FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nuerta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nuerta » 29 avg 2014, 10:16

Dobar Tan. Idemo dalje.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 avg 2014, 10:16

franklampard8 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:@lampard- Pardon,dupovac,do mene je :thumbup:
:thumbup:

Dzeno je kriv za ovaj poraz, al' ne treba pljuvati nego se posvetiti ovoj kukuruz ligi ;)
Nismo mi bas kukuruz liga,u kakvim uslovima se radi i koliko se nadlezni brinu o plbih,mi smo odlicni.

Btw.sve ce ovo proci,za 10tak dana,iz iskustva vam govorim :lol: ,a najgore sto se moze uraditi je traziti opravdanje za poraz i velicati poraz,tipa ko su ko oni i porediti se s nekim drugim koji su ovako katastrofalno ili jos gore zijanili.
Mnogo toga fali bih fudbalu,a sinoc smo vidjeli da to nisu samo pare. Zivim za dan kad ce se neko sjetiti da mog zelju odvede na bjelasnicu,pa da trce po planini mjesec dana i onda ce biti rezultata.

Slusam sinoc onog "zutasa" marijana i havera mu,prvo mu borusija otpad od ekipe,pa onda jedna od najjacih,da bi na kraju pricao o izborima.E to je taj smjesni mentalitet! A niko se ne bi sjetio,da kad se zijani,ne ide se kuci,nego se ostaje na treningu,kao nasa prva sezona kad se brko vratio,uzesmo titulu sa ekipom bez kvaliteta,osim kasnije promovisanog bekrica,ali sa ekipom punom snage i zestokim mu.dima.
Toga danas nema,vasi organizuju presice da skrenu paznju,a nasi rostiljaju po trebevicu i kao sve je ok,a nas 2x2000 budala prati ovo sve... :thumbdown:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 10:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
collector je napisao/la:ja kazem opet, ovo je Dzenin poraz, istih 12 ili 14 igraca u 7 dana igra 2 puta sa Borusijom i Obarskom, to ne moze a da se ne mjenja tim i samim tim smo dobili ovo veceras !!! ima opcije na klupi i ne koristi ih a vjerujem da nista losije od ovih koji su veceras igrali ne bi bili !!!

poraz jeste sramotan i vrijeme je da se i igraci uozbilje pa i kazne jer smo vec prosuli par bodova u ligi a ovo veceras nam nije trebalo nikako !!!
Sarajevo je odigralo 10 utakmica u 40 dana, a koristen je jako mali broj igraca, iako po meni Sarajevo ima sjajan roster. To mi je cudno, ali bas cudno...
To nikom nije jasno, al' nemoj ti za Sarajevo govoriti nase Sarajevo molim te.
1946

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 avg 2014, 10:18

Moze li Bandovic dohvatiti precku ako skoci sa trampoline ???

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 10:19

SarajlijaTM je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:@lampard- Pardon,dupovac,do mene je :thumbup:
:thumbup:

Dzeno je kriv za ovaj poraz, al' ne treba pljuvati nego se posvetiti ovoj kukuruz ligi ;)
Nismo mi bas kukuruz liga,u kakvim uslovima se radi i koliko se nadlezni brinu o plbih,mi smo odlicni.

Btw.sve ce ovo proci,za 10tak dana,iz iskustva vam govorim :lol: ,a najgore sto se moze uraditi je traziti opravdanje za poraz i velicati poraz,tipa ko su ko oni i porediti se s nekim drugim koji su ovako katastrofalno ili jos gore zijanili.
Mnogo toga fali bih fudbalu,a sinoc smo vidjeli da to nisu samo pare. Zivim za dan kad ce se neko sjetiti da mog zelju odvede na bjelasnicu,pa da trce po planini mjesec dana i onda ce biti rezultata.

