FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja i sta izgubili od Borusije, koja vrijedi duplo vise nego komlpet nasa liga a i vrijednost im ko nasa repka i ovdje se nadju pisati likovi koji ispadaju u takmicenjima od nekih kupusara !!
popusili smo, zasluzeno i to je to !!!!
nije se samo ovo igralo veceras, prethodnih 5 tekmi smo odigrali perfektno i desi se i ovo !!
popusili smo, zasluzeno i to je to !!!!
nije se samo ovo igralo veceras, prethodnih 5 tekmi smo odigrali perfektno i desi se i ovo !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Neka je ovo vise zavrsilo , **** evropu , umor je stigao nas klub a svabe ne posustaju , nema veze , idemo se mi vratiti nasoj lijepoj ligi , neka nama travnika , mladosti i tako tih
to su utakmice , **** evropu !!

2 poluvrijeme voljni moment 0 . Bez ikakve zelje da se napadne protivnik pa makar 1 gol da se zabije .Ovo su Njemci , vidio sam dovoljno od njih nakon 7 komada Brazilu.Horde zla
Na kraju utakmice se vidjelo koliko volimo svoj klub .

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Svi koju kažu da je Sarajevo osramotilo Bosnu neka se odmah ubije. Zašto je sramota izgubiti od ekipe koja je prošle sezone pobijedila Borusiju Dortmund u sred Dortmunda. Oni su ponos ove države. Predstavili su Bosnu u najboljem mogućem svijetlu. Nije sramota izgubit od ekipe koja je nedavno ponižavala Dortmund i slobodno mogu reći sa igrom parirala Bayernu.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Pa nije bas da smo uzivali
salu na stranu,poraz previsok al sta sad tako je kako je,idemo vec se okrenuti Travniku dosta je ovaj izlet trajao
U sustini Evropska prica ove godine

U sustini Evropska prica ove godine

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako novog golmana ne nadjemo, nismo nista naucili, ni klub, ni trener, nista. 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nije sramota nego realnost !Head je napisao/la:Pustite ljude nek zayebavaju, sigurno s razlogom. Znamo se diciti i podyebavati ostale. Da je bilo 2,3-0 niko ne bi rek'o A.
Ne brisi Aco postove, ljudi sa razlogom zayebavaju.
Sramota.
Sutra cu napisati opsirniji post.
M.Delac 2
Jedva docekali da se nasladjuju, a njihovi timovi mogu sanjati play-off
5 dobrih tekmi 6 ključna podbaci i odmah isplivavaju dušmani sa svojom pričom. Kakav smo mi pogan narod, ne treba nam drugi dušmani, dovoljni smo sami sebi. Plus ova djeca sa provokacijama volio bih da mi se javi neki da vidim te moćne likove iza nickova.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
KO DOĐE DA ZAJEBAVA NJEMU NA OBRAZ, OVAJ TIM JE POKAZAO VIŠE NEGO BILO KOJI IZ BOSNE I HERCEGOVINE, NEKI NISU U STANJU PROĆI MNOGO MNOGO SLABIJE EKIPE!!!
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

HAHAHAHA koji lik

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

mravojed je napisao/la:Neka je ovo vise zavrsilo , **** evropu , umor je stigao nas klub a svabe ne posustaju , nema veze , idemo se mi vratiti nasoj lijepoj ligi , neka nama travnika , mladosti i tako tihto su utakmice , **** evropu !!

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
HAJMO SUZAMEN AJN,CVAJ,DRAJ

