BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Jakog vam karaktera,neki dan govorite da vam ne treba Kagawa,a sad svi sa nestrpljenem ocekuju njegov povratak.Tako bi vi docekali i Gotze-a i Lewu rasirenih ruku 
autogol je napisao/la:Jakog vam karaktera,neki dan govorite da vam ne treba Kagawa,a sad svi sa nestrpljenem ocekuju njegov povratak.Tako bi vi docekali i Gotze-a i Lewu rasirenih ruku
Kagawa je uvijek bio korektan momak,i Klopp je objasnjavao kada je on trebao ici u MU da u Japanu najvise prate PL i da je san svakom igracu igrati tamo.
Mi smo mu to omogucili nije uspio i momak se vraca kuci,on nije nikada zatvorio guzicom vrata nama uvijek nas je postovao.
Pa ako hoces i lewu postujem donekle,znalo se godinu dana prije da on nece produziti ugovor sa nama,nije bio hinja i sutio.
A sto se tice malog govanceta on se nikada ne moze vratiti jer je hinja i jedna velika 0 od covjeka,tako da ne mozes ovu trojicu igraca stavljati u istu recenicu.
Ja licno sam uvjek bio za povratak Shinjija, neznam sta lupetas?autogol je napisao/la:Jakog vam karaktera,neki dan govorite da vam ne treba Kagawa,a sad svi sa nestrpljenem ocekuju njegov povratak.Tako bi vi docekali i Gotze-a i Lewu rasirenih ruku
Samo da kazem:
[youtube][/youtube]
Leva moze nazad, ipak je na kraju ispao korektan... a ono goffance i juda dabogda struhno na klupi. Ni pod cijenu ispadanja u 3 ligu ja ga nebi zelio nazad
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Taj 71 bod kao četvrti najbolji učinak u historiji kluba je lijep podatak za klupsku historiju, a ne dokaz konkurentnosti u odnosu na one koje želimo da stignemo u budućnosti, jer je to lanjska sezona LP jasno pokazala.adnan24 je napisao/la:opel je napisao/la:
Znaci tebi su problem neke stvari koje se uopste nisu desile...zanimljivo.S druge strane ako skontas da su proslosezonski 71 bod cetvrti najbolji ucinak u historiji kluba,onda ti ova prica nema bas smisla.
Ono sto treba da bude cilj je da kad se sljedeci put pojavi neki novi Sahin ili Kagawa je da se on i zadrzi sto duze a do tada mozemo biti zadovoljni i sadasnjim kadrom koji uz malo srece moze pomrsiti racune i onim najboljim.
Nisam ni očekivao da svake sezone izbacimo novog Lewu ili Gecea, ali smo imali podosta kadrovskih promašaja u pojačanjima u zadnje dvije godine, tim prije što još uvijek ne možemo zadržati one najbolje.
Sa ovim ostalim što si naveo se potpuno slažem.
Jel Ciro veceras od prve minute ? Ramos nije spreman jos ili ?
Imam viziju pobjedu Dortmunda i Ciro daje go, pa da se ne zaletim, ako nije sigurno da ce biti u prvih 11, unaprijed hvala na odgovoru
Imam viziju pobjedu Dortmunda i Ciro daje go, pa da se ne zaletim, ako nije sigurno da ce biti u prvih 11, unaprijed hvala na odgovoru
Kagawa nije fkt imao srece u Unitedu, jako mi je zao sto ocigledno nece uspjeti a kvalitet je pokazao stvarno vise puta. Povrede i zestoka konkurencija su veliki problem za njega, sto se tice karijere u Unitedu mislim. Matu je tu tesko mijenjati, Rooney takodjer ima prednost u odnosu na Japanca a i Di Maria moze igrati njegovu ulogu na terenu. Nadam se da ce po dolasku u Dortmund vratiti stari sjaj jer on moze mnogo toga sto smo svi vise puta i vidjeli ali u Unitedu nema koristi od sjedenja na klupi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sretno sa Shinjijem, i da od njega ponovo napravite jednu od najboljih desesetki