Slusam sinoc onog "zutasa" marijana i havera mu,prvo mu borusija otpad od ekipe,pa onda jedna od najjacih,da bi na kraju pricao o izborima.E to je taj smjesni mentalitet! A niko se ne bi sjetio,da kad se zijani,ne ide se kuci,nego se ostaje na treningu,kao nasa prva sezona kad se brko vratio,uzesmo titulu sa ekipom bez kvaliteta,osim kasnije promovisanog bekrica,ali sa ekipom punom snage i zestokim mu.dima.
Toga danas nema,vasi organizuju presice da skrenu paznju,a nasi rostiljaju po trebevicu i kao sve je ok,a nas 2x2000 budala prati ovo sve... :thumbdown:
I to sto kazes.
1946

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 29 avg 2014, 10:37

Nama treba iskusniji i strucniji trener. Svaka cast Dzeni, ali on se jos uci... Bojim se da ne platimo ceh tom neiskustvu/neznanju, pa da poslije ne bude kasno.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 29 avg 2014, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 29 avg 2014, 10:38

Pa kakite da se ovdje kupuju tekme, a vani te nakanta ozbiljna ekipa...

dobrodošli u klub :bih: :bih: :bih:

Cener u dvije tekme, mjera

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 29 avg 2014, 10:39

Meni samo nije jasno da se najplačeniji igrači u istorij bh fudbala ni ne nasekiraju nakon 7 golova. Mi smo makar dobijali crvene, svađali se među sobom, tjerali golmane, igrače, pljuvali ,plakali a ovi kao da ništa nije bilo. Odigrali smo koliko smo mogli protiv bolje ekipe i to je to. Bogami da su iz mog kluba tražio bih da im se debelo odbije od primanja za sinočnju bruku. Jedino su se Bandović i Tatomirović nervirali i borili meni se čini.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 29 avg 2014, 10:43

Dozivjeli smo raspad sistema... Samo da dobijemo Travnik i onda nakon pauze se vracamo jaci nego ikad.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 11:02

bojamora je napisao/la:Meni samo nije jasno da se najplačeniji igrači u istorij bh fudbala ni ne nasekiraju nakon 7 golova. Mi smo makar dobijali crvene, svađali se među sobom, tjerali golmane, igrače, pljuvali ,plakali a ovi kao da ništa nije bilo. Odigrali smo koliko smo mogli protiv bolje ekipe i to je to. Bogami da su iz mog kluba tražio bih da im se debelo odbije od primanja za sinočnju bruku. Jedino su se Bandović i Tatomirović nervirali i borili meni se čini.
Zato gubite od Zrinjskog kuci, ispadate od Metaljurga i nemate za vode ;)
1946