HAJMO SUZAMEN AJN,CVAJ,DRAJ

potpisujem..dejo hvala za sve. aj sad razguli iz FKS.dr.van nostrand je napisao/la:Ako novog golmana ne nadjemo, nismo nista naucili, ni klub, ni trener, nista.
VanBasten je napisao/la:Volim te SARAJEVO!
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Kako čovjek da sad nešto kaže, nakon ovoga jednostavno ne možeš biti pametan. Ni prsti na tastaturu ne mogu da udaraju.
Bilo je lijepo dok je trajalo, nažalost, svemu lijepom dođe kraj.
Tražiti sad nekog krivca bi bilo krajnje neozbiljno, samo se može konstatovati da ona ekipa koja je igrala u prošli četvrtak i ova večeras ni ne liče jedna drugoj. Ali razumijem i to, mladost i igrača i trenera i sveukupno neiskustvo igranja ovakvih utakmica, protiv ovakvog protivnika na ovakvom mjestu. Očito su svi bili pod dojmom i u nekom strahu.
U svakom slučaju smo igrajući ove dvije utakmice sa Švabama neke stvari i dobili. Osim fine financijske injekcije, dobili smo i neko iskustvo koje nam može dobro doći u budućnosti, ako ga naravno budemo znali iskoristiti. Ne smije se ovakvom protivniku dopustiti ni milimetar prostora, u svakom trenutku moraš biti uz igrača, što naši večeras nisu radili. Pa dobro, fizički ćeš pasti pa ćeš primiti golove u zadnjim trenucima utakmice a ne sredinom prvog poluvremena.
Nemojte očajavati, ni meni nije lako vjerujte, ali moramo ići danje. Ne nasjedajte ni na čije provokacije, neki su to jedva dočekali.
Idemo se sad okrenuti Pl a neće biti ni malo lako vratiti momke, za vikend ih treba podržati i ne zahtjevati ništa.
VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE!!!!
Bilo je lijepo dok je trajalo, nažalost, svemu lijepom dođe kraj.
Tražiti sad nekog krivca bi bilo krajnje neozbiljno, samo se može konstatovati da ona ekipa koja je igrala u prošli četvrtak i ova večeras ni ne liče jedna drugoj. Ali razumijem i to, mladost i igrača i trenera i sveukupno neiskustvo igranja ovakvih utakmica, protiv ovakvog protivnika na ovakvom mjestu. Očito su svi bili pod dojmom i u nekom strahu.
U svakom slučaju smo igrajući ove dvije utakmice sa Švabama neke stvari i dobili. Osim fine financijske injekcije, dobili smo i neko iskustvo koje nam može dobro doći u budućnosti, ako ga naravno budemo znali iskoristiti. Ne smije se ovakvom protivniku dopustiti ni milimetar prostora, u svakom trenutku moraš biti uz igrača, što naši večeras nisu radili. Pa dobro, fizički ćeš pasti pa ćeš primiti golove u zadnjim trenucima utakmice a ne sredinom prvog poluvremena.
Nemojte očajavati, ni meni nije lako vjerujte, ali moramo ići danje. Ne nasjedajte ni na čije provokacije, neki su to jedva dočekali.
Idemo se sad okrenuti Pl a neće biti ni malo lako vratiti momke, za vikend ih treba podržati i ne zahtjevati ništa.
VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE!!!!
Sad se vratiti malo u realnost, a za 2 godine će nam i ovo biti Realnost, a dobili smo prejakog protivnika, ja sam siguran da će ova Borussia doći do Polufinala EL, a švabo je to, ne zna to stat kad krene davat golove.
Daj ba ovog Bandovića treba otjerat, a Džemo nije dobar trener, nije nikad ni bio on je samo igračima dao slobodu da igraju kako najbolje znaju, a trener treba da zna reći igračima da se brane, da napadaju i te fazone. Gledaj onog trenera Borussie čovjek 7:0 vodi on još stoji i daje upute, a Dženo nije ust'o sa klupe.
Ovo nije moje mišljenje samo nakon ove utakmice, nego u zadnjih par utakmica, stvarno je loše. Nadam se da ćemo Premijer Ligu uzeti i malo da nas žrijeb pogleda. Mislim da je čak i dobro što su nas malo spustili na zemlju, ali hajd ba nema veze. Europo vidimo se sljedeće sezone, ako bog da u još boljem izdanju...
Daj ba ovog Bandovića treba otjerat, a Džemo nije dobar trener, nije nikad ni bio on je samo igračima dao slobodu da igraju kako najbolje znaju, a trener treba da zna reći igračima da se brane, da napadaju i te fazone. Gledaj onog trenera Borussie čovjek 7:0 vodi on još stoji i daje upute, a Dženo nije ust'o sa klupe.
Ovo nije moje mišljenje samo nakon ove utakmice, nego u zadnjih par utakmica, stvarno je loše. Nadam se da ćemo Premijer Ligu uzeti i malo da nas žrijeb pogleda. Mislim da je čak i dobro što su nas malo spustili na zemlju, ali hajd ba nema veze. Europo vidimo se sljedeće sezone, ako bog da u još boljem izdanju...
http://sportsport.ba/tifo/navijaci-boru ... efa/139073" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad kad ih izbaci Platini.
Sad kad ih izbaci Platini.

1946
Dejo ubleha na golu,
Berberović pod hitno na tribinu, taj meda nemože,
Ostalo manje više.
Poraz jest previsok, al šta je tu je, Dženo napao Borussiu
i platio danak ne iskustvu !!!
Berberović pod hitno na tribinu, taj meda nemože,
Ostalo manje više.
Poraz jest previsok, al šta je tu je, Dženo napao Borussiu

U novi boj ...
Opet kazem da ne mogu da vjerujem da vecina nas ovdje ne vidi silne gresko Uscuplica. Covjek mi je drag, ali ne znam koliko je on dobar trener trenutno. Osvojio je kup sa realno najjacom ekipom, a u Evropi svaki put ista prica. Igras pred 50.000 navijacc pred bruku skauta i ekipa 70 minuta izgleda bezvoljno. Odmori dva igraca u ligi i krene sa umornim timom protiv Borusije. Taktika nam je presmjesna. Ofirna.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AvantiBL, laznokrilo, Lecler, relativizam, Vanja8 i 33 gosta.