borusije pa cemo pricati, mi se ako nista borimo pravimo prilike i akcije, kako na Kosevu tako i ovdje, jesmo jos zeleni al i to se popravlja kontinuitetom !!
zamjeram Dzeni forsiranje haman iste ekipe u svih 10 tekmi koje smo igrali i to sada malo dolazi na naplatu i taj neki umora, a na klupi postoje opcije na svim pozicijama, obit ce mu se o glavu tvrdoglavost !!!
zamjeram Dzeni forsiranje haman iste ekipe u svih 10 tekmi koje smo igrali i to sada malo dolazi na naplatu i taj neki umora, a na klupi postoje opcije na svim pozicijama, obit ce mu se o glavu tvrdoglavost !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
FSRS to nece dopustiti,jer zna da ce onda samo 1-2 kluba iz RS-a igrati tu liguBelminM23 je napisao/la:
Nisi shvatio komentar procitaj vise puta.exbabilon je napisao/la:A gdje je Sarajevo igralo u nedjelju? Protiv koga ce Sarajevo igrati sad za vikend? Svaka cast, al ovakve izjave su mi smijesne...V87 je napisao/la:Pustite ove ljubomorne duse, ipak i oni gledaju nase Sarajevu u Njemackoj dok oni ne mogu dalje od Bijeljine,Foce i ostalih selendri.
Sam kazes Švabo je to, dokaz Brazil, oni ne zale nikoga, posebno se treba cuvati od 75 do 90hilmo je napisao/la:Opet kažem Švabo je to.....
Naivno smo primili golove, ali jbg..... Nadam se da će ovdje stati....
M.Delac 2
Stojčev i Duljević će ubrzo u bundesligu za par miliončića €, nahvali ih švabo.
Igrati na Borusia Parku protiv bundesligasa iz gornjeg doma, gleda to pola Njemacke. Neprocjenjivo. Naprijed Sa.
Nisu bili bolji za 3:0 ja mislim. Dzemo odigrao loše, prespor je bio. Puzi pokazao da je loš defanzivno što smo i znali. Cimirot i Radovac su klasa za našu ligu ali defanzivno nemaju kvalitet za ovaj nivo. Ofanzivno smo ok ja mislim, imamo individualni kvalitet i imamo šta reći. Nadam se da nas neće natrpati i u drugom poluvremenu. Troleri 

Samo naprijed Saraj'vo!
koje smo mi kiurč.eve sreće da nam dodje ova borusija, a ne neka ekipa tipa šerifa, young bojsa?!
ekipa igra jako lipo napravili nekoliko prilika ali NECE U GOL KU.RVA I GOTOVO!
ovi sta god opale zabiju
KRITICARI I FILOZOFI MOJNE TE SUPLJE SVIJU VAM , OVA EKIPA SARAJEVA U SRED NJEMACKE IGRA FUDBAL I OTOVORENO SA EKIPOM OD PREKO 100 000 000 EURA VRIJEDNOSTI, A NEKI SU BUNKERALI I PUŠILI PO 5-6-7 KOMADA PROTIV EKIPA KOJE NISU NI DO KOLJENA BORUSIJI!
zATO DRZITE SE SVOJIH KLUBOVA I FILOZOFIJE,
MOJE, NAŠE SARAJEVO IDE NAPRIJED!!! GAZIMO KRUPNIM KORACIMA KA EVROPI A VAMA OSTAVLJAMO ŽABOKRECINU OD LIGE I TUŽAKANJE KAKO JE SVAKO KRIV ZA OVO STANJE OSIM VAS...
