FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 27 avg 2014, 16:36

http://www.mojacrvenazvezda.net/94343/2 ... de-anketa/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mamadu Mbodj je potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom ali ce verovatno da ne kazem sigurno otici negde na pozajmicu , najverovatnije u OFK Beograd sto je i logicno kad znamo ko nam trenutno vodi klub. :mrgreen:

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 avg 2014, 19:54

Mbođa svi živi ishvališe, ko bi rek'o da će Tončev preko svojih kombinacija nešto ubosti.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 avg 2014, 10:16

Koliko ima istine oko ove kupovine od strane Gasproma, o kojoj pise blic?
#divovi

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 avg 2014, 12:54

Vjerovatno ima istine oko Gazproma ali ovo što Blic piše je niđe veze, kakvih crnih 100 miliona. Uz to ne vjerujem ni da njih interesuje da budu kompletni vlasnici, eventualno da imaju veća ovlaštenja u upravljanju uz povećanje sponzorstva.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 avg 2014, 22:46

Ninković se dogovorio sa Terzićem, od petka opet igrač Zvezde!

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... rac-Zvezde" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam ni sam sta da mislim! Nine je svakako potreban ovom mladom timu, pogotovo nakon Milijaševog odlaska, ali ostaje to pitanje njegove fizicke spreme... :hmmmmm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 avg 2014, 23:08

braoolyo je napisao/la:Mbođa svi živi ishvališe, ko bi rek'o da će Tončev preko svojih kombinacija nešto ubosti.
Svi ga ishvališe osim FB profila navijaca iz Bijeljine. :( A oni su u 99% slucajeva prije svih imali najtacnije informacije.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 avg 2014, 23:22

braoolyo je napisao/la:Vjerovatno ima istine oko Gazproma ali ovo što Blic piše je niđe veze, kakvih crnih 100 miliona. Uz to ne vjerujem ni da njih interesuje da budu kompletni vlasnici, eventualno da imaju veća ovlaštenja u upravljanju uz povećanje sponzorstva.

Gazprom demantovao.

marconato je napisao/la:Ninković se dogovorio sa Terzićem, od petka opet igrač Zvezde!

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... rac-Zvezde" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam ni sam sta da mislim! Nine je svakako potreban ovom mladom timu, pogotovo nakon Milijaševog odlaska, ali ostaje to pitanje njegove fizicke spreme... :hmmmmm:

Znanje i iskustvo mu niko ne može osporiti, ali i ja se pribojavam njegove fizičke spreme. Cijenim da neće biti ni u protokolu u prvih nekoliko utakmica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 avg 2014, 16:37

slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 avg 2014, 16:53

Jel to tvoj sastav za sutra ili uopsteno za ovu sezonu?!

Mislim da ce sutra Despot dobiti sansu od prve minute... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 avg 2014, 16:55

marconato je napisao/la:Jel to tvoj sastav za sutra ili uopsteno za ovu sezonu?!

Mislim da ce sutra Despot dobiti sansu od prve minute... ;)
Nije moj tebra, objavio jedan portal kako ce izgledati sastav nakon ove pauze.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 avg 2014, 17:04

Aha...Pa to realno i jeste to, s obzirom da se ocekuje odlazak Lazovića!

Takodje, vjerujem i da ce Lazić/Planić, kao i Rakić/Despotović uz Jovića dijeliti minutazu...

Sve u svemu, sasvim ok tim!

P.S. Sto vrijeme odmice, to sam sve vise protiv Ninkovića! Ponajvise zbog njegove (ne)spreme...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 avg 2014, 18:06

marconato je napisao/la:Aha...Pa to realno i jeste to, s obzirom da se ocekuje odlazak Lazovića!

Takodje, vjerujem i da ce Lazić/Planić, kao i Rakić/Despotović uz Jovića dijeliti minutazu...

Sve u svemu, sasvim ok tim!

