FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rusilac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rusilac » 29 avg 2014, 01:37

I mislim da se Duljevic upravo veceras prodao.Zasluzeno.
Jos da napomenem da je razlika u kvalitetu veznog reda i napada u odnosu na zadnju liniju OGROMNA.
Kakva rupa je pogotovo Dupovac,nevjerovatno.
Berberovic :oops:
Ni druga dvojica nisu puno bolji.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 29 avg 2014, 01:39

Čitam na naslovnici sporta da ste dogovorili suradnju sa nekim golmanom, istina ?

" onclick="window.open(this.href);return false;

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 29 avg 2014, 01:40

hilmo je napisao/la:E prije spavanje moram napomenuti još jednu stvar koja mi je "zapala za oko".
Mislim u prvom poluvremenu, neko je poslao dijagonalu prema Duljeviću, kako je frajer primi, zalijepi mu se za nogu. :clap: :clap: A u drugom poluvremenu je slična lopta išla prema Bilibiji i odbi se od njega kao od drvo :hmmmm: :hmmmm:
Jes jes. Hare kod aut linije stajao. Primi je ko Iniesta ocam. Nece Bilbija nikad imat Haretovu tehniku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 29 avg 2014, 01:44

hilmo je napisao/la:E prije spavanje moram napomenuti još jednu stvar koja mi je "zapala za oko".
Mislim u prvom poluvremenu, neko je poslao dijagonalu prema Duljeviću, kako je frajer primi, zalijepi mu se za nogu. :clap: :clap: A u drugom poluvremenu je slična lopta išla prema Bilibiji i odbi se od njega kao od drvo :hmmmm: :hmmmm:
Ja fkt ne znam šta ste vi vidili u Bilbiji, lik me podjesća na Torresa svojom igrom. Treba vam neki ubojit napadač, jer u ligi ćete igrati skoro svaku utakmicu protiv bunkera, neko tita Hadžića, Komazeca, Kajkuta.

Sad bi Musemić izjavio da niste imali sreće :mrgreen:

Hrgota pravi Zeničanin igra srcem protiv Sarajeva :cool:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 29 avg 2014, 01:45

zgembo89 je napisao/la:
amorovski
Bilo je prica iz Italije dal je Torino i ko vec da su zainteresovani za njega ali to sve prodje na interesovanju..Ja kad sam govorio Sunjic igra u Ukrajini dobar je ma kakav kaze on protiv Amerike propo ko zeton i eto sad ispade momak glavni stub odbrane..PL nije nikakvo mjerilo
Jarane, s halalom nek ide ocam u paketu sa Dzemom,mozda mu moze pomoc iskustvo..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 29 avg 2014, 01:46

Komicno je bilo gledati kako i gdje je postavljen zivi zid kod sedmog gola,zid je branio gol aut a ne gol.Frajer imao otvoreno sve a takvo nesto se ne propusta.Ko nije primjetio neka pogleda jos jednom.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 avg 2014, 01:47

Na stranu sad sve, lako je pricati poslije poraza, ali zar ste stvarno mislili da Sarajevo moze proci klub od 120 miliona eura? :kafa:
27.10.2020

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2014, 01:50

leorey je napisao/la:Na stranu sad sve, lako je pricati poslije poraza, ali zar ste stvarno mislili da Sarajevo moze proci klub od 120 miliona eura? :kafa:
sto je najgore i igraci su to vjerovali pa kad su primili prvi gol pali psihicki i fizicki kao ne mogu sad proci dalje ,koja glava jbt :oops:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2014, 02:18

mi imamo za nase uslove odlicnu ekipu al za neku borbu s evrposkim ekipama nemamo ,to je dzeno trebao znati da puzigaca i dzemo ne moguu ici gore dole kao u nasem prvenstvu jel ovdje kad god se ne vrate gol primis tako i ovo ne pokrivanje igraca u sredini odnosno ne izlasci dupovca na suteve to u nasoj ligi prodje al ovi to surovo kazne .ovo je jedna velika skola i dzeni i ekipi da se mora puno odgovornije i cvrsce igrati radovac i ciirot toliko hvaljeni a faula ne naprave a to je zadaca zadnjeg veznog da pokriva i kvari napade protivnika ,nisu ovo kritike da treba mjenjati igrace ili trenera al moraju poceti obaveznije igrati u defanzivi a ekipa ima potencijal zabit cemo u napadu ,ova ekipa kad pocne dobijati 1 ili 2-0 bice prava a to se moze samo kad postanu cvrsci i sigurniji i bez ovoliko gresaka .

