Izo je dobar zadnji vezniChWilla je napisao/la:priča ima, al' da ne letimo pred rudu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
a može se vratiti i na stopera.Željooooo je napisao/la:Izo je dobar zadnji vezniChWilla je napisao/la:priča ima, al' da ne letimo pred rudu.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Omladinci ubilježili rutinske pobjede protiv Radnika
http://fkzeljeznicar.ba/omladinci-ubilj ... ika/11349/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/omladinci-ubilj ... ika/11349/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cestitke Ibrahimu Sehicu na ulasku u EL. Ako je ko zasluzio da napravi dobru karijeru, to je onda Seha.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- themaniaks
- Kontakt:
**** mu dujkovic majku ciganskuMinjore je napisao/la:Cestitke Ibrahimu Sehicu na ulasku u EL. Ako je ko zasluzio da napravi dobru karijeru, to je onda Seha.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
A onoj ublehi Avdukic drugi golman a Dujkovic trećiMinjore je napisao/la:Cestitke Ibrahimu Sehicu na ulasku u EL. Ako je ko zasluzio da napravi dobru karijeru, to je onda Seha.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
nikad neću zaboraviti njegovu odbranu eldinu glavom sa pet metara u finalu kupa sa čelikom. najbolja odbrana koju sam ja vidio u našoj ligi.
@ChWilla Ono je odbrana nad odbranama, vrhunska. Momci nemojte da ulazimo u lose zdravstveno stanje selektora, mozda ima problema sa vidom.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- EdinDzekomo
- Kontakt:
mogli smo mi dovesti ovoga djelmica,strasan igrac,a on ode u propali celik
- themaniaks
- Kontakt:
ja kako se sjecam da je bio na probi kod Osima i da nije zadovoljioEdinDzekomo je napisao/la:mogli smo mi dovesti ovoga djelmica,strasan igrac,a on ode u propali celik
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
Grbavica naš je Hram!!!
- EdinDzekomo
- Kontakt:
ognjen je igracina,trebalo ga je dovestiRiverPlate je napisao/la:Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
mislim da si htio napisati da jeste više puta pogriješio u odabiru igrača 
Zasto psovke??themaniaks je napisao/la:**** mu dujkovic majku ciganskuMinjore je napisao/la:Cestitke Ibrahimu Sehicu na ulasku u EL. Ako je ko zasluzio da napravi dobru karijeru, to je onda Seha.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- themaniaks
- Kontakt:
Ne vidim da je sad on neka fula,prosjecan igrac s tim jos igra na desnom krilu gdje smo pokriveni.Ako cemo vec dovoditi ja bi volio da je to neko tipa Culuma i stoper jedan.
-
RiverPlate
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:mislim da si htio napisati da jeste više puta pogriješio u odabiru igrača
Grbavica naš je Hram!!!
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Na toj poziciji smo baš u bananiŽeljooooo je napisao/la:Izo je dobar zadnji vezniChWilla je napisao/la:priča ima, al' da ne letimo pred rudu.
Treba nam neko pojačanje Amare i to pod hitno a na zadnjem veznom gori a i u špicu.
Trenutno korisnika/ca: Sarajevskigigant1921 i 14 gostiju.