P.S. Sto vrijeme odmice, to sam sve vise protiv Ninkovića! Ponajvise zbog njegove (ne)spreme...
Imamo mi tim za titulu i ove sezone sto je uzgred jedino i bitno trenutno. Voleo bih da Despotovic i Jovic igraju u napadu jer ovaj koji je do sad igrao i dao po neki gol jednostavno , po meni, ne moze igrati u Zvezdi. Lalatovicem sam zadovoljan u ovih prvih mesec dana , igramo presing konstatno , igraci se trude, nema onog umaranja igre kao u periodu od odlaska Prosineckog do dolaska aktuelnog trenera.

A Ninkovic neka dodje :) za njega u Crvenoj Zvezdi uvek ima mesta, bice on u formi kad bude trebalo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2014, 01:23

Ništa od povratka Ninkovića, potpisao za Evian.

Doveli smo Kataija na pozajmicu iz Olimpijakosa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2014, 10:55

Sinoć na Mari pucale prečke I stative. Sve mi je jasno, ali da Mijailović sa dva metra onako zategne u prečku... :shock: Nadmoćni smo bili čitavu tekmu, Rajković nezaposlen (još nije primio gol :salut: ), s tim da smo ni iz čega mogli I da primimo gol.
Mali Avramovski osim gola pokazao da bi mogao biti veliko pojačanje.
Lazović I Bosančić nisu igrali zbog povreda. Katai stiće uskoro.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 avg 2014, 17:24

ZVEZDA IGRA TOTALNO DRUGACIJE OD DRUGIH !!!

Najbolji start u klupskoj istoriji ;) Igra nam je pesma, iako je falilo golova juce, sansi nije falilo, a ni pogodjenih precki i stativa . :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 avg 2014, 18:03

" Naš plan je bio da pobedimo Zvezdu sa 3:0" - Petar Kurćubić, trener Spartaka . :urnebes: :urnebes: :urnebes:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2014, 18:14

Jel' ovo snimak od sinoc?! Ako jeste, na koji fazon je prema "zvanicnim" podacima bilo samo 13 000 ljudi... :roll:

Ajde, svjestan sam kako to kod nas funkcionise...Nisu jednom pogrijesili pri procjeni, omanu za 2-3 000..Medjutim, oni su ovde "izbrisali" citavih 7-8 soma ljudi... :facepalm:

Jedino ako se striktno vode onim koliko je karata otkucano, jer se skoro pola i ne provlaci kroz one aparate, pogotovo na severu... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 avg 2014, 18:41

Nije druze od sinoc. Ovog meseca je snimano, ali ne znam da li je u pitanju 1. kolo ili 2. kolo .

Inace i sinoc su smanjili broj gledalaca ako su rekli da je bilo oko 13.000 , zaista ne mogu vise da verujem novinarima nego sopstvenim ocima.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2014, 18:51

Aha, vjerovatno je onda prvo kolo kada je bilo 23 000... ;)

Nisam gledao utakmicu sinoc, bio na svadbi, pa zato pitam...

De mi reci kako si zadovoljan partijom Ristića i Avramovskog?! Ko se jos iskazao?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 avg 2014, 18:58

marconato je napisao/la:Aha, vjerovatno je onda prvo kolo kada je bilo 23 000... ;)

Nisam gledao utakmicu sinoc, bio na svadbi, pa zato pitam...

De mi reci kako si zadovoljan partijom Ristića i Avramovskog?! Ko se jos iskazao?
Ma meni nesto tesko da prevalim preko usta da sam zadovoljan i Risticem i Avramovskim. Pazi, ovaj Makedonac nije za*ebancija, to je bio veliki talenat svoje vreme, decko iz Liverpulovog kampa i zamalo njihov junior da nije doslo do problema sa povredom. Covek nije zaboravio da igra fudbal, i ono sto sam video sinoc ako je to merodavno, ima vrlo precizan centarsut a to je nesto sto nam je preko potrebno u ovom trenutku, imamo mi igrace da prodju po strani i da naprave neku akciju u 16 metara od noge do noge, ali dobrih ubacivanja nam fali jer sad ima ko da pogodi to ili bar da pokusa. :)

Ristic, ako je, ponovo kazem, po onome sinoc, odlican !!! Pa seti se i sam kad si pre ove sezone gledao zvezdinu decu na terenu. :)

Kad se neke stvari sloze, igra ne moze a da ne bude leprsava. A mislim da je tu lalatovic najjaca karika.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.