PSG
Ajax
APOEL
Taman kad sam se ponadao Romi, jbga. Dosadna grupa
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

15 bodova i prva pozicija je imperativ... u zadnjoj utakmici možda izgubimo jer cemo izvesti drugi timBassha je napisao/la:Raspored FC Barcelone u grupnoj fazi Lige prvaka:
1. kolo: Apoel - Barça (17. septembar/rujan);
2. kolo: Barça - PSG (30. septembar/rujan);
3. kolo: Barça - Ajax (21. oktobar/listopad);
4. kolo: Ajax - Barça (5. novembar/studeni);
5. kolo: Barça - Apoel (25. novembar/studeni);
6. kolo: PSG - Barça (10. decembar/prosinac).
suarez prvu utakmicu u lp za barcu igra na "domacem "terenulet3 je napisao/la:15 bodova i prva pozicija je imperativ... u zadnjoj utakmici možda izgubimo jer cemo izvesti drugi timBassha je napisao/la:Raspored FC Barcelone u grupnoj fazi Lige prvaka:
1. kolo: Apoel - Barça (17. septembar/rujan);
2. kolo: Barça - PSG (30. septembar/rujan);
3. kolo: Barça - Ajax (21. oktobar/listopad);
4. kolo: Ajax - Barça (5. novembar/studeni);
5. kolo: Barça - Apoel (25. novembar/studeni);
6. kolo: PSG - Barça (10. decembar/prosinac).

Barcelona midfielder Alex Song (26) has told his teammates during today's lunch with the squad and the staff that he will leave. [sport]
Koji li su ti koji ce njega uzeti? Nestrpljivo ocekujem tu informaciju. Joj, kad im izadje sa onim dubokim cizmamaLillard je napisao/la:Barcelona midfielder Alex Song (26) has told his teammates during today's lunch with the squad and the staff that he will leave. [sport]

Clutch je napisao/la:Ostaće upamćen po TOP 3 failu svih vremena.
Mene stid za njegaClutch je napisao/la:Ostaće upamćen po TOP 3 failu svih vremena.
Pique ga od Bayern-a ne vadi iz svog "šesnaesterca".barca_87 je napisao/la:
pique jos vise zaglavio,valja sad titrat jos vise oko shacire
znaci jos jedna sezona za otpisat sto se tice piketa
tačno yaranefranklampard8 je napisao/la:Mene stid za njegaClutch je napisao/la:Ostaće upamćen po TOP 3 failu svih vremena.

Je, slazem se, kupljena su samo 2 stopera i jedan bek.zgembo89 je napisao/la:narednu godinu i po Barca ne moze kupovati igrace ,a bogami ovo sto je kupljeno potanko je odbrana pogotov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.