NE SKIDAMO GAĆE NI BORUSIJI U SRED NJEMACKE, NE BUNKERAMO NEGO IDRAMO....
ekipa igra jako lipo napravili nekoliko prilika ali NECE U GOL KU.RVA I GOTOVO!
ovi sta god opale zabiju
KRITICARI I FILOZOFI MOJNE TE SUPLJE SVIJU VAM , OVA EKIPA SARAJEVA U SRED NJEMACKE IGRA FUDBAL I OTOVORENO SA EKIPOM OD PREKO 100 000 000 EURA VRIJEDNOSTI, A NEKI SU BUNKERALI I PUŠILI PO 5-6-7 KOMADA PROTIV EKIPA KOJE NISU NI DO KOLJENA BORUSIJI!
zATO DRZITE SE SVOJIH KLUBOVA I FILOZOFIJE,
MOJE, NAŠE SARAJEVO IDE NAPRIJED!!! GAZIMO KRUPNIM KORACIMA KA EVROPI A VAMA OSTAVLJAMO ŽABOKRECINU OD LIGE I TUŽAKANJE KAKO JE SVAKO KRIV ZA OVO STANJE OSIM VAS...
NE SKIDAMO GAĆE NI BORUSIJI U SRED NJEMACKE, NE BUNKERAMO NEGO IDRAMO....
Ma malo je njima i to. Ispod 4 tima oni nebi pristali. A realno jedino Kvalitet ima Borac.xinxee je napisao/la:FSRS to nece dopustiti,jer zna da ce onda samo 1-2 kluba iz RS-a igrati tu liguBelminM23 je napisao/la:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nikada nisam mogao ove kretene sto se slađe tuđoj nesreći. Ne odgovarajuće takvim osobama...
Jbg, komšije, mogla je ova utakmica makar malo otići u drugom pozitivnom svijetlu ali za to treba vise adekvatne konkurencije u našoj ligi a ne samo igra protiv bunker ekipa.
Vi ste sada glavni u državi i kao takvi trebali bi aktualizirati priču o smanjenju lige.
Jbg, komšije, mogla je ova utakmica makar malo otići u drugom pozitivnom svijetlu ali za to treba vise adekvatne konkurencije u našoj ligi a ne samo igra protiv bunker ekipa.
Vi ste sada glavni u državi i kao takvi trebali bi aktualizirati priču o smanjenju lige.
ipak mislim da ima pozeljnijih igraca u izlogu fks. prema veceras prikazanom, prvenstveno duljevic. pogotovo sto su godine na njegovoj strani. stojcev je vec u godinama kada ce tesko potpisati neki extra ozbiljan ugovor u ozbiljnijem klubu. sve je postalo matematika i ekonomija. na dulji ce naredni klub zaraditi visestruko. mozda je i najbolje, zbog njegovog daljnjeg napretka i uloge u a repki, da sto prije ode dalje. isto vazi za malog radovca i cimiritaBuducnost je napisao/la:Komentator na Kabel 1 rece da Stojcev nece jos dugo igrati u Sarajevu
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ne treba sad padati nakon ovoga, svi smo se toga pribojavali, u prvoj smo se nosili sa njima dobro a u drugoj pokazuju svu svoju snagu. Od onih od kojih smo najviše očekivali večeras su neprepoznatiljivi, ali šta je tu je... nikom ništa ne zamjeram, ni na koga nisam ljut.FKS1946 je napisao/la:Sam kazes Švabo je to, dokaz Brazil, oni ne zale nikoga, posebno se treba cuvati od 75 do 90hilmo je napisao/la:Opet kažem Švabo je to.....
Naivno smo primili golove, ali jbg..... Nadam se da će ovdje stati....
Idemo odraditi ovo drugo da primimo što manje, valjda ćemo biti malo čvršći u sredini.
Još se sad i otvaramo

Mogao je onu loptu Dulja i Krsti da gurne...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta za sansu Duljevica, bio bi to vrlo efikasan gol.
Nadam se da ce Gladbach baciti oko na nekog od igraca Sarajeva, svakako da tu ima materijala.
Nadam se da ce Gladbach baciti oko na nekog od igraca Sarajeva, svakako da tu ima materijala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, misstianopenaldo i 26 gostiju.