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 avg 2014, 11:03

Kroz ovaj nastup u Europi,izuzimajuci ono sinoc,Sarajevo mi je izgledalo kao neko ko uspijeva pobijediti onaj nas glupi mentalitet u sportu,sam pristup tekmama i vjera da se moze,je i dovela do dobrih rezultata.To je generalno nasa velika kocnica.Ono sinoc,je samo dokazalo ,da je to bio blijesak i da nasi timovi trebaju jos poraditi na tome.Cim je fasovalo gol ,Sarajevo je skinulo gace i prestalo igrati.Kad onda imas takav pristup ,ne cudi me sto se ljudi osile i osmjele i onda daju euro golove,trpaju do maximuma.Dok nase ekipe i nasi igraci se ponasaju tipicno Balkanski,ma ko mu **** mater,zakucaj i ti koji ekser na ionako razapetu ekipu.
Sto raje tice,nerealna kao i uvijek,i **** ti nas nikad se necemo popravit svi kolektivno.
Do jucer,heroji ,legende atomska ekipa,sinoc im se **** sve po spisku.
Najsmijesnije mi je kad se ljudi zele utjesiti nekim pricama kako je Borusija,najbolja ekipa koja je poslije rata igrala kod nas,kako igraju atomski fudbal.Majkemi moje ,ova Borusija nece biti ni medju 6 koje vode u Europu.Pa bolan @ ramo,sam Sherer skuplji od cijele Borusije,a gdje su Dyer,Lua Lua,Ameobi,Solano,Jos te godine medju 8 najboljih u Ligi Prvaka.Ne treba opravdavat se na glupe nacine,jer Sarajevo je samo sebe ,kako rece clanak jucer divovski porazilo,mozda nije kvalitetno bilo za prolaz ali ova sramota je plod naseg glupog mentaliteta.
Genralno se uradio fin posao ,a na kraju ce svi pricati o debaklu i najtezem porazu u euro kupovima.
Stvarno mi nije jasno zasto se toliko potencira na Bandovicu kao krivcu za poraz.Covjek ima kikseve,ali sinoc je bio na streljanju,toliko je losa bila igra kompletne odbrane i ovog momka sto mu poziv u repku valjda malo udari u glavu,da se ono samo moglo naslutit kao krajni debakl.
Treba biti realan,pa postaviti pitanje,sta su to radili debeli deduka,onaj satro j e b a c sa Koseva,galopaner predvodnik i turbo lijevi bek,uz reprezentativca koji je trebao da zatvara one suteve ko sa treninga.
Nisu nista radili,a onda je Dejo kriv,fali mu visine,ne moze precku dohvatit,ovakav ili onakav.
Eto Vas ko ona dvojica pacenika sa Face tv sto haman cijelo Sarajevo strpase u reprezentaciju,budite realni,i nemojte trazit novog Melunovica.Sad i Dzeno ne valja,pa taman i da je i kriv sinoc ,covjek trener pocetnik,mora se desit,ni licence nema,ali trebao bi biti u Murinhovom rangu,bezgrijesan.
Covjek je radio dobre stvari,islo ga je,i zasto bi sad on mijenjao sistem.Svidjelo Vam se svima sto Sarajevo ide otvoreno 2 tekme i napada,covjeka ponijelo ,takav rezlutat,mislio da moze i tamo hrabro,pa i ako ispadne da se prica da je napadao.
Druga je sad stvar,sto Dzeno kaze da su najiskusniji zakazali i bukvalno pustili da se ljudi ispucavaju.
Ja gledam sinoc onaj 2 gol,kad je covjek krenuo da se namjesta sa 40 metara,niko ga 10 metara nije ni pomislio napastii izblokirat,reko ovaj ako se namjesti ko onda Nani ,zakucace je,i bi tako.
Ja kao navijac najveceg rivala,cija ekipa ima svoje probleme,i kubiri sa svojim igrama,nadam se da ce Vas ovo dotuci,ali bili ste na dobrom putu,radili dobre stvari ,na trenutke i odlicne,i da sve nase ekipe trebaju slijediti taj primjer u smislu vjere u sebe i mogucnost da se ravnopravno igra sa puno jacim ekipama.
Na stranu tezak poraz,glupo je i zajebavat neku nasu ekipu i njene navjace za poraz 7-0 od bundesligasa,ali generalno se moramo izdici iznad tog oreola koji nam se nadvijo da su nam ovi porazi normala,i da smo cekamo kad ce neko fasovat da ga handrimo.E jakog li nam uspijeha.
Sarajevo je na trenutak pokazalo da se moze,i ja se uvijek nadam da cu dozivjet da nase ekipe se izdignu iz naseg sivila.Kad su ove reprezentacije sve mogle pravit uspijehe ,ma mogu i klubovi,samo uz dobar rad.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 29 avg 2014, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 29 avg 2014, 11:04

bojamora je napisao/la:Meni samo nije jasno da se najplačeniji igrači u istorij bh fudbala ni ne nasekiraju nakon 7 golova. Mi smo makar dobijali crvene, svađali se među sobom, tjerali golmane, igrače, pljuvali ,plakali a ovi kao da ništa nije bilo. Odigrali smo koliko smo mogli protiv bolje ekipe i to je to. Bogami da su iz mog kluba tražio bih da im se debelo odbije od primanja za sinočnju bruku. Jedino su se Bandović i Tatomirović nervirali i borili meni se čini.
Sidje Kukesi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 11:05

shminka je napisao/la:
Sidje Kukesi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da si ti meni ziv i zdrav mi igramo sa Borussijom u play offu, tj. igrali smo. Opusti se i gledaj svoju avliju ;)
1946

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 avg 2014, 11:11

Lako je biti sada generale poslije bitke...

