Sto vi malo ne pitate navijače kardifa o Tanu , hahahahahrammstein je napisao/la:Bgm ako je onako kako pričaju navijači Olimpije, onda bas i nije nesto za veselje... sve zaviisi kako se postavite
ps. nije on samo kralj banana...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
terabajt je napisao/la:Sto vi malo ne pitate navijače kardifa o Tanu , hahahahahrammstein je napisao/la:Bgm ako je onako kako pričaju navijači Olimpije, onda bas i nije nesto za veselje... sve zaviisi kako se postavite
jbt odmah negativno nesto....terabajt je napisao/la:Sto vi malo ne pitate navijače kardifa o Tanu , hahahahahrammstein je napisao/la:Bgm ako je onako kako pričaju navijači Olimpije, onda bas i nije nesto za veselje... sve zaviisi kako se postavite
Tan je ulozi u Cardif... cifru... nikad im bolje nije bilo pa ni sad u drugoj ligi... neke druge stvari njih "bole"
necu o tome
Ja necu evo slova napisati o ovome... odes na fb i udji na stranicu Olimpije, nadji navijaca njihovog i pitaj ga o njihovom vlasniku...
Toliko od mene, da nebi bilo ja vaz mrzim itd. jednosavno pitas nekoga ko vas "ne mrzi"
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
100% tacan info:sutra nermin jamak igra posljednje minute za fk zeljeznicar,nera sretno brate zasluzio si da makar nesto zaradis
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Daj ramo nemoj dvostrukih arsina. Pa pitaj navijace Cardiffa o Tanu reci ce sve najgore.rammstein je napisao/la:jbt odmah negativno nesto....terabajt je napisao/la:Sto vi malo ne pitate navijače kardifa o Tanu , hahahahahrammstein je napisao/la:Bgm ako je onako kako pričaju navijači Olimpije, onda bas i nije nesto za veselje... sve zaviisi kako se postavite
Tan je ulozi u Cardif... cifru... nikad im bolje nije bilo pa ni sad u drugoj ligi... neke druge stvari njih "bole"
necu o tome
Ja necu evo slova napisati o ovome... odes na fb i udji na stranicu Olimpije, nadji navijaca njihovog i pitaj ga o njihovom vlasniku...
Toliko od mene, da nebi bilo ja vaz mrzim itd. jednosavno pitas nekoga ko vas "ne mrzi"
Ne znam puno o njemu, ali vidim da Olimpija nije imala neke rezultate prosle sezone..
Sad koliko ce i kako ce uloziti u Zeljeznicar vidjecemo, ali po meni ovo je dobro za ligu. Sarajevo ulaze, Siroki ulaze, Sloboda ulaze, evo i Zeljeznicar, to moze biti samo dobro za ligu. Jest da bi sad navijaci Sarajeva volili da se ostali ugase i samo mi gazimo ali to je iluzorno ocekivati. Cim se vise ulaze imas i jacu ligu, cim je liga jaca ti moras imati jaci ekipu da bi bio konkurentan. A jaka liga dosta znaci, pokazuje se to i u evropskim utakmicama..
Samo da je nama ligu skratiti i popraviti kako infrastrukturu.
1946
@super Jel Osijek destinacija ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Za koliko para ide Jamak i gdje ide?
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Nuspahić odradio trening u teretani
http://fkzeljeznicar.ba/foto-nuspahic-o ... ani/11357/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-nuspahic-o ... ani/11357/" onclick="window.open(this.href);return false;
- franklampard8
- Kontakt:
Pitali, al' nama je vec donio dosta dobrog. Play off, kup ...terabajt je napisao/la:Sto vi malo ne pitate navijače kardifa o Tanu , hahahahahrammstein je napisao/la:Bgm ako je onako kako pričaju navijači Olimpije, onda bas i nije nesto za veselje... sve zaviisi kako se postavite
1946
Jest tesko kupit klub koji ima samo dvije kancelarije.
Za Zeljeznicar je potrebno puno vise od 300 000 maraka.
- franklampard8
- Kontakt:
Drago mi je ako je potrebno, a do te kupovine docekujte Metalurg i na rate placajte racune za vodu.Mozambik je napisao/la:Jest tesko kupit klub koji ima samo dvije kancelarije.
1946
- slavko njegus
- Kontakt:
... i 7 komada u mrezi. De bogati pusti nas.franklampard8 je napisao/la:Pitali, al' nama je vec donio dosta dobrog. Play off, kup ...terabajt je napisao/la:Sto vi malo ne pitate navijače kardifa o Tanu , hahahahahrammstein je napisao/la:Bgm ako je onako kako pričaju navijači Olimpije, onda bas i nije nesto za veselje... sve zaviisi kako se postavite
ps. nije on samo kralj banana...![]()
Gdje ide jamak, jel onaj klub sto je prije bio u pitanju ili negdje drugo.
- slavko njegus
- Kontakt:
ide gdje se smije cugat i pusit.terabajt je napisao/la:Gdje ide jamak, jel onaj klub sto je prije bio u pitanju ili negdje drugo.
Makar je vodomjer na nase ime.franklampard8 je napisao/la:Drago mi je ako je potrebno, a do te kupovine docekujte Metalurg i na rate placajte racune za vodu.Mozambik je napisao/la:Jest tesko kupit klub koji ima samo dvije kancelarije.
Imate dva vodomjera i dug od blizu 40000
A gdje je vas vodomjer?
- invincible1921
- Kontakt:
-
RiverPlate
- Kontakt:
Svaka čast za momka, pravi sportista, ima da poslije pauze oplodi sve redom po krilu!fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Nuspahić odradio trening u teretani
Grbavica naš je Hram!!!
Na Butmiru
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 50 gostiju.