FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
A ne vjerujem.Kakva odvratna grupa.Ovo treba kompletno sa drugim sastavom igrat.
Odvratna grupa, solidni Dnipro, borbeni Azeri i Francuzi koji uopce nisu losi, ali uzima se prvo mjesto laganini 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nije moglo odvratnije
Jedan član=jedan glas u St.Ettiennu.Idemo,prolaz uz Francuze 

Ma ja sam zadovoljan grupom, lahka je i moći ćemo igrati sa kombinovanim sastavom.Tako će svi igrači biti u dobroj formi.
Nego, zar niko osim mene nije primjetio ovaj trenutak Kovine lucidnosti:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi se sa koliko samopouzdanja sada igra, naš lider ove sezone
Nego, zar niko osim mene nije primjetio ovaj trenutak Kovine lucidnosti:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi se sa koliko samopouzdanja sada igra, naš lider ove sezone

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Je relativno laka,ali mogle su i neke bliže destinacije doć ne bi se bunili 

- Interista02
- Kontakt:
Sinoć kompletan tim odigrao i bez najmanje greške, mnogi ističu Kovu, ali mi već znamo kakvog doktora imamo i nismo ni sumnjali u njega. Icardi i Osvaldo također majstorski, svaka im dala
Ali pored svega toga ja bih istakao M'Vilu
Bit će veliko pojačanje i kao što neko reče, Medel će se morati dobro oznojiti da izbori mjesto u prvom timu =)

Ali pored svega toga ja bih istakao M'Vilu
M'Vila je jedini igrac koji je veceras imao preko 100 dodavanja . Uz to , osvojio je i najvise duela ( 7 ) , i presjekao 5 kontri protivnika .

Bit će veliko pojačanje i kao što neko reče, Medel će se morati dobro oznojiti da izbori mjesto u prvom timu =)
Pa ja mislim da Medel niti nije konkurent njemu za poziciju u prvoj ekipi nego Kovačiću i Hernanesu (a Krhin i Kuzmanović Francuzu).Uvoditi će ga se kad će trebat zatvarat utakmice umjesto jednog od ove dvojice.
Evo istaknut ću od sinoć Nagatoma kojeg sam dobro popljuvao u analizi
Tko zna,možda se vrati u formu u kojoj je bio pod Stramom...
Evo istaknut ću od sinoć Nagatoma kojeg sam dobro popljuvao u analizi

Zanetti rece u vecerasnjem intervju da bi moglo biti jedno veliko iznenadjenje na kraju mercata!
Kao da nam i ovako nije dramaticno jos i Capitano podgrijava atmosferu..
Kao da nam i ovako nije dramaticno jos i Capitano podgrijava atmosferu..

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: F.C. Internazionale Milano
Jbg medel koliko sam ga ja gledo je bas zadnji vezni onaj konj klasični da udara i uzima lopte a može i onog stopera desnog pokret, mislim da na veznom ovom ofanzivnijem bi se izgubio, možda u nekim derbijima ili kad se bude civo rezultat pa pokušat sa dva defanzivna veznaSiamoNoi je napisao/la:Pa ja mislim da Medel niti nije konkurent njemu za poziciju u prvoj ekipi nego Kovačiću i Hernanesu (a Krhin i Kuzmanović Francuzu).Uvoditi će ga se kad će trebat zatvarat utakmice umjesto jednog od ove dvojice.
Evo istaknut ću od sinoć Nagatoma kojeg sam dobro popljuvao u analiziTko zna,možda se vrati u formu u kojoj je bio pod Stramom...

Vidiš da je čovjek napisao kako misli da ce Medel igrati kad se budu zatvarale utakmice, znači 15-20 minuta do kraja.JoseMourinho je napisao/la:Jbg medel koliko sam ga ja gledo je bas zadnji vezni onaj konj klasični da udara i uzima lopte a može i onog stopera desnog pokret, mislim da na veznom ovom ofanzivnijem bi se izgubio, možda u nekim derbijima ili kad se bude civo rezultat pa pokušat sa dva defanzivna veznaSiamoNoi je napisao/la:Pa ja mislim da Medel niti nije konkurent njemu za poziciju u prvoj ekipi nego Kovačiću i Hernanesu (a Krhin i Kuzmanović Francuzu).Uvoditi će ga se kad će trebat zatvarat utakmice umjesto jednog od ove dvojice.
Evo istaknut ću od sinoć Nagatoma kojeg sam dobro popljuvao u analiziTko zna,možda se vrati u formu u kojoj je bio pod Stramom...
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jbg neznam u kojem kontekstu on reko, jel konkurent za poziciju hernansu i Kovačiću(onda sam dobro shvatio i napisao post) ili je samo u zadnjih 20minuta njima konkurent (onda sam pogrešno shvatio kontekst, al mi je glupo da je mislio na samo odredjen period)JFH9 je napisao/la:Vidiš da je čovjek napisao kako misli da ce Medel igrati kad se budu zatvarale utakmice, znači 15-20 minuta do kraja.JoseMourinho je napisao/la:Jbg medel koliko sam ga ja gledo je bas zadnji vezni onaj konj klasični da udara i uzima lopte a može i onog stopera desnog pokret, mislim da na veznom ovom ofanzivnijem bi se izgubio, možda u nekim derbijima ili kad se bude civo rezultat pa pokušat sa dva defanzivna veznaSiamoNoi je napisao/la:Pa ja mislim da Medel niti nije konkurent njemu za poziciju u prvoj ekipi nego Kovačiću i Hernanesu (a Krhin i Kuzmanović Francuzu).Uvoditi će ga se kad će trebat zatvarat utakmice umjesto jednog od ove dvojice.