Jbg, sinoć vas se odbi od glavu ismijavanje Želje koje se kad tad vrati kao vama sinoć.
Ali nije to bitno, to je samo rečenica za Supek i dušmane koji prate evo klubove samo u evropi. Tako da ta priča o nekoj bruji je zaista smiješna. Dzeno je pokusao igrati nogomet ali za to treba još mnogo toga. Zato kapa za to. Mogao je on izgubiti i 3:0 pa mi neki bili kao zadodovoljni jer su manji poraz doživjeli nego sto je Zeljo. E to je ono naše plitko razmišljanje koje unazad 15 GOD nam se stalno od glavu odbija.

Ja sam iskreno veoma zadovoljan ovim sto je Fk Sarajevo uradilo prvenstveno jer je to bio minimalac ulogaganja.

Ko je krivac?
Pa krivca nema jer su momci izvukli svoj maksimum samim prolaskom u Play-off.

Šta činiti?
Sada je najbitnije da Tan uvidi da ovi vaši imaju potencijala, tj da se formirao kostur ekipe koja može igrati euro takmicenja do Play-off runde. Za dalje trebaju ulaganja od 1.5 mil € u tim prema mojoj procjeni. Tj, bitno je da ostanete na ovom nivou a ne da grohnete kao Zeljo sto uvijek doživi uspon na kratrokocan period.

U prevodi bez ulaganja nema ništa. Od 1KM uloga ne možeš 1 mil KM stvoriti.

Pogledajte susjedne ekipe koje su ušle. Faktički gledano, ušle su one koje su uložile u to a one koje su se nadalje da mogu kao sto ne mogu, su gruhnule...

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 29 avg 2014, 11:15

kao iskreni zeljovac zalim za sinosnjom utakmicom i zao mi je da nas nijedan klub nije u evropi svi ovi zeljovci ko fol sto sad stvaraju mrznju zaboravljaju nasu sramotu od par godina iza nas kad smo popusili sedmicu... i zelim da kazem da sam srcem navijo za sarajevo :bih: :bih:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 29 avg 2014, 11:27

adal je napisao/la:kao iskreni zeljovac zalim za sinosnjom utakmicom i zao mi je da nas nijedan klub nije u evropi svi ovi zeljovci ko fol sto sad stvaraju mrznju zaboravljaju nasu sramotu od par godina iza nas kad smo popusili sedmicu... i zelim da kazem da sam srcem navijo za sarajevo :bih: :bih:
Tako i treba jer sam i ja navijo za Želju protiv Metalurga.a za koga bi drugog :bih:
al moramo još izgleda pure pojest i Tanova dovest.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 29 avg 2014, 11:33

DzoleZeljo je napisao/la:Lako je biti sada generale poslije bitke...

Jbg, sinoć vas se odbi od glavu ismijavanje Želje koje se kad tad vrati kao vama sinoć.
Ali nije to bitno, to je samo rečenica za Supek i dušmane koji prate evo klubove samo u evropi. Tako da ta priča o nekoj bruji je zaista smiješna. Dzeno je pokusao igrati nogomet ali za to treba još mnogo toga. Zato kapa za to. Mogao je on izgubiti i 3:0 pa mi neki bili kao zadodovoljni jer su manji poraz doživjeli nego sto je Zeljo. E to je ono naše plitko razmišljanje koje unazad 15 GOD nam se stalno od glavu odbija.

Ja sam iskreno veoma zadovoljan ovim sto je Fk Sarajevo uradilo prvenstveno jer je to bio minimalac ulogaganja.

Ko je krivac?
Pa krivca nema jer su momci izvukli svoj maksimum samim prolaskom u Play-off.

Šta činiti?
Sada je najbitnije da Tan uvidi da ovi vaši imaju potencijala, tj da se formirao kostur ekipe koja može igrati euro takmicenja do Play-off runde. Za dalje trebaju ulaganja od 1.5 mil € u tim prema mojoj procjeni. Tj, bitno je da ostanete na ovom nivou a ne da grohnete kao Zeljo sto uvijek doživi uspon na kratrokocan period.