Taj broj je dokaz da je direktan plasman u ligu prvaka bio logican rezultat a ne rezultat slabog Schalkea ili Leverkusena kako si ti napisao.opel je napisao/la:
Taj 71 bod kao četvrti najbolji učinak u historiji kluba je lijep podatak za klupsku historiju, a ne dokaz konkurentnosti u odnosu na one koje želimo da stignemo u budućnosti, jer je to lanjska sezona LP jasno pokazala.
Sto se tice proslosezonske lige prvaka,prolazak najteze grupe i knap ispadanje od buduceg pobjednika je nesto sto treba da bude temelj optimizma a nikako nekakav negativni pokazatelj.
Sto se tice Kagave nadam se da nece zapeti na par miliona jer treba nam takav igrac...ne treba ocekiati da dominira kao prije ali sad nam takav nije ni neophodan.
@guarin
Ramos konkurise za sastav tako da ti nije Ciro siguran u prvih 11
Kada je opel u pitanju, tu se boriš sa vjetrenjačama....adnan24 je napisao/la:Taj broj je dokaz da je direktan plasman u ligu prvaka bio logican rezultat a ne rezultat slabog Schalkea ili Leverkusena kako si ti napisao.opel je napisao/la:
Taj 71 bod kao četvrti najbolji učinak u historiji kluba je lijep podatak za klupsku historiju, a ne dokaz konkurentnosti u odnosu na one koje želimo da stignemo u budućnosti, jer je to lanjska sezona LP jasno pokazala.
Sto se tice proslosezonske lige prvaka,prolazak najteze grupe i knap ispadanje od buduceg pobjednika je nesto sto treba da bude temelj optimizma a nikako nekakav negativni pokazatelj.
Sto se tice Kagave nadam se da nece zapeti na par miliona jer treba nam takav igrac...ne treba ocekiati da dominira kao prije ali sad nam takav nije ni neophodan.
Pa evo da se osvrnem na njegova najinteresantnija rezonovanja....
Ovo je npr vrlo interesantno...Čuj kao što se moglo desiti? Pisac je nešto htio dokazati, a ne zna niko šta je htio. Na zadnji dio rečenice posebno obratiti pažnju...Sve se samo kaže, mislim kakvo je rezonovanje...opel je napisao/la:Ja i ne očekujem da BvB bude nivo Reala ili Barcelone , ali ni da kao aktuelni viceprvak Evrope ispadne u grupnoj fazi LP kao što se moglo desiti lani
Ovdje se slažem u potpunosti s ovim zadnjim dijelom: "bolje da nisam ništa ni napisao". I bolje bi bilo....opel je napisao/la:A puno skuplji BvB jedva lani prođe grupnu fazu LP. Ali hajde, bolje da nisam ništa ni napisao,
Uvaženom gospodinu je čudno, što je BVB jedva prošao kilersku grupu, "grupu smrti". Valjda je BVB trebao nakantati i Arsenala i Napolija sa po 5:0 u oba susreta....
Ovaj zadnji dio rečenice kada se posmatra, čovjek bi pomislio da su Schalke i Leverkusen izgubili sve utakmice koje su igrali u LP prošle sezone i da su ispali odmah u grupi. Ovo je izvlačenje činjenica i sortiranje na svoj način, kako bi on pokazao da više zna od ostalih.opel je napisao/la:Šta znači to tapkanje u mjestu za ekipu koja po TM vrijedi otprilike koliko Šalke i Leverkuzen koji su lani u LP služili za popravljanje gol razlike.
Bilo je tu još par stvari, koje sam u letu pročitao, ali ove su me gore najviše nasmijale i uvidio sam da postoji neko rezonovanje za koje nisam znao. I ne znam iskreno ko bi ovo gore prihvatio kao valjane argumente.
Ali nekad sam prije diskutovao s opelom, pa sam onda na kraju i prestao. Samo na ovih gore par stvari sam se morao osvrnuti. Potrebno je nekad ukazat na iskrivljivanje činjenica. E sada možda čovjek stvarno tako rezonuje, a kako je to moguće, to mi je neobjašnjivo....Pa eto ako ko to razumije, neka kaže.....
Što se Kagawe tiče, to bi moglo biti jako dobro za vas. Samo eto nadat se da Japanac nije ispao skroz iz forme. Ali definitivno mislim da bi vam to bilo dobro pojačanje....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Samoproglaseni eksperti i kvazi-strucnjaci sa vasim povrsinskim pristupom danas mi nemozete sjebat stimung ama ni za pedalj
@opel samo zaobidjes i rahat

