FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 18:27

Nama trebaju bodovi na strani :mrgreen:

Dobro, ljudi su valjda već mislima bili na Artemio Franchi-u, pa ih neću toliko kritizirati. ;)

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 06 mar 2010, 18:34

onaj Gomez ima tehniku baratanja loptom veoma slicnu rasvjetnom stubu, kako se svaka lopta od njega fino odbije, insalah
za koga Bayern dade 30 milja pa to je samo da se pokriju po usima, sramota od igraca!
pi.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2010, 18:46

Ako u utorak prodjemo dalje u ligi prvaka, onda mozemo biti zadovoljni i danasnjim nastupom. Gaal je izveo solidnu ekipu, koja je u prvom poluvremenu odigrala pomalo rezervisano. Gol koji je primio Butt, bio je nesretan po njega, jer je lopta dirala Contenta, dok je ovaj pokusao da blokira sut.
U drugom poluvremenu je ulaskom Riberya igra dobila na kreativnosti u napadu i vise prilika. Nemam mnogo primjedbi ni za jednog igraca, a pogotovo na igrace poput Schweinia ili Mullera, koji su i danas pokazali da su pravi izum holandskog strucnjaka.
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 18:51

Neka prođem tu Fiorentinu, jao , koliko sam je samo puta spomenuo, opsjednut sam sa njima, nije cool. :roll:

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 06 mar 2010, 19:59

moustapha je napisao/la: Nemam mnogo primjedbi ni za jednog igraca, a pogotovo na igrace poput Schweinia ili Mullera, koji su i danas pokazali da su pravi izum holandskog strucnjaka.
svinja izum holansskog strucnjaka, wtf?

o cemu ti mustafa
pi.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 06 mar 2010, 20:03

Tweeds_10 je napisao/la:
moustapha je napisao/la: Nemam mnogo primjedbi ni za jednog igraca, a pogotovo na igrace poput Schweinia ili Mullera, koji su i danas pokazali da su pravi izum holandskog strucnjaka.

o cemu ti mustafa
Van Gaal je Švajnija prvog stavio na poziciju defanzivnog veznog i s tim mu dao novu ulogu.Mislim da je na to ciljo'.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2010, 20:04

Tweeds_10 je napisao/la:

o cemu ti mustafa
Pa, premjestio ga je na poziciju zadnjeg veznog i od tada igra mnogo bolje. U tom smislu je izum, a kako vidim na toj poziciji ga je poceo koristiti i selektor Low.
#divovi

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 06 mar 2010, 22:27

A jos su me usput samo oborili na kladi :( .Kad god na njih odigram kiksaju.

p.s:U utorak ne igram kladionicu :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 mar 2010, 23:13

roy_makaay je napisao/la:A jos su me usput samo oborili na kladi :( .Kad god na njih odigram kiksaju.
I mene isto. Izgleda da cu ih morati cesce igrati. :lol:

Protiv Kolna se nije ni moglo vise ocekivati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 mar 2010, 23:18

@geronimo, rekoh ja da me osjecaj rijetko kad zaje*e...Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu komentarisati, a rece mi jaran da je pred kraj bilo precki, stativi...
Steta, ne bi trebali gubiti ovako bitne bodove, protiv relativno slabih ekipa. Zaboraviti ovo, i okrenuti se u potpunosti LP i Zabarima.
Ostaje nam da se nadamo da me osjecaj nece prevariti uvezi Luzerkuzena.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 06 mar 2010, 23:55

Nismo lose igrali, nisam toliko razocaran rezultatom, ipak igramo kljucnu utakmicu u LP i za nas i za Ribery-a...
Jeste vidjeli Altintopa sto je brz :D al je jedini centrirao kako treba danas... ipak je igrao slabiji sastav danas, i cuvali smo igrace, jer nam trebaju 100% spremni za utorak!!!

Svidja mi se ovaj avatar... mogu li ga koristiti? :P

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 mar 2010, 23:56

u utorak je oprostaj od lp a bogami i od riberija

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 mar 2010, 23:58

davud87 je napisao/la:Nismo lose igrali, nisam toliko razocaran rezultatom, ipak igramo kljucnu utakmicu u LP i za nas i za Ribery-a...
Jeste vidjeli Altintopa sto je brz :D al je jedini centrirao kako treba danas... ipak je igrao slabiji sastav danas, i cuvali smo igrace, jer nam trebaju 100% spremni za utorak!!!

Svidja mi se ovaj avatar... mogu li ga koristiti? :P
Haj mozes , posto si bavarac :D
bh hrvat ,otkud tebe na forumu ,nisam te odavno vidio da pises sta ,i odmah na bayernovu temu :? :mrgreen:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 mar 2010, 00:00

bh hrvat je napisao/la:u utorak je oprostaj od lp a bogami i od riberija
Ponovo te citiram u utorak navecer,a mislim da ce ovaj smajli preovladavat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2010, 12:08

ribery je napisao/la:@geronimo, rekoh ja da me osjecaj rijetko kad zaje*e...Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu komentarisati, a rece mi jaran da je pred kraj bilo precki, stativi...
Steta, ne bi trebali gubiti ovako bitne bodove, protiv relativno slabih ekipa. Zaboraviti ovo, i okrenuti se u potpunosti LP i Zabarima.
Ostaje nam da se nadamo da me osjecaj nece prevariti uvezi Luzerkuzena.
Bogami si pogodio. Ma bilo je stativa i precki, ali nije to bilo to. :( Uci u utakmicu sa pola gasa i nadati se punom plijenu je malo teze. Svaka ama bas svaka ekipa je protiv Bayerna napaljena do koske, tako da jucer sa Kelnom nije bila drugacija prica. Puno se pokusavalo kroz sredinu, mi nemamo igraca koji mogu uputiti dobar centarsut, gdje bi Gomez, Olic i Klose pokazali svu svoju vjestinu u skok-igri. Cak i kad igrama sa sjajnim krilima Rib & Rob, rijetko kad dolazi do korisnih nabacaka (prvenstveno mislim na visoke lopte). U vecini slucajeva kad prodiru po strani, dolazi do povratne lopte na ivici 16-terca (nesto slicno kod Svajnijevog gola, s tim da je ovaj put napad zapoceo na sredini terena).