U prevodi bez ulaganja nema ništa. Od 1KM uloga ne možeš 1 mil KM stvoriti.

Pogledajte susjedne ekipe koje su ušle. Faktički gledano, ušle su one koje su uložile u to a one koje su se nadalje da mogu kao sto ne mogu, su gruhnule...
To je to i svaka ti je na mjestu al ima i ona stara izreka(u vezi naših timova) iz prazne nepuca :nene:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 29 avg 2014, 11:35

Na početku da napišem da navijam za Želju i da se neću ismijavati porazu kojeg ste sinoć doživjeli jer je i sličnih imao moj klub. Čitao sam malo komentare i vidim da pišete da su HNL bolji od vas samo Rijeka i Dinamo, a ne znate u kavim uslovima rade Hajduk i Split recimo, ja znam jer sam bio i na stadionu Splita i na Poljudu, ne znate da je u HNL puno bolja struka nego u bilo kojem klubu kod nas, kod nas je glavna, danas svako igra fudbal i na kraju katastrofu dožive svi redom.Ispadanje Želje od Metalurga je katastrofa pa neka priča šta god hoće, isto kao i vama Kukesi,Zeta...
Bio sam u Kopru u Sloveniji i vidio kakve uslove ima klub Koper u gradu koji ima 30.000 stanovnika, al opet igraju i imaju dobrog sponzora a to je luka Koper, a da ne govorim o Mariboru, Olimpiji koji je prosječan klub a imaju veći budžet i od Želje i od Sarajeva.
Trebamo se spustiti na zemlju i nadati se boljem jer se previše dignemo kao da smo Barsa, a nemaš normalnog uslova da odeš na tekmu!
Svaka vama čast na uspjehu i plasmanu u PO...ali za nešto više potrebno je da se uključi i grad,država,da ljudi koji primaju platu u klubu i da je zarade, da se igrači ponašaju profesionalnije a ne da sjede po kafanama do kasno kao jedan od vaših igrača,a naših je bezbroj, da se liga smanji makar na 12,da igrači ne mogu ići vani do 23 god,da se donese zakon o huliganstvu i uvedu kamere na tribinama,da se popravi infrastruktura al pod hitno i još mnogo toga...
Tek onda možemo očekivati ako ništa da možemo parirati ekipama iz liga petica...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 29 avg 2014, 11:39

Velahalve je napisao/la:Čitao sam malo komentare i vidim da pišete da su HNL bolji od vas samo Rijeka i Dinamo, a ne znate u kavim uslovima rade Hajduk i Split recimo, ja znam jer sam bio i na stadionu Splita i na Poljudu, ne znate da je u HNL puno bolja struka nego u bilo kojem klubu kod nas, kod nas je glavna, danas svako igra fudbal i na kraju katastrofu dožive svi redom.
To ce ti reci samo onaj koji ne zna nista o fudbalu ;)
1946

