Ne idem ja na gostovanja...(nisam pravi navijacamarpustahija je napisao/la:Sto ti seyo ne idesh ?Seyo_TM je napisao/la:Momci su prosli Mostar, ide ih oko 150-200, zasad je sve ok...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Srećno vam danas, i da remizirate ako je ikako mogućno!

Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaBorčevac je napisao/la:Srećno vam danas, i da remizirate ako je ikako mogućno!![]()
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Javljat ću ja svaku promjenu rezultata
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
bhradio1 i slusas:D
Pih kakvi ste ne date ni da vam se poželi sreća ok nema problema povlačim riječ i dabogda izgubili hahahahahahaŽeljovac je napisao/la:Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaBorčevac je napisao/la:Srećno vam danas, i da remizirate ako je ikako mogućno!![]()
Baterije za tranzistor tu
Dobit cu pokoju poruku sa terena (ne tribine) pa bi mogli koliko toliko imate dobar uvid oko tekme...
Dobit cu pokoju poruku sa terena (ne tribine) pa bi mogli koliko toliko imate dobar uvid oko tekme...
Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrha
Treci put castimo
ima li ko link za bhradio1 da slusam.Imao ja 2 linka ali nece nesto(delicas i zbrka)
- samir_tm87
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaKoliko znam Zeljeznicar nije ni blizu vrha.
koliko ja znam mi smo treci , prvi nam bjezi 6 bodova, a drugi 4 boda , ma ne mi nismo u vrhu
a ko mi nismo ko je??
sloboda mozda , laktasi???
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Cetvrti stesamir_tm87 je napisao/la:tatamata je napisao/la:Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaKoliko znam Zeljeznicar nije ni blizu vrha.
koliko ja znam mi smo treci , prvi nam bjezi 6 bodova, a drugi 4 boda , ma ne mi nismo u vrhu
a ko mi nismo ko je??
sloboda mozda , laktasi???
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bissmilair'ahman-Irahim
BOŽE pomozi nasim momcima nek postignu dobar rezultat! AMIN!
nime_tm87 je napisao/la:Bissmilair'ahman-IrahimBOŽE pomozi nasim momcima nek postignu dobar rezultat! AMIN!
- samir_tm87
- Kontakt:
pa et ako Bog da sad cemo se vratit na trecu pozicijumiky_hz je napisao/la:tatamata je napisao/la:Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaKoliko znam Zeljeznicar nije ni blizu vrha.
Cetvrti ste
E da ako dobijete danas...
Haj vi otkinite bod,da svi budu zadovoljni
Haj vi otkinite bod,da svi budu zadovoljni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
imali neko link da se sluse bh radio preko neta ja sam otiso na stranicu telekoma imaju oni tamo vise radia ali ovi ostali rade a bh radio ne radi :S
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Allahu daj srece i raspolozenog Bekrica.
ma sada su vijesti svakako...ne procitali ih dabogda...nedaTM87 je napisao/la:imali neko link da se sluse bh radio preko neta ja sam otiso na stranicu telekoma imaju oni tamo vise radia ali ovi ostali rade a bh radio ne radi :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.