Bar je prenos zagarantovan, skoro svako kolo
Tako je malo nedostajalo da uletimo u grupu H, bila bi po mjeri.
Ako nista, ispunila se zelja mnogima, da marokanskom placeniku Manolas objasni neke stvari
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
To meni nešto? Jbg teško mi pala prodaja Mehdija, ne zbog njega samog, radije bi ga na tribinama, nego šta će biti kad dođu ponude za Iturbea, Pjanića, Strootmana...Calcio7 je napisao/la:Ko se sve danas naziva navijacem Rome, svasta.
Sta ce biti? Pa bice ono sto se desava i mnogo jacim i trofejnijim klubovima od Rome. Ostat ce bez najboljih igraca. I da budu vladari Serie A opet ce ostati bez najboljih igraca jer je liga trenutno ocajna. Mene boli sve sto se desava sa Milanom, ali eto primjera kako si nemocan. Dodje jedan mrtvi PSG i otme ti Silvu i Ibru, dodje Monaco i otme ti Falcaoa. Tuga i jad.Denno je napisao/la:To meni nešto? Jbg teško mi pala prodaja Mehdija, ne zbog njega samog, radije bi ga na tribinama, nego šta će biti kad dođu ponude za Iturbea, Pjanića, Strootmana...Calcio7 je napisao/la:Ko se sve danas naziva navijacem Rome, svasta.![]()
Što se lp tiče dobro je da prva se igra kući sa CSKA iako su oni favoriti u duelu sa nama, sasvim dobra ekipa koja često igra u Europi, al početi sa 3 bobe bi bilo odlično.
Piše se da je Radamel potpisao za Real, ako je Benzema available trebali bi ga pokušati dovesti.
Nije mi jasno šta će od još jednog veznog, ali nikako. I to u situaciji gdje im je prijeko potreban napadač.IlPrincipe je napisao/la:L'Equipe reports that Roma and PSG have reached an agreement for the transfer of Rabiot: €15m.![]()
Manolas je vec stigao._forzamilan_ je napisao/la:Duga sezona a i liga prvaka je tu. Bit će i povreda i loše forme neka dobrih igrača. Ali fakat Roma plače za jednim top napadačem. Je li ko došao u zamjenu za Benatiu ne upratih, onaj grk se spominjao?
Upravo tako. Jbt dat 15 mil. za nedokazanog igrača koji je u zadnjoj godini ugovora a još im i nije prijeko potrebanIlCapitano je napisao/la:Kao što sam i drugoj temi rekao, ne vjerujem da je istina. Imaju 4 igrača koji imaju kvalitetu za prvi sastav. Ucan i Keita daju širinu, Florenzi može igrati u vezi i da daju sad 15 miliona za 7. veznjaka koji je u zadnjoj godini ugovora? Čisto sumnjam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.