Mamadu Mbodj je potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom ali ce verovatno da ne kazem sigurno otici negde na pozajmicu , najverovatnije u OFK Beograd sto je i logicno kad znamo ko nam trenutno vodi klub.

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Svi ga ishvališe osim FB profila navijaca iz Bijeljine.braoolyo je napisao/la:Mbođa svi živi ishvališe, ko bi rek'o da će Tončev preko svojih kombinacija nešto ubosti.
braoolyo je napisao/la:Vjerovatno ima istine oko Gazproma ali ovo što Blic piše je niđe veze, kakvih crnih 100 miliona. Uz to ne vjerujem ni da njih interesuje da budu kompletni vlasnici, eventualno da imaju veća ovlaštenja u upravljanju uz povećanje sponzorstva.
marconato je napisao/la:Ninković se dogovorio sa Terzićem, od petka opet igrač Zvezde!
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... rac-Zvezde" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam ni sam sta da mislim! Nine je svakako potreban ovom mladom timu, pogotovo nakon Milijaševog odlaska, ali ostaje to pitanje njegove fizicke spreme...
Nije moj tebra, objavio jedan portal kako ce izgledati sastav nakon ove pauze.marconato je napisao/la:Jel to tvoj sastav za sutra ili uopsteno za ovu sezonu?!
Mislim da ce sutra Despot dobiti sansu od prve minute...
Imamo mi tim za titulu i ove sezone sto je uzgred jedino i bitno trenutno. Voleo bih da Despotovic i Jovic igraju u napadu jer ovaj koji je do sad igrao i dao po neki gol jednostavno , po meni, ne moze igrati u Zvezdi. Lalatovicem sam zadovoljan u ovih prvih mesec dana , igramo presing konstatno , igraci se trude, nema onog umaranja igre kao u periodu od odlaska Prosineckog do dolaska aktuelnog trenera.marconato je napisao/la:Aha...Pa to realno i jeste to, s obzirom da se ocekuje odlazak Lazovića!
Takodje, vjerujem i da ce Lazić/Planić, kao i Rakić/Despotović uz Jovića dijeliti minutazu...
Sve u svemu, sasvim ok tim!
P.S. Sto vrijeme odmice, to sam sve vise protiv Ninkovića! Ponajvise zbog njegove (ne)spreme...
Ma meni nesto tesko da prevalim preko usta da sam zadovoljan i Risticem i Avramovskim. Pazi, ovaj Makedonac nije za*ebancija, to je bio veliki talenat svoje vreme, decko iz Liverpulovog kampa i zamalo njihov junior da nije doslo do problema sa povredom. Covek nije zaboravio da igra fudbal, i ono sto sam video sinoc ako je to merodavno, ima vrlo precizan centarsut a to je nesto sto nam je preko potrebno u ovom trenutku, imamo mi igrace da prodju po strani i da naprave neku akciju u 16 metara od noge do noge, ali dobrih ubacivanja nam fali jer sad ima ko da pogodi to ili bar da pokusa.marconato je napisao/la:Aha, vjerovatno je onda prvo kolo kada je bilo 23 000...![]()
Nisam gledao utakmicu sinoc, bio na svadbi, pa zato pitam...
De mi reci kako si zadovoljan partijom Ristića i Avramovskog?! Ko se jos iskazao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.