Roberto had a dream
To build our football team
We had no money so we signed the players on loan
We play from the back
With Ross in attack
The School of Science
Is on it’s way back
Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Naravno, slažem se sa Vama 100% -"ako ovo proradi!" niko zadovoljniji...i tu je , također, jedna "umirujuča" stvar-a to je da gospon Roberto Martinez zna šta radi i vjeruejm da i zna i kako "ukarikati" i Samuel Et'o u postojeći sistem Evertona.
Još nema ništa službeno...koliko znam
maa ja bih ponovo o defanzivi
ali do kraja prelaznoga roka još 6 dana i sve je moguče.
Živjeli
COYB
Još nema ništa službeno...koliko znam
maa ja bih ponovo o defanzivi
Živjeli
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
********COYB**********Everton FC********
I sam sam mišljenja da je potreban jedan lagani '' refresh'' odbrani. Napad koliko god da zabije, odbrana nas ukopa. Svaka čast Jagielki i Distinu ali treba nam jedan stub u odbrani koji će cijelu sezonu odigrati na nivou.obi-punk-kenobi je napisao/la:Hmmm...Samuel Eto' pred vratima Evertona.
Neznam šta bih mislio sad...prvo što mi pada na pamet , onako iskreno, je bilo " Pa dragi Roberte ,pobogu,zar nije bilo netko drugi???![]()
...!" Tip mi "ne sjeda" nikako, i bio mi je "drag" u Chelsea-u zato što im je "hebavao mir u svalačionici"
i sad nam se "utrpao" tuOzren je napisao/la:Bas me zanima reakcija Lukakua jer je pobjegao iz Chelseaja proslu sezonu kad je vidio Samuela u svlacionici!![]()
![]()
Volio bih da "pojedem" svoje riječi i to nasuho kad i ako proradi ta golgeterska mašina, ali nekao kao da nisam siguran u sve to!
Bolje da je Martinez mislio na centralne defanzivce (Distine i Jags su igrali kao sa betonskim nogama-otišla ona iskra i nenadhebivost u odbani iz prošle sezone!) nego na to staru ublehu, ali eto-Eto' je sad u kraljevskom plavome dresu za naredne dvije sezone ( bar je došao u Real Blues at last!![]()
)
COYB
Što se tiče Kamerunca, vjerujem Martinezu. Siguran sam u ono što on radi ali nije mi jasno zašto smo počeli balahati s lovom. Ima on godina, nije to više stara '' mašina'', puno je 13 miliona za dvije sezona za klub kao što je naš. Eno gledam Zarate u WHU došao, čovjek otplatio sam sebi dio ugovora da bi stigao u Premership pa mogli smo njega za te pare komotno dovesti. I za manje, a dobili bi ga na duže staze. Ne znam, opet kažem vjerujem Robertu. Nadam se da nas neće iznevjeriti ove sezone iako smo loše krenuli, ispustili smo dvije sigurne pobjede iz ruka u zadnjim minutama. Kako god, COYB do kraja !!!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Spominje se moguci dolazak Welbecka
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
obi-punk-kenobi je napisao/la:Naravno, slažem se sa Vama 100% -"ako ovo proradi!" niko zadovoljniji...i tu je , također, jedna "umirujuča" stvar-a to je da gospon Roberto Martinez zna šta radi i vjeruejm da i zna i kako "ukarikati" i Samuel Et'o u postojeći sistem Evertona.
Još nema ništa službeno...koliko znam![]()
maa ja bih ponovo o defanzivi![]()
![]()
ali do kraja prelaznoga roka još 6 dana i sve je moguče.
Živjeli
COYB
Evo ti jedan veznjak
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
COYB
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
Zadužio je broj 5. Lijepo je čuti a i vidjeti, Lukaku i Eto'o u vrhu napadu. 
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
imaju boji napad od ArsenalaGoodison je napisao/la:Zadužio je broj 5. Lijepo je čuti a i vidjeti, Lukaku i Eto'o u vrhu napadu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
sutra izvlacenje grupa za LE, Everton u potu 3 ...
da hoce izvuci Rijeku pa da idem gledati
COYB
da hoce izvuci Rijeku pa da idem gledati
COYB
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
Re: $: Everton F.C.
Koja je fora u glorifikaciji Martineza (iako je meni licno drag) ? Cemu ta potreba da se klub personalizira kroz menadzera ali u bukvalnom smislu i na kraju krajeva na osnovu cega. Izgleda da su pojedini (mada cini mi se poveci broj njih) navijaci zaboravili Moyes-ove zasluge. Moze ga neko ne volit i osporavati ali da njega nije bilo pitanje je kakva bi sudbina zadesila Everton.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Rijeka bi bila idealna. Može li biti sa Partizanom ili Dinamom ? Ne bi ni te varijante bile loše.BKwizard je napisao/la:sutra izvlacenje grupa za LE, Everton u potu 3 ...
da hoce izvuci Rijeku pa da idem gledati![]()
COYB
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
ne mogu ni Partizan ni Dinamo jer su u istom potu ko Everton....Goodison je napisao/la:Rijeka bi bila idealna. Može li biti sa Partizanom ili Dinamom ? Ne bi ni te varijante bile loše.BKwizard je napisao/la:sutra izvlacenje grupa za LE, Everton u potu 3 ...
da hoce izvuci Rijeku pa da idem gledati![]()
COYB
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Lille i Wolfsburg zasad. Haj'mo Rijeka. 
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
I Kransnodar. Nigdje blizu.Goodison je napisao/la:Lille i Wolfsburg zasad.
Nimalo lagana grupa. Ovaj Krasnodar je isto nezgodan do pm.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
zayebana grupa iako je moglo puno gore...
Protiv Lille-a i Wolfsburga će biti jako teško.Lille tvrda, odlična obrambena ekipa, u 3 meča ove sezone u Francuskoj ligi još nisu gola primili.Wolfsburg, s druge strane, Švabe kao Švabe, očekujem tu dosta golova, a ukoliko nam obrana bude kao u prva 2 meča u ligi, ne piše nam se dobro.Krasnodar se mora pobijediti u oba meča... 
Re: $: Everton F.C.
i ja sam mislio da kad Moyes ode, da ce to biti raspad sistema, ali glorifikacija dolazi iz stila igre, pogledaj Moyesov Everton sa 30 ubacaja Bainesa sa strane, i pogledaj Martinezov sa 1000 pasova po utakmici, i atraktivnost koju donosibrazzo je napisao/la:Koja je fora u glorifikaciji Martineza (iako je meni licno drag) ? Cemu ta potreba da se klub personalizira kroz menadzera ali u bukvalnom smislu i na kraju krajeva na osnovu cega. Izgleda da su pojedini (mada cini mi se poveci broj njih) navijaci zaboravili Moyes-ove zasluge. Moze ga neko ne volit i osporavati ali da njega nije bilo pitanje je kakva bi sudbina zadesila Everton.
Ocigledno ne znas o kakvoj se ekipi radi.johnnyyK je napisao/la:Krasnodar se mora pobijediti u oba meča...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
napisao sam da se mora pobijediti, iz razloga što su ostale 2 ekipe iz grupe jako kvalitetne, pa ukoliko Everton hoće dalje mora upisati 6 bodova iz dvomeča sa Krasnodarom, čiju ekipu nisam podcijenio, dapače, jako su dobri, no sigurno lošiji od Lille-a i Wolfsburga 
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Venom, Wilshere10 i 7 gostiju.