Jos da napomenem da je razlika u kvalitetu veznog reda i napada u odnosu na zadnju liniju OGROMNA.
Kakva rupa je pogotovo Dupovac,nevjerovatno.
Berberovic
Ni druga dvojica nisu puno bolji.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jes jes. Hare kod aut linije stajao. Primi je ko Iniesta ocam. Nece Bilbija nikad imat Haretovu tehnikuhilmo je napisao/la:E prije spavanje moram napomenuti još jednu stvar koja mi je "zapala za oko".
Mislim u prvom poluvremenu, neko je poslao dijagonalu prema Duljeviću, kako je frajer primi, zalijepi mu se za nogu.![]()
A u drugom poluvremenu je slična lopta išla prema Bilibiji i odbi se od njega kao od drvo
![]()
Ja fkt ne znam šta ste vi vidili u Bilbiji, lik me podjesća na Torresa svojom igrom. Treba vam neki ubojit napadač, jer u ligi ćete igrati skoro svaku utakmicu protiv bunkera, neko tita Hadžića, Komazeca, Kajkuta.hilmo je napisao/la:E prije spavanje moram napomenuti još jednu stvar koja mi je "zapala za oko".
Mislim u prvom poluvremenu, neko je poslao dijagonalu prema Duljeviću, kako je frajer primi, zalijepi mu se za nogu.![]()
A u drugom poluvremenu je slična lopta išla prema Bilibiji i odbi se od njega kao od drvo
![]()
Jarane, s halalom nek ide ocam u paketu sa Dzemom,mozda mu moze pomoc iskustvo..zgembo89 je napisao/la:Bilo je prica iz Italije dal je Torino i ko vec da su zainteresovani za njega ali to sve prodje na interesovanju..Ja kad sam govorio Sunjic igra u Ukrajini dobar je ma kakav kaze on protiv Amerike propo ko zeton i eto sad ispade momak glavni stub odbrane..PL nije nikakvo mjeriloamorovski
sto je najgore i igraci su to vjerovali pa kad su primili prvi gol pali psihicki i fizicki kao ne mogu sad proci dalje ,koja glava jbtleorey je napisao/la:Na stranu sad sve, lako je pricati poslije poraza, ali zar ste stvarno mislili da Sarajevo moze proci klub od 120 miliona eura?
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Rule_hz, UtdBiH21 i 31 gost.