Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Ma nema se šta tu o Stojčevu pričat... Takav igrač niti nam treba a niti može igrati u repki... A s druge strane Makedonac sa srbijanskim/crnogorskim pasošem,i nema nikakve veze s nama,nit ima neku mogućnost da igra za nas,sve i da hoće
Dakle,glupa tema... Štilić je daleko bolji od njega...

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ne seri savjetnik ko te sta pita. Stojcev je trenutno daleko najbolji igrac Sarajeva. Odskace od svih igraca kvalitetom. Puno je jaci od Tina. Ima bas sve elemente igre. Sjeti se samo gola Norvezanima gdje je sam dobio loptu na polovini terena pretrcao oko 25m i raspalio po golu. Njemacki komentator je poslje par minuta govorio samo o Stojcevu. Nazalost on je sada nerealan izbor. Ali da se ga je pravovremeno probalo nagovoriti ( prije Makedonaca ) to ne bilo tako. Kao i mnogo potencijalnih igraca prije njega. Stojcev bi bio igrac broj jedan u sadasnjem Hajduku kao npr. Ibricic sto je bio dok je tamo igrao ili mali Pasalic prije. Neka si ti normalan.Consigliere je napisao/la: Ma, ovaj @Ajax nije normalan... Pise romane a 90% su gluposti ili nemoguce stvari
Stojcev- frajer ima sut i nista vise. Malo je nezgodan za cuvanje zato sto je ljevak, a 80% dodavanja ide nazad. Blasfemija je njega spominjati u bilo kakavoj vezi sa nasom reprezentacijom.

Norvezanima
Jest tesko ribarima zabit gol, pa i yebeni Sevko Okic im je zabio dva

Jest tesko ribarima zabit gol, pa i yebeni Sevko Okic im je zabio dva

Ne znam sto ste se svi toliko uhvatili za tog Stojceva. Spomenuo sam jos dvojicu igraca pored njega. Jednostavno mislim da momak odlicno igra i nije tacno da je samo neugodan za cuvanje. Njega sam tek tako spomenuo da se ga je moglo nagovoriti kao mnoge igrace prije njega. Jer covjek je sigurno prvi igrac Sarajeva po meni.
@Mozambik
Stojcev je neuporedivo bolji igrac od Okica. Ima bar duplo bolju tehniku od njega i jos stosta.
@Mozambik
Stojcev je neuporedivo bolji igrac od Okica. Ima bar duplo bolju tehniku od njega i jos stosta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 avg 2014, 12:30, ukupno mijenjano 3 puta.
- sanlituncay
- Kontakt:
Gospodo.. Pa ovdje se u Dinamu radi po kriterijama Čempion lige! Ne radi se ovdje po kriterijima ni Pere ni Marka ni Đure ni Zdravka... Ovde se radi po kriterijima Čempion lige... A kriteriji Čempion lige su najveći kriteriji na svijetu.. Jer to je najjače i najuspješnije,najznačajnije natjecanje na svijetu! Prema tome ovde su zaposlenici koji voze taj Ferrari.. al' vi ste Fića oko nas!!!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Consigliere
- Kontakt:
Kao prvo, covjek nema veze sa nasom reprezentacijom, ne znam zasto ga stalno spominjes.Ajax je napisao/la:
Ne seri savjetnik ko te sta pita. Stojcev je trenutno daleko najbolji igrac Sarajeva. Odskace od svih igraca kvalitetom. Puno je jaci od Tina. Ima bas sve elemente igre. Sjeti se samo gola Norvezanima gdje je sam dobio loptu na polovini terena pretrcao oko 25m i raspalio po golu. Njemacki komentator je poslje par minuta govorio samo o Stojcevu. Nazalost on je sada nerealan izbor. Ali da se ga je pravovremeno probalo nagovoriti ( prije Makedonaca ) to ne bilo tako. Kao i mnogo potencijalnih igraca prije njega. Stojcev bi bio igrac broj jedan u sadasnjem Hajduku kao npr. Ibricic sto je bio dok je tamo igrao ili mali Pasalic prije. Neka si ti normalan.![]()
Kao drugo, nije bolji od Susica, ni blizu.
Kao trece, kakve elemente ima? Dao eurogol? Pa, da je to kriterij Varupa iz Travnika bi davno skupio 100 nastupa za reprezentaciju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Po meni jeste bolji od Susica. A odgledao sam puno utakmica i jednog i drugog. Bio bi momentalno prvi igrac Hajduka ako bi za njih sada igrao. Ali ako svima toliko smeta a i ne postoje realne sanse da zaigra za nas onda ga necu vise ni spominjati.Consigliere je napisao/la: Kao drugo, nije bolji od Susica, ni blizu.
Skoro sve elemente. Tehnika, cuvanje lopte, udarac, dribling pa i asistencije ponekad. Losa mu je strana da je ponekad previse sebican i da voli komplikovati previse stvari kada nema za to potrebe. Kondicija/Trka ni plus ni minus.Consigliere je napisao/la: Kao trece, kakve elemente ima? Dao eurogol?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 avg 2014, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
@Ajax, ako si sinoc gledao utakmicu, vidjelo su kakavi su to igraci kad ih uporedis sa pravom kvalitetom. Cimirot je dobio poziv samo zbog svoje mladosti, jer jos ima vremena da bjezi odavde. Stojcevu je 27 godina, Sarajevo je najkavlitetniji tim u kojem je igrao. O cemu mi pricamo ovdje? Zar su svi bili slijepi u vezi njega u ovih 10 godina karijere?Ajax je napisao/la:Po meni jeste bolji od Susica. A odgledao sam puno utakmica i jednog i drugog. Bio bi momentalno prvi igrac Hajduka ako bi za njih sada igrao. Ali ako svima toliko smeta ai ne postoje realne sanse da zaigra za nas onda ga necu vise ni spominjati.Consigliere je napisao/la: Kao drugo, nije bolji od Susica, ni blizu.
Slazem se da je CImirot pozvan zbog mladosti ( i zbog domace lige ). Samo Stojcev je puno vise pokazao od njega i to jos od prve minute. ( kao i prosle utakmice ) Isto tako znam da nije igrao u vecim klubovima. Neki igraci sazriju sa 22 godine a neki sa 27. Ja samo znam da sada trenutno igra odlican fudbal. Ali ako ne zelite da se vise spominje necu ga vise ni spominjati u tom kontekstu reprezentacije.
Ma kakav crni Stojčev, nešto k'o Štilić samo slabije. Prevaziđen tip igrača.
-
- Kontakt:
ma kakv stojcev on je klasa u nasoj ligi gdje se igra u drugoj brzini ,stilic igra u poljskoj gdje je treca brzina a nama za repku treba igrac koji moze izdrzati igru u petoj brzini .on je majstor al nije to toEdol je napisao/la:Ma kakav crni Stojčev, nešto k'o Štilić samo slabije.
Usporedba igraca koji igra u propalom Hajduku i koji je tu samo zato sto mu je amidza selektor (inace nikad ne bi ni primirisao svojom kvalitetom repci), i igraca koji igra u nasoj ligi,ima 27 godina i nema nase drzavljanstvo
Koji ste vi kraljevi