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 29 avg 2014, 02:19

Zelio bih se zahvaliti igracima na lijepom uspjehu u evropi,nacin na koji su ispali nije slavan ali i nije razocarajuci kad se pogledaju cinjenice gdje je FK Sarajevo a gdje Gladbach,ima par stavri koji meni nisu jasne i koje mi smetaju od pocetka sezone,dovedeno je nekoliko igraca ustavri samo su 2 ????,napad nam je odlican tu nema sta se reci,mladi talentovani igraci za nase lige vrh,vezni red takodjer jedan reprezentativac cak ima,ali odbrana je iskreno najlosija karika ekipe,Dupovac je jedna velika zavjera ako se misli da je dobar igrac,Tatomirovic takodjer,Dzenino vrijeme je proslo a Puzigaca ne moze bolje ni da hoce,sad se treba okrenuti prvenstvu,zbog Gladbacha smo prosuli bodove protiv Veleza i Mladosti,pokusati sacuvati igrace u napadu i pojacat odbranu,meni se u glavi vrte 2 imena koja su realna a to su Pandza i Hajrovic mali iz Švicarske.
Ps:Bandovic nije golman za FK Sarajevo :kafa: :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 avg 2014, 02:25

Cijela ekipa je zakazala večeras poslije prvih 20 minuta na čelu sa stručnim štabom. Neopisivo mi je žao jer nije ispalo realno nikako, ali Bože moj, dešavaju se takve stvari i mnogo većima od nas. Sve u svemu jedan lijep europski izlet koji će ostati u pamćenju do kraja života svima nama i treba biti ponosan na ove momke što su to odradili kako su odradili, zanemarujući ovu zadnju utakmicu. Treba ozbiljno poraditi na nekim stvarima što se tiče igre, postavke i svega ostalog, manje više je sve već rečeno... Haris me oduševljava iz utakmice u utakmicu i ubjedljivo mi je najdraži od svih pojačanja u prošlom i pretprošlom transfer periodu.
Šta je tu je, samo da se što prije psihički oporavimo i uđemo maksimalno ozbiljno u nedelju protiv Travnika jer ne smijemo bodove prosut ni pod razno.

Konama i svim ostalim koji su nas iskreno podržavali hvala od srca, a o hejterima i trolovima ne treba trošiti riječi. Zna se gdje im je mjesto. :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 29 avg 2014, 02:44

Cudno sve nekako jbg. Od raja do pakla bas cudno. Nama je sad najbitnije da se dignemo psihicki i da sto prije ovo sve zaboravimo. Osvojiti ovu ligu, dovesti na zimu jaka pojacanja i nadati se sledec godine iskoraku. Od pocetka sam govorio da dobijemo sto lakseg protivnika ovo je previse jbg. Opet cu otic protiv Travnika da dam podrsku momcima jer su je zasluzili. Idemo dalje, sve ce ovo opet na dobro izaci JER NAZAD NE SMIJEMO.

FACE KATASTROFA, MARJAN I OVAJ ZALIZANI DABOGSACUVAJ FUJ
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 29 avg 2014, 03:31

Sad tekma sa Travnikom, a onda manja pauza, nije bilo lagano u ovom kratkom periodu odigrati toliki broj utakmica. Momcima ne zamjeram ovo, jer ispasti u play-offu od jedne Borusije M'gladbach nije sramota.
VOLIM TE SARAJ'VO!!!
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 avg 2014, 05:57