Mene je manje strah za Bundesligu, mada ce do samog kraja biti neizvjesno. Vise me brine pad forme, koji je evidentan. Hajmo reci da od utakmice sa Fiorentinom, Bayern nesto slabije igra. Nista cudno, padovi i usponi su normalni. Kada bi tu seriju losijih partija upravo protiv njih zavrsili, bilo bi idealno. Onda nas ocekuju sve velike utakmice, pa i u BL protiv Freiburga, jer za vratom imamo dva jaka konkurenta. Eventualnim ulazkom u 1/4 finale LP-a, pokusati probiti tu barijeru i konacno otici stepenicu vise. Bayern nije vidio semi-finale jos od njenog osvajanja. Kup Njemacke - protiv S04, ne treba dalje pricati.
Vidjet cemo kako ce danas Bayer proci, uzdam se u tvoje osjecaje. 8-)

Koliko je Contento ozbiljno povrijedjen jos se ne zna, ko ce igrati na njegovoj poziciji u utorak ako ne bude spreman? Gaal je sve povjerenje u Pranjica izgubio, jer je to pokazao jucerasnjom izmjenom, kad je Contento izlazio. Uveo je Alabu koji je usput oborio rekord Bundeslige (dosad ga drzao Kroos)...kao najmladji igrac ikada koji je igrao u BL-i.

Sve ove sto sumnjaju u Bayernov prolazak protiv Fiorentine, pozivam da se ovdje nadjemo poslije utakmice.
:mrgreen: Da se malo druzimo :? , ne morate nositi pare, kuca casti! :D
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 mar 2010, 15:36

Nisam previse uzrujan moram reci nakon poraza jucerasnjeg, nisu se nesto puno trudili s obzirom da igramo sa violama u LP koja je znacajnija od ove sa Kelnom. Zadnjih 20 minuta smo ih bas bili dobro pritisli i uspjeli smo izjedanciti i mislio sam da cemo doci i do pobjede, Schweini pogodio precku, steta jbg sto ne udje ta njegova hedara. Moram ponovo reci da je Gomez po meni opet lose igrao, imam osjecaja ko da mu se ne igra, ko da mu je mrsko, lezerna mu je previse igra, pocinje mi vaditi zivce previse. Stvarno nisam zadovoljan sa njegovom igrom nikako, ima da se popravi protiv ljiljana :lol:

A onaj Podolski, sram ga i stid bilo kako se raduje nakon postignutog gola, pa moga je se barem malo suzdrzat :D ali haj nema veze, znam i ja da je fino dat gol velikoj ekipi, razumijem ga. Moram isto tako reci da onaj Contento nije los igrac, dobro se snalazi po toj lijevoj strani, ako mu Gaal bude pruzio vecu minutazu mogao bi se ucvrstit na toj poziciji i postat dobar igrac, bice nesto do njega. Utorak je velik dan, ako prodjemo Fiorentinu Ribery bi trebao ostati 100%, ako ne onda se smijesi njegov odlazak u neki drugi klub, opet mislim da smo mi jaca ekipa i da cemo proci u 1/4 finale.

Znaci ostali igraci Bayerna, igrajte za Ribija i za prolaz u 1/4 finale :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 mar 2010, 15:54

Malo brine povreda Contenta. Vidi se da Gaal ima povjerenja u njega. Nakon povrede sansu je dobio Alaba, igrao je na poziciji koja nije njegova najjaca, ali zelio je trener da ga isproba. Kako stvari stoje Pranjic bi mogao na lijevog beka, ili eventalno Lahm lijevo a desno Lell ili Gorlitz. Obojica su Boze sacuvaj. :D :D

Robben je dobio odmor i valjda ga je iskoristio na najbolji moguci nacin. Ribery je igrao jedno poluvrijeme, tako da su obojica odmorni i spremni.

U utorak ocekujem bezpostednu borbu i ABD prolaz medju 8 najboljih. Ako prvi postignemo gol, skoro sam siguran da prolazimo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 16:07

roben vam je bolestan.
kako sam cuo(mislim da je bas gaal rekao) roben ima gripu, ali vjeruju da ce do utorka biti spreman.
bez robena ste daleko slabiji.
bavarci, drzim vam palceve!
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 07 mar 2010, 17:38

ipak dobra sedmica za nas, sto se bodovne prednosti tice pred leverkusenom
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2010, 17:41

ribeeeeeeeeryyyyyyyyyyyyyyyy kralju! :P
tako to rade oni koji znaju. 8-) nemam rijeci, stvarno.

usput, fino je vidjeti navijace drugih (malo slabijih) klubova, koji nam drze fige. :D
i kad sam vec tu da ih pitam nesto. posto znaju neke stvari vise od nas, kakve su sanse (procentualno) da nam robi iztrci na travnjak...(kako se ono zvase, ha neutral :lol: ) violinog stadiona?
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Jup i 2 gosta.