SLOBODA NAVIJAČIMA
- sanlituncay
- Kontakt:
Da je normalna situacija,nit bi se raspravljalo o Tini niti o Sušiću a niti o Stojčevu,jer bi svi bili daleko u svakom smislu od repke!
Fakat ne kontam ni ja poentu raspravesanlituncay je napisao/la:Da je normalna situacija,nit bi se raspravljalo o Tini niti o Sušiću a niti o Stojčevu,jer bi svi bili daleko u svakom smislu od repke!

Nijedan nema kvalitetu da bude clan repke kao sto je nasa i to je sustina..Uz to Stojcev nema veze sa Bosnom nikakve..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Consigliere
- Kontakt:
Pretjeruje se sa ovim raspali Hajduk.
Mislim da su jaci od Sarajeva u ovom trenutku, a Susic je barem mlad, ako nista. Da je sve kako treba, vjerovatno bi uskoro izgubio mjesto u ekipi zbog Stilica, Vrancica i Prcica, ali svi znamo da je to vrlo tesko moguce sve dok je Amidza na klupi.

- sanlituncay
- Kontakt:
Kao što svi znam da nikad i ne bi dobio poziv da je neko drugi selektorConsigliere je napisao/la:Pretjeruje se sa ovim raspali Hajduk.Mislim da su jaci od Sarajeva u ovom trenutku, a Susic je barem mlad, ako nista. Da je sve kako treba, vjerovatno bi uskoro izgubio mjesto u ekipi zbog Stilica, Vrancica i Prcica, ali svi znamo da je to vrlo tesko moguce sve dok je Amidza na klupi.

Da je nama imati klub sa budžetom od oko 19 miliona KM.Consigliere je napisao/la:Pretjeruje se sa ovim raspali Hajduk.![]()
i dugom od 100 miliona KMEdol je napisao/la:Da je nama imati klub sa budžetom od oko 19 miliona KM.Consigliere je napisao/la:Pretjeruje se sa ovim raspali Hajduk.![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
"Iznos od 127 milijuna kuna je preneseni gubitak, u to je uključena amortizacija i sve ono što ulazi u račun dobiti ili gubitka i to se akumulira godinama", rekao je Brbić i pojasnio kako, otkad je Hajduk postao dioničarsko društvo, "svake godine imamo gubitak" koji se iz godine u godinu prenosi i akumulira i iznosi 127 milijuna kuna.
"Ali, trenutačne obveze dioničarskog društva Hajduka iznose 44 milijuna kuna kada se odbiju naša potraživanja, dakle realna potraživanja to jest ono što trebamo dobiti od Al Ittihada, te od Pescare za transfere Anasa Sharbinija i Ante Vukušića, od naših domaćih vjerovnika, te kad se odbiju rezerviranja za sudske postupke", pojasnio je Brbić.

"Ali, trenutačne obveze dioničarskog društva Hajduka iznose 44 milijuna kuna kada se odbiju naša potraživanja, dakle realna potraživanja to jest ono što trebamo dobiti od Al Ittihada, te od Pescare za transfere Anasa Sharbinija i Ante Vukušića, od naših domaćih vjerovnika, te kad se odbiju rezerviranja za sudske postupke", pojasnio je Brbić.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Goalgetter i 15 gostiju.