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 29 avg 2014, 11:43

barbarez je napisao/la:Kroz ovaj nastup u Europi,izuzimajuci ono sinoc,Sarajevo mi je izgledalo kao neko ko uspijeva pobijediti onaj nas glupi mentalitet u sportu,sam pristup tekmama i vjera da se moze,je i dovela do dobrih rezultata.To je generalno nasa velika kocnica.Ono sinoc,je samo dokazalo ,da je to bio blijesak i da nasi timovi trebaju jos poraditi na tome.Cim je fasovalo gol ,Sarajevo je skinulo gace i prestalo igrati.Kad onda imas takav pristup ,ne cudi me sto se ljudi osile i osmjele i onda daju euro golove,trpaju do maximuma.Dok nase ekipe i nasi igraci se ponasaju tipicno Balkanski,ma ko mu **** mater,zakucaj i ti koji ekser na ionako razapetu ekipu.
Sto raje tice,nerealna kao i uvijek,i **** ti nas nikad se necemo popravit svi kolektivno.
Do jucer,heroji ,legende atomska ekipa,sinoc im se **** sve po spisku.
Najsmijesnije mi je kad se ljudi zele utjesiti nekim pricama kako je Borusija,najbolja ekipa koja je poslije rata igrala kod nas,kako igraju atomski fudbal.Majkemi moje ,ova Borusija nece biti ni medju 6 koje vode u Europu.Pa bolan @ ramo,sam Sherer skuplji od cijele Borusije,a gdje su Dyer,Lua Lua,Ameobi,Solano,Jos te godine medju 8 najboljih u Ligi Prvaka.Ne treba opravdavat se na glupe nacine,jer Sarajevo je samo sebe ,kako rece clanak jucer divovski porazilo,mozda nije kvalitetno bilo za prolaz ali ova sramota je plod naseg glupog mentaliteta.
Genralno se uradio fin posao ,a na kraju ce svi pricati o debaklu i najtezem porazu u euro kupovima.
Stvarno mi nije jasno zasto se toliko potencira na Bandovicu kao krivcu za poraz.Covjek ima kikseve,ali sinoc je bio na streljanju,toliko je losa bila igra kompletne odbrane i ovog momka sto mu poziv u repku valjda malo udari u glavu,da se ono samo moglo naslutit kao krajni debakl.
Treba biti realan,pa postaviti pitanje,sta su to radili debeli deduka,onaj satro j e b a c sa Koseva,galopaner predvodnik i turbo lijevi bek,uz reprezentativca koji je trebao da zatvara one suteve ko sa treninga.
Nisu nista radili,a onda je Dejo kriv,fali mu visine,ne moze precku dohvatit,ovakav ili onakav.
Eto Vas ko ona dvojica pacenika sa Face tv sto haman cijelo Sarajevo strpase u reprezentaciju,budite realni,i nemojte trazit novog Melunovica.Sad i Dzeno ne valja,pa taman i da je i kriv sinoc ,covjek trener pocetnik,mora se desit,ni licence nema,ali trebao bi biti u Murinhovom rangu,bezgrijesan.
Covjek je radio dobre stvari,islo ga je,i zasto bi sad on mijenjao sistem.Svidjelo Vam se svima sto Sarajevo ide otvoreno 2 tekme i napada,covjeka ponijelo ,takav rezlutat,mislio da moze i tamo hrabro,pa i ako ispadne da se prica da je napadao.
Druga je sad stvar,sto Dzeno kaze da su najiskusniji zakazali i bukvalno pustili da se ljudi ispucavaju.
Ja gledam sinoc onaj 2 gol,kad je covjek krenuo da se namjesta sa 40 metara,niko ga 10 metara nije ni pomislio napastii izblokirat,reko ovaj ako se namjesti ko onda Nani ,zakucace je,i bi tako.
Ja kao navijac najveceg rivala,cija ekipa ima svoje probleme,i kubiri sa svojim igrama,nadam se da ce Vas ovo dotuci,ali bili ste na dobrom putu,radili dobre stvari ,na trenutke i odlicne,i da sve nase ekipe trebaju slijediti taj primjer u smislu vjere u sebe i mogucnost da se ravnopravno igra sa puno jacim ekipama.
Na stranu tezak poraz,glupo je i zajebavat neku nasu ekipu i njene navjace za poraz 7-0 od bundesligasa,ali generalno se moramo izdici iznad tog oreola koji nam se nadvijo da su nam ovi porazi normala,i da smo cekamo kad ce neko fasovat da ga handrimo.E jakog li nam uspijeha.
Sarajevo je na trenutak pokazalo da se moze,i ja se uvijek nadam da cu dozivjet da nase ekipe se izdignu iz naseg sivila.Kad su ove reprezentacije sve mogle pravit uspijehe ,ma mogu i klubovi,samo uz dobar rad.
Upravu si ali ovay poraz od Borusije je u neku ruku i dobar jer (je nas DIVOVE malo prizemljio) radi te titule koju dugo čekamo. Živio :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco i 26 gostiju.