Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Njemacki komentator bi letio sa posla gad bi spominjao naciste, prozivao Jehovine svjedoke da su sekta itd itd.
Ima on srece sto je na brdovitom Balkanu, a ne u Njemackoj tamo mi bio krivicno gonjen za rasipanje vjerske mrznje(prema Jehovinim svjedocima).
Ima on srece sto je na brdovitom Balkanu, a ne u Njemackoj tamo mi bio krivicno gonjen za rasipanje vjerske mrznje(prema Jehovinim svjedocima).
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Što je najgore on to nije rekao zato što mrzi Jehovine svjedoke nego zato što je glup.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Maki i Han
koji lik braco mila. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
katastrofa, još fino naglasi kao njemački vojnik koji se sprema na rusiju...alan_kardec je napisao/la:što se toga tiče večeras je dobar bio. kad se sjetim njegovih izvala prilikom prenosa Sarajevo-Levski... hz najjača navijačka grupa na balkanu a i šire...grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Proziva navijacke skupine i ulizuje se Hordama ovo prelazi svaku granicu.![]()
za takav komentar bi u normalnoj zemlji (recimo Engleskoj, Francuskoj...) odmah nakon prenosa fasovao momentalni otkaz ili u najboljem slučaju suspenziju na određeno vrijeme.DANTES je napisao/la:Utisak večeri ne ipak kako je onoga Hama opisao kao nacistu
bagrcavi je napisao/la:Makiii imam snijega jeftino, prva ruka Makiiii
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
alan_kardec je napisao/la:za takav komentar bi u normalnoj zemlji (recimo Engleskoj, Francuskoj...) odmah nakon prenosa fasovao momentalni otkaz ili u najboljem slučaju suspenziju na određeno vrijeme.DANTES je napisao/la:Utisak večeri ne ipak kako je onoga Hama opisao kao nacistu
Upravo tako a jos se poziva na njemacke komentatore kako im je lahko a dok njima i taj.... brdoviti balkan

Hajde da je neki obicni SS-ovac, nego SS-ovac sa Staljingrada 

možda je juče gledao Neprijatelj pred vratimaMozambik je napisao/la:Hajde da je neki obicni SS-ovac, nego SS-ovac sa Staljingrada

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Nego jel ono on stvarno najavi da ce voditi predizborni program?
Koji cirkus od televizije

Koji cirkus od televizije

Pa Vedo direktor sportske redakcije, mozes mislit te televizije

- samo_lijevo
- Kontakt:
jest brato.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Nego jel ono on stvarno najavi da ce voditi predizborni program?
Koji cirkus od televizije![]()
![]()
Jedva cekam kada dodju Bake i kompanija u emisiju sa voditeljom Maketom.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Napokon cu znati cime se bavio tetak Bakirove nane kad je imao 18 godinasamo_lijevo je napisao/la:jest brato.
Jedva cekam kada dodju Bake i kompanija u emisiju sa voditeljom Maketom.

Hvala Bogu pa nece prenosti reprezentaciju kroz kvalifikacije a ni na Euru. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Marjan uveliko čita ili ovaj forum ili neki drugi. Vidi se da ga to pogađa.
Dakle Marjane, Hahn nacista? Ne možeš bolan dati takve izjave ni sam među četiri zida, a ne tokom direktnog prenosa.
Drago mi je da se Face trudi, mnogo prenose što se sporta tiče, kada se komentariše u vezi utakmice, sve je super ali previše se priča o temama koji nemaju veze ni sa utakmicom, ni sa sportom općenito.
Baho je to najbolje opisao:
[youtube][/youtube]
Dakle Marjane, Hahn nacista? Ne možeš bolan dati takve izjave ni sam među četiri zida, a ne tokom direktnog prenosa.
Drago mi je da se Face trudi, mnogo prenose što se sporta tiče, kada se komentariše u vezi utakmice, sve je super ali previše se priča o temama koji nemaju veze ni sa utakmicom, ni sa sportom općenito.
Baho je to najbolje opisao:
[youtube][/youtube]
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Najbolja je stvar sto ce Face u njima najbolju ruku jos moci neku prijateljsku reprezentacije prenositi i nista vise.
BHT od narednih kvalifikacija krece sa HD prenosom svih utakmica i to je to.
Nista drugo od sporta nece moci da prenose nista drugo jer nemaju prava prenosa. Tako da ako ih izbori ne izvuku ja im predvidjam kljuc u bravu do nove godine.
Nista drugo od sporta nece moci da prenose nista drugo jer nemaju prava prenosa. Tako da ako ih izbori ne izvuku ja im predvidjam kljuc u bravu do nove godine.
Kud ces dalje kad su ga nogirali iz Srbijegrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Njemacki komentator bi letio sa posla gad bi spominjao naciste, prozivao Jehovine svjedoke da su sekta itd itd.

Mozambik je napisao/la:Pa Vedo direktor sportske redakcije, mozes mislit te televizije![]()

Prvo cijeli RTV servis mora da pređe na digitalni signal pa onda tek da se prenose utakmice u HD, a mi smo dale od toga.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Najbolja je stvar sto ce Face u njima najbolju ruku jos moci neku prijateljsku reprezentacije prenositi i nista vise.
Face TV je sramota, bas su nisko pali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nek neko postavi sliku Marijana sa šalom Želje kad je tek trebao doći na Hayat,a sad je kao vatreni navijač Sarajeva,e moj Marjane kako vjetar puše tako se i ponašaš,da ti Makedonci ponude više para nego što ti face tv daje i za Makedonsku reprezentaciju bi govorio naša reprezentacija.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Marjan je svoju posljednju kvalitetnu tekmu uradio kada je prenosio Špansku ligu na TV1, kasnije je sve bilo uvlačenje. 

Za ovo se na zapadu ide u ćorku, i plus novčana kazna.Saurman je napisao/la:Meni su u glavi ostale njegove izvale iz utakmice na Koševu : možda niste znali ali Goebbels je rođen u M.Gladbachu i Rafael je član sekte Jehovini svjedoci.![]()
Kakve on podatke izvlači za vrijeme utakmice pa to je nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.