E yebaji ga pitari sta se moze,jaci ljudi puno a niste imali ni srece,ali mislim da je rezultat previsok..Davno sam vam reko(jos kod prvih ovih utakmica) da vam je odbrana zajedno sa golmanom katastrofa.Sredina nije losa i napad ali odbrana(na svim pozicijama) spora nepokretljiva i losa totalno.I nije mi jasno sto izbaci Stojceva kad je on jedini drzo sredinu donekle,vidilo se kako je Sarajevo funkcionisalo bez njega u drugom poluvremenu,nije prislo golu.Ne znam sta da kazem,malo je i mene pogodio ovaj ovako veliki poraz ali sta se moze,zivot tece dalje.Naprimat ce te se vi golova i u Premije Ligi sa ovakvom losom odbranom vidit ce te ;) .Pod hitno vam trebaju golman i 2 dobra stopera,a i bekovi spori ko ciro :roll: Sve najbolje u daljnjim utakmicama
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 29 avg 2014, 06:29

Kako li je Tan sve ovo podnio :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 avg 2014, 07:21

Tezak poraz, ali bez obzira na to, ova utakmica je puno toga otkrila u nasoj ekipi, kao i u nasem fudbalu. Slijedeci put kad bude izvlacenje parova nece se niko usuditi i reci daj nam Njemce zbog TV prava i sl.

U nedjelju se Travnik mora uzeti, a to je ujedno i jedini nacin da se ublazi ova katastrofa.
#divovi

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 29 avg 2014, 07:27

Iz krajnosti u krajnost. Euforija nakon utakmice na KOsevu je splasnula nakon 15 minuta u Njemackoj. Realan pokazatelj gdje je nas fudbal a gdje evropski. Cak i super jako sarajevo protiv njemackog ligasa koji je, realno, igrao sa 70% snage nije imalo sanse ni 2%. Ovo je ekstra pokazatelj Premijer lige i drugih sranja. Sarajevo nije imalo srece sa zrijebom, ali mislim da bi identicno bilo da su izvukli bilo koga ko nije sa Balkana.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2014, 08:10

Onaj šesti gol nas je presjekao i okrenui utakmicu u neželjenom smijeru :P :D

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 avg 2014, 08:27

Hajd barem ce nas zapamtit svijet (livescore) kad slijedece godine udjemo u LP ;) :kralj:

Navijaci :bow:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 29 avg 2014, 08:32

Kao prvo zelio bi da cestitam i igracima FK Sarajevo i navijacima FK Sarajevo na tome sto su ponjeli ime nase domovine u Njemacku, sto se tamo culo za nas pozitivno a ne samo o ratu i sirotinji. I Igraci i navijaci su se dostojno ponasali, igraci nisu pravili skandale po terenu a navijaci veoma dostojanstveno navijanjem predstavili svoj klub i nasu zemlju. Iskrene cestitke. :tokralju:
Bio bi idiotizam ocekivati da jedno malo Sarajevo izbaci jedan veliki klub sa tradicijom kakav je Mgladbach.
Igraci Sarajeva nisu podbacili kao sto im se ovdije prebacuje. Momci su u ove dvije tekme odigrali maksimalno koliko su mogli i do limita svoje kvalitete. Jednostavno to je to, oni nemoge vise. Jedan Hrgota koji nije prvi napadac Gladbacha je sa svojih 20 godina kvalitetniji igrac nego svi igraci Sarajava zajdeno to se nesmije zaboraviti.
Momci su nam priredili uzivanciju, sa nekom ludom srecom su prosli Grke i doveli svoj klub na megdan jednom klubu iz Njemacke lige. Iako je taj klub u Njemackoj ligi **** i ako ce odmah ispasti u grupnoj fazi Evropa lige za FKS su gigant jer realno FKS i svi nasi klubovi su na nivou cetvrte Njemacke lige. Uglavnom uzivali smo i mi gledaoci i navijaci i igraci u ovom ljetu. Nemojte misliti da je igracima bilo lako, pa i njih su pucale emocije, oni nikada nisu vidjeli tako veliki stadion, takav travnjak, takve svalcionice, topla voda za tusiranje poslije treninga i utakmica, video zid na kojem uzivo mogu vidjeti golove i sebe, sve su to stavri koje ostavljaju dojam na igrace. Zato momcima kapa dole odigrali su u skladu svojih mogucnosti. Sada se treba okrenuti Premijer ligi za vikend ih vec ceka Travnik.

p.s Mora se priznati da su svi golovi bili ljepi, nije bilo nekih frljoka i odbijenih glupih lopti.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 29 avg 2014, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.