NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
šta vam je kakvi 0-0,0-1 budite sretni ne popušite li 3-0
Napalili se nešto ovi iz glavnog grada
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
trežnjenje i "odpaljenje" ce biti nezgodnoTed Mosby je napisao/la:Napalili se nešto ovi iz glavnog grada

Ma meni je dosta i 1-0, samo nek budu 3 boda koja nam trebaju za titulu i vjerujem da smo od nedjelje opet prvi, samo neka Leotar odigra poštenoljutinar je napisao/la:trežnjenje i "odpaljenje" ce biti nezgodnoTed Mosby je napisao/la:Napalili se nešto ovi iz glavnog grada, bura je osusila teren, tepih ce biti ne gine im 5 komada
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Pa drugar onda bi Leotar trebao izgubiti,ako odigra posteno...S obzirom na stanje na tabeli.Ted Mosby je napisao/la: Ma meni je dosta i 1-0, samo nek budu 3 boda koja nam trebaju za titulu i vjerujem da smo od nedjelje opet prvi, samo neka Leotar odigra pošteno

Treci put castimo
Pa Leotar kući igra odlično, neka ne pusti Borcutatamata je napisao/la:Pa drugar onda bi Leotar trebao izgubiti,ako odigra posteno...S obzirom na stanje na tabeli.Ted Mosby je napisao/la: Ma meni je dosta i 1-0, samo nek budu 3 boda koja nam trebaju za titulu i vjerujem da smo od nedjelje opet prvi, samo neka Leotar odigra poštenoVise bi vama odgovaralo,da odigra prljavo.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Leotar odigra posteno,tu ste bez brige...Ted Mosby je napisao/la:Pa Leotar kući igra odlično, neka ne pusti Borcutatamata je napisao/la:Pa drugar onda bi Leotar trebao izgubiti,ako odigra posteno...S obzirom na stanje na tabeli.Ted Mosby je napisao/la: Ma meni je dosta i 1-0, samo nek budu 3 boda koja nam trebaju za titulu i vjerujem da smo od nedjelje opet prvi, samo neka Leotar odigra poštenoVise bi vama odgovaralo,da odigra prljavo.
Zato su vam sutra vece brige,teren je ko tepih...listica-ljoze 0:1...lazooo

1921-2011
-
- Kontakt:
sutra lagano želju dobit,šta će napale se nakon jedne pobjede,i zasijesti na zasluženo 1. mjesto,koje se nadam nećemo do kraja ispuštati,a čujemo se nakon utakmice vidit ćemo čije su prognoze točne
lagano dobiti ZeljoSteve Urkel je napisao/la:sutra lagano želju dobit,šta će napale se nakon jedne pobjede,i zasijesti na zasluženo 1. mjesto,koje se nadam nećemo do kraja ispuštati,a čujemo se nakon utakmice vidit ćemo čije su prognoze točne

1921-2011
Ajmo sad objektivno, vjerni sam Manijak ali sutra igramo utakmicu u kojoj nismo favoriti. Tvrdom i nezanimljivom utakmicom MOZDA mozemo do boda, otvorena igra nam nece previse odgovarati jer mi nemamo Vareu niti imamo nekog njegove brzine. Odbrana nam jeste jaka, no ne zavaravajmo se da je napad Širokog slab (naprotiv). Amar zna dobro postaviti formaciju, Amar siguran sam zna cime raspolaze ali je i svjestan koga ima na suprotnoj strani (ne zaboravimo niz Širokog od 9 utakmica bez poraza u prosloj polusezoni). Naprijed Željo, ponosno i hrabro 

Nešto pričaju o nakvim kvotama, nakvim trećim stranama, a ja sam ubjeđen u pobijedu Širokoga. Jednostavno imaju sjajan tim, i to je tako. Po meni i najbolji tim u Premijer ligi što se tiče igračkog kadra. 

-
- Kontakt:
svaka cast,realno rečeno,vidi se da si forumaš godineNeutral je napisao/la:Nešto pričaju o nakvim kvotama, nakvim trećim stranama, a ja sam ubjeđen u pobijedu Širokoga. Jednostavno imaju sjajan tim, i to je tako. Po meni i najbolji tim u Premijer ligi što se tiče igračkog kadra.
Vidim da si realno dobio nagradu, sve je realno i točno rečenoNeutral je napisao/la:Nešto pričaju o nakvim kvotama, nakvim trećim stranama, a ja sam ubjeđen u pobijedu Širokoga. Jednostavno imaju sjajan tim, i to je tako. Po meni i najbolji tim u Premijer ligi što se tiče igračkog kadra.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Mesanovic, Lazo
Neutral je napisao/la:Nešto pričaju o nakvim kvotama, nakvim trećim stranama, a ja sam ubjeđen u pobijedu Širokoga. Jednostavno imaju sjajan tim, i to je tako. Po meni i najbolji tim u Premijer ligi što se tiče igračkog kadra.
sreca pa se prognoze nisu ukljucivale u onu nagradu inace te nigdje ne bi bilo

Sreca pa je bilo lagano, prvo poluvrijeme pustanje vode a u drugom nabijanje do ja.ja, cini mi se da ti prognoze ne valjaju nesto a?Steve Urkel je napisao/la:sutra lagano želju dobit,šta će napale se nakon jedne pobjede,i zasijesti na zasluženo 1. mjesto,koje se nadam nećemo do kraja ispuštati,a čujemo se nakon utakmice vidit ćemo čije su prognoze točne
Cuva Bog Zelju svog!
procitaj na vasem forumuŽeljoman je napisao/la:nesta ste mi se usutili![]()
![]()
![]()
LAZAR FOREVER

za mirzu,pa i nije bilo neko nabijanje do jaja bar sto se tice igre

Neutral je napisao/la:Nešto pričaju o nakvim kvotama, nakvim trećim stranama, a ja sam ubjeđen u pobijedu Širokoga. Jednostavno imaju sjajan tim, i to je tako. Po meni i najbolji tim u Premijer ligi što se tiče igračkog kadra.

Šta me citirate svi lol, ja sam samo rekao i napisao što mislim, a to što se tamo radi je nešto posebno. Također se ove sezone pokazalo da se bodovi mogu odnjeti na strani, pa eto slavite sada, a ne provocirajte druge.
Trenutno korisnika/ca: BHfanaticos04, club21, Combattente87, Cwirek, Evander, fks74, Google Adsense [Bot], Orvel, Paromlinac, TylerBurey i 82 gosta.