FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 29 avg 2014, 13:08

fukara87 je napisao/la:@wienultras spusti se malo na zemlju, ima vas jos ovdje koji pametuju a utakmice ne vide jednom godisnje :salut:
razumijem veliki vodjo,duboko se izvinjavam :salut: :salut: :salut:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 29 avg 2014, 13:22

opet @wienultras pametuje :facepalm: :facepalm: :facepalm:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 avg 2014, 13:38

Koji je vama **** pa necete vi odredjivat ko ce sta pisat.tribina je **** odron odrona.bolje je od nikakve ali je odron jer znam sigurno daje bilo para za 100 put bolje vjecito fusere istok je srusan prije 10 god sta su do tad zavrsili nista i sjever stoji nedovrsen nije **** bilo para **** vas jasmin koji vammaze oci trece jezero je tusanj tvrtko je tusanj i td a mi da se zadvoljimo

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 avg 2014, 13:41

Cime paletama i jos mi balavurdija pametuje odkad ja idem na tusanj trebate jos hljeba jest i grla poderat djeco ma mrs ba

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 29 avg 2014, 13:49

pa bolje je sto je montazna tribina ko krc,sta su trebali je ofarbat napravit tip top i da tu ostane zauvijek,bolje ovako mozda kakav investitor i uleti ovako se mozemo nadat,al ovo kamenje oko tribine to ako ostane bit ce mrtvih i ovako sutra dolazi svinjski bit ce svega..
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2014, 13:59

Sadiković najavio dva-tri pojačanja :D samo da se pojačamo na pravim pozicijama, pod hitno jedan kreativac, poželjna su dva :D možda i jedan lijevi bek :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 29 avg 2014, 14:03

Chinaglia je napisao/la:Sadiković najavio dva-tri pojačanja :D samo da se pojačamo na pravim pozicijama, pod hitno jedan kreativac, poželjna su dva :D možda i jedan lijevi bek :D
Gdje si to procitao ?
To samo u Slobodi ima, u 10-om kolu se dovode igraci hahahha. Ajde valjda bude sta dobro.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2014, 14:06

fukara1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Sadiković najavio dva-tri pojačanja :D samo da se pojačamo na pravim pozicijama, pod hitno jedan kreativac, poželjna su dva :D možda i jedan lijevi bek :D
Gdje si to procitao ?
To samo u Slobodi ima, u 10-om kolu se dovode igraci hahahha. Ajde valjda bude sta dobro.
na portalu :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sadikovi ... ali/139113

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 avg 2014, 14:08

Svi investitori su odustali istok se nece graditi zato i pizdim nasi bi se **** a da im neudje.toliko od mene ako se vec nece graditi mogo si je napraviti kako treba nek makar lici na nesto.ova balavurdija misli da sve zna u sve upuceni.sve veliki navijaci sve insajderi...valjda se konsolidira tim pa makar da to nasta lici do polusezone

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 avg 2014, 14:20

Pa što ti ove druge osuđuješ što ljudi imaju poneku informaciju ili mišljenje koje se ne slaže sa tvojim. Ti si prvi ovdje govorio prije 3-4 mjeseca kako se kreće sa gradnjom istoka prije početka sezone, i kako ćemo dobit jednog jakog sponzora koji će preuzeti naš dug kroz višegodišnje sponzorstvo.
Nemoj Bgt, ti ideš iz krajnosti u krajnost i nema te u nekom normalnom postu, il se svađaš s nama navijačima Slobode il potpucavaš druge, i većina komentara ti se svodi na to.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 29 avg 2014, 14:28

slusaj ....ja imam utakmica slobode u 10 zadnjih godina sto ti neces iz dijaspore pogledat dok si ziv.....dok mi idemo 10 god na utakmice ti drkas **** preko tastature i komentiras montaznu tribinu.......
Zadnja izmjena: KrojcicaHills, dana/u 29 avg 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 29 avg 2014, 14:31

i podrzavam montaznu tribinu iz najmanje 10 razloga.....

sta treba da neko baci kamen na manijake i da 4000 normalnih ljudi sa djecom strahuje da ce neko vratiti ????
ili da smjeste ultrase tamo pa da se citav stadion poroka sa njima ??