Pa po meni bi on trebao raditi ono šta Mikel radi kod nas.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma imat ce on dosta veću ulogu, platili su ga(jedinog za sad) finih 8 miliona tako da ga očekujem bar ja j nekih 14-15 najstandardniji igrača, onaj najuži sastav 

Hu hu citam sad izjave sa zadnjih Mazzarrijevih konferencija sto sam propustio i dojam je da se covjek polako "mijenja".Jos od pocetka priprema imam lagano taj dojam.Izjave su mu skroz drugacije u odnosu na proslu sezonu.Ne znam kako bi to tocno objasnio,al nekako je odlucniji,nije vise onoliko oprezan u svim tim izjavama...da prica puno,a nista konkretno ne kaze.
I evo vidim da je opet izjavio da ce igrati obranu sa 4.3-5-2/3-5-1-1 iz prosle sezone ce kaze koristiti i jos 3-4-3,4-3-2-1,4-3-1-2.
A za Medela i Yanna kaze da mogu igrat skupa u vezi u ovoj sa 4 odozada pa valjda izmedju njih jedan ofenzivniji.I da bi i Medela mogao koristiti kao holdera u 3-5-2/3-5-1-1.
Ovo gore sto sam pisao...mislio sam na ove formacije sa 3 u obrani...znaci trojica su centralnih veznjaka...polulijevo i poludesno Kovacic i Hernanes za sada kao starteri (CM pozicije zapravo),a Yann izmedju njih povucenije u roli holdera (DM pozicija).Medel bi mijenjao jednog od prve dvojice kada bude potrebno zatvorit utakmicu i unijet jos energije,svjezine (zadnjih 20ak min.pa i pola sata) ili moze i kao starter i to ne treba bit defanzivnija varijanta nego Medel,ovisno jel bude polulijevo ili poludesno moze pokrivat i onaj ogroman prostor koji ostaje kada se ovi ofenzivniji bekovi zaborave naprijed,a taj bek na njegovoj strani moze onda jos vecu slobodu prema naprijed dobit.
I da,prema Mazzarriju izgleda da ce Medela ipak stavljati i na holdera ako ce trebat odmorit Yanna.
I uzmite u obzir da ovo pisem oko 4 ujutro,jedno oko mi spava pa tko zna sta sam sve nasro
I evo vidim da je opet izjavio da ce igrati obranu sa 4.3-5-2/3-5-1-1 iz prosle sezone ce kaze koristiti i jos 3-4-3,4-3-2-1,4-3-1-2.
A za Medela i Yanna kaze da mogu igrat skupa u vezi u ovoj sa 4 odozada pa valjda izmedju njih jedan ofenzivniji.I da bi i Medela mogao koristiti kao holdera u 3-5-2/3-5-1-1.
Ovo gore sto sam pisao...mislio sam na ove formacije sa 3 u obrani...znaci trojica su centralnih veznjaka...polulijevo i poludesno Kovacic i Hernanes za sada kao starteri (CM pozicije zapravo),a Yann izmedju njih povucenije u roli holdera (DM pozicija).Medel bi mijenjao jednog od prve dvojice kada bude potrebno zatvorit utakmicu i unijet jos energije,svjezine (zadnjih 20ak min.pa i pola sata) ili moze i kao starter i to ne treba bit defanzivnija varijanta nego Medel,ovisno jel bude polulijevo ili poludesno moze pokrivat i onaj ogroman prostor koji ostaje kada se ovi ofenzivniji bekovi zaborave naprijed,a taj bek na njegovoj strani moze onda jos vecu slobodu prema naprijed dobit.
I da,prema Mazzarriju izgleda da ce Medela ipak stavljati i na holdera ako ce trebat odmorit Yanna.
I uzmite u obzir da ovo pisem oko 4 ujutro,jedno oko mi spava pa tko zna sta sam sve nasro

-
- Kontakt:
Cim se malo prestalo pricati o Biabianiju kao novom pojacanju, pojavilo se novo ime Borini
Samo mi nije jasno sto su posudjivali Bottu kad jos nema zamjene za njega..Danas gledam moguci sastav za utakmicu sa Torinom i ko se sve nalazi na klupi, ja se samo nadam da ce do kraja merkata dovesti jos kojeg igraca, ono je skroz tanko (mislim na klupu).

- Interista02
- Kontakt:
Puno se igrača spominje za kraj prelazong roka, ali mene što se tiče bolje i ne dovesti više nikoga nego u5rati se nekim flop tipa Borini ili šta već ....
Bonaventura, da Guarin ostane i to je to =)
Ubi Puscas nogama u Primaveri. Mislim da bi se na njega i Bonazzolija trebalo ozbiljnije racunati u buducnosti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa ne bi se reklo za Borinija da je flop, imao je odličnu sezonu u Sunderlandu (i oprao je obraz umrljan neslavnom epizodom u L'poolu). Ali nama ne treba takav napadač, nama treba neki više krilno orjentisani. Priča se po mesnicama da ćemo potpisat Jacka Bonaventuru, to ne bi bio loš potez.Interista02 je napisao/la:Puno se igrača spominje za kraj prelazong roka, ali mene što se tiče bolje i ne dovesti više nikoga nego u5rati se nekim flop tipa Borini ili šta već ....
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.