razumijem veliki vodjo,duboko se izvinjavamfukara87 je napisao/la:@wienultras spusti se malo na zemlju, ima vas jos ovdje koji pametuju a utakmice ne vide jednom godisnje

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
razumijem veliki vodjo,duboko se izvinjavamfukara87 je napisao/la:@wienultras spusti se malo na zemlju, ima vas jos ovdje koji pametuju a utakmice ne vide jednom godisnje
Gdje si to procitao ?Chinaglia je napisao/la:Sadiković najavio dva-tri pojačanjasamo da se pojačamo na pravim pozicijama, pod hitno jedan kreativac, poželjna su dva
možda i jedan lijevi bek
na portalufukara1919 je napisao/la:Gdje si to procitao ?Chinaglia je napisao/la:Sadiković najavio dva-tri pojačanjasamo da se pojačamo na pravim pozicijama, pod hitno jedan kreativac, poželjna su dva
možda i jedan lijevi bek
To samo u Slobodi ima, u 10-om kolu se dovode igraci hahahha. Ajde valjda bude sta dobro.
guti14 je napisao/la:Arena Sport 1 BiH 30.08.2014 16:30 Fudbal BH TELEKOM PREMIJER LIGA: Sloboda - Zrinjski
wienultras je napisao/la:Tako je trebalo da bude i bilo je izvjesno.to sto se nekim forumasima nesvidja sto sam protiv drvene gluposti njihov problem.ljudi su trazili neke stvari jasmin hoce punu kontrolu i to je to.niko neda pare jarane.isto tako i za teibinu vi dajte pare sve je nase nije niko budala.tako da je propalo sve.ako je iznosenje negativnih stvari problem.a vidim da sam ja problem eto vam forum budite zadovoljni mrvicama.i drvenim.tribinama
kad odgledas jednu utakmicu komentarisi nestowienultras je napisao/la:Tako je trebalo da bude i bilo je izvjesno.to sto se nekim forumasima nesvidja sto sam protiv drvene gluposti njihov problem.ljudi su trazili neke stvari jasmin hoce punu kontrolu i to je to.niko neda pare jarane.isto tako i za teibinu vi dajte pare sve je nase nije niko budala.tako da je propalo sve.ako je iznosenje negativnih stvari problem.a vidim da sam ja problem eto vam forum budite zadovoljni mrvicama.i drvenim.tribinama
znaci semafor ce biti neki mocan pravoOrganizacioni odbor prijateljske fudbalske utakmice, koja će se na stadionu „Tušanj“ u Tuzli igrati 4.septembra između Bosne i Hercegovine i Lihtenštajna, održana je danas u Općini Tuzla, javlja “RTV 7″.
Kako je kazano ovom prilikom sve je spremno za istinski spektakl, i događaj koji naš grad dugo čeka. Sve općinske službe, gradska preduzeća i Izvršni organizator Fudbalski klub „Sloboda“, odradili su sve što je bilo neophodno za organizovanje sportskog događaja na ovom nivou.
Prema riječima načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića, radovi na stadionu „Tušanj“ su privedeni kraju.
„Napokon je sve završeno vezano za sjevernu tribinu, a na istoku će biti tribina sa 350 mjesta sa sjedištima. Uslov selektora BiH Safeta Sušića je bio da teren bude bezprijekoran. Tu je ugrađen sistem za zaljevanje trave kakav je na stadionu Bayerna iz Minhena. Imaćemo i najsavremeniji semafor dovoljne veličine, koji ima mogućnost da se povećava i sa mogućnošću puštanja video zapisa. Taj semafor ostaje na stadionu „Tušanj“. Bilo je problema oko mokrih čvorova, svlačionica i klupa, i te su pripreme pri kraju“, kazao je Imamović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.