KAAAAAAAAAAAAAGAAAWWWAAA SHIN-JIII

@opel samo zaobidjes i rahat

KAAAAAAAAAAAAAGAAAWWWAAA SHIN-JIII
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Pa vas dvojica ako krenete zaobilaziti svoje neistomisljenike onda komotno mozete da se dopisujete preko fejsbuka s obzirom da cete sami ostati.Lokos19 je napisao/la:
@opel samo zaobidjes i rahat![]()
Ne svidja mi se ovaj sastav nikako...Kehl,Jojic,Kevin zajedno u veznom redu-tanko je to.
Sad da budem malo ciničan pa da ekipi koja bilježi strahovit napredak želim večeras uspjeh u derbiju začelja.
BVB jeste lani prošao grupnu fazu LP na jedvite jade, jer im je tri minute falilo do ispadanja, i to je činjenica, a kako su došli u tu situaciju da ne objašnjavam, nigdje nisam napisao da su Arsenal i Napoli trebati nabijati po pet komada razlike, nego to Effe čita kako njemu odgovara. Ako je lani bila grupa smrti, šta tek reći za onu grupu od pretprošle godine kad je BVB pošamarao Real i MC i oduševio fudbalsku Evropu. U odnosu na taj nastup, ono lani u LP je bilo pad od pedeset posto. I to je sva poenta moje priče.
Poređenje Porta sa Šalkeom i Leverkuzenom je bilo u smislu da su to ekipe približne vrijednosti, da je Porto u globalu mnogo uspješniji u zadnjih deset godina od svih timova iz BL osim FCB, pa šta nekog briga kako oni troše pare, a opet Effe i u tom segmentu nalazi nekakve falinke mojim činjenicama, valjda da me čovjek skroz diskredituje i da mi da do znanja da mi nije oprostio ono prepucavanje oko monopola FCB i ukazivanja na slabosti BL. Dalje da ne objašnjavam, da vam ne kvarim raspoloženje uoči DERBIJA ZAČELJA.
BVB jeste lani prošao grupnu fazu LP na jedvite jade, jer im je tri minute falilo do ispadanja, i to je činjenica, a kako su došli u tu situaciju da ne objašnjavam, nigdje nisam napisao da su Arsenal i Napoli trebati nabijati po pet komada razlike, nego to Effe čita kako njemu odgovara. Ako je lani bila grupa smrti, šta tek reći za onu grupu od pretprošle godine kad je BVB pošamarao Real i MC i oduševio fudbalsku Evropu. U odnosu na taj nastup, ono lani u LP je bilo pad od pedeset posto. I to je sva poenta moje priče.
Poređenje Porta sa Šalkeom i Leverkuzenom je bilo u smislu da su to ekipe približne vrijednosti, da je Porto u globalu mnogo uspješniji u zadnjih deset godina od svih timova iz BL osim FCB, pa šta nekog briga kako oni troše pare, a opet Effe i u tom segmentu nalazi nekakve falinke mojim činjenicama, valjda da me čovjek skroz diskredituje i da mi da do znanja da mi nije oprostio ono prepucavanje oko monopola FCB i ukazivanja na slabosti BL. Dalje da ne objašnjavam, da vam ne kvarim raspoloženje uoči DERBIJA ZAČELJA.
- TammoHarder
- Kontakt:
KAGAWA SHINJI, SHALALALALA, KAGAWA SHINJI SHALALALALA, KAGAWA SHINJI

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- TammoHarder
- Kontakt:
So spielt der #BVB: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Subotic, Durm - Kehl - Jojic, Reus, Mkhitaryan, Großkreutz - Aubameyang
Dakle, bez novih igrača danas na u prvih 11. Od prve kreću Subotić i Grosskreutz koji su prošli tjedan bili na klupi.Die #BVB-Bank: Langerak, Ginter, Immobile, Ramos, Bender, Narey, Hofmann #fcabvb
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO momci, dosta svađanja i prepiranja. Idemo navijat za našu Borussiju
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Drago mi je sto derete ove mesare.
- master1015
- Kontakt:
ovaj jojic stvarno pojma nema, svaku utakmicu je daleko najlosiji igrac i dalje igra od pocetka
Sta se desava 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hebem ti i tavu i drzac...sta je ovo..yrebali ih napuniti.5-6..komada sada strepimo
A da se hoće više vratit dvojac Shinji Gundo da ne gledam Kelha i Jojiča
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Stali poslije treceg kola...treba Klopp par samara podijeliti.
Bice ovo ok...fali bar jedan od trojke Gundo/Nuri/Shinji a ni povratak Hummelsa nece skoditi
Bice ovo ok...fali bar jedan od trojke Gundo/Nuri/Shinji a ni povratak Hummelsa nece skoditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.