ovako je odvojeno od normalnih ljudi kordon ce jedan na rubu sjevera a drugi uz ultrase nema sanse za obracun..... + i da bude sta na otvorenom je nece neki neduzni lik sa dijetom fasovat........

guti14
Kontakt:

Post Postao/la guti14 » 29 avg 2014, 14:31

Arena Sport 1 BiH 30.08.2014 16:30 Fudbal BH TELEKOM PREMIJER LIGA: Sloboda - Zrinjski

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 29 avg 2014, 14:33

guti14 je napisao/la:Arena Sport 1 BiH 30.08.2014 16:30 Fudbal BH TELEKOM PREMIJER LIGA: Sloboda - Zrinjski

Jesu nasli sta ce prenosit...
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 avg 2014, 14:34

Tako je trebalo da bude i bilo je izvjesno.to sto se nekim forumasima nesvidja sto sam protiv drvene gluposti njihov problem.ljudi su trazili neke stvari jasmin hoce punu kontrolu i to je to.niko neda pare jarane.isto tako i za teibinu vi dajte pare sve je nase nije niko budala.tako da je propalo sve.ako je iznosenje negativnih stvari problem.a vidim da sam ja problem eto vam forum budite zadovoljni mrvicama.i drvenim.tribinama

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 29 avg 2014, 14:37

wienultras je napisao/la:Tako je trebalo da bude i bilo je izvjesno.to sto se nekim forumasima nesvidja sto sam protiv drvene gluposti njihov problem.ljudi su trazili neke stvari jasmin hoce punu kontrolu i to je to.niko neda pare jarane.isto tako i za teibinu vi dajte pare sve je nase nije niko budala.tako da je propalo sve.ako je iznosenje negativnih stvari problem.a vidim da sam ja problem eto vam forum budite zadovoljni mrvicama.i drvenim.tribinama

eto tebi forum a mi cemo na utakmicu kao i obicno

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 avg 2014, 14:39

wienultras je napisao/la:Tako je trebalo da bude i bilo je izvjesno.to sto se nekim forumasima nesvidja sto sam protiv drvene gluposti njihov problem.ljudi su trazili neke stvari jasmin hoce punu kontrolu i to je to.niko neda pare jarane.isto tako i za teibinu vi dajte pare sve je nase nije niko budala.tako da je propalo sve.ako je iznosenje negativnih stvari problem.a vidim da sam ja problem eto vam forum budite zadovoljni mrvicama.i drvenim.tribinama
kad odgledas jednu utakmicu komentarisi nesto :!: naporan si vise
Sloboda Tuzla

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 avg 2014, 14:42

[youtube][/youtube]

Kako ga svabo sklopi za 5 minuta. :D
1946

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2014, 16:05

Ne valja da se ovdje svađate, pa navijate za isti tim, i zar je montažna tribina toga vrijedna? Možda će se čak i rasklopiti odmah poslije repke, a i da ostane bolje je opet nego ono grmlje zaraslo...Jest ruglo al malo ušminkanije :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 avg 2014, 16:16

Organizacioni odbor prijateljske fudbalske utakmice, koja će se na stadionu „Tušanj“ u Tuzli igrati 4.septembra između Bosne i Hercegovine i Lihtenštajna, održana je danas u Općini Tuzla, javlja “RTV 7″.

Kako je kazano ovom prilikom sve je spremno za istinski spektakl, i događaj koji naš grad dugo čeka. Sve općinske službe, gradska preduzeća i Izvršni organizator Fudbalski klub „Sloboda“, odradili su sve što je bilo neophodno za organizovanje sportskog događaja na ovom nivou.

Prema riječima načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića, radovi na stadionu „Tušanj“ su privedeni kraju.

„Napokon je sve završeno vezano za sjevernu tribinu, a na istoku će biti tribina sa 350 mjesta sa sjedištima. Uslov selektora BiH Safeta Sušića je bio da teren bude bezprijekoran. Tu je ugrađen sistem za zaljevanje trave kakav je na stadionu Bayerna iz Minhena. Imaćemo i najsavremeniji semafor dovoljne veličine, koji ima mogućnost da se povećava i sa mogućnošću puštanja video zapisa. Taj semafor ostaje na stadionu „Tušanj“. Bilo je problema oko mokrih čvorova, svlačionica i klupa, i te su pripreme pri kraju“, kazao je Imamović.
znaci semafor ce biti neki mocan pravo :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.