Svi su nasmijani sa Balom.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nisam bas zadovoljan, necu moci vise zezati jarana kako Real nikad nije dao gol LiverpooluOTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicna grupa. Real naravno favorit ali ce se dosta namuciti na AnfielduSto se tice Basela, oni jesu opasni ali mislim da ne bi trebalo biti problema da prodjemo grupu.
i Krste Velkoski je navijac Liverpoolanerkolfc je napisao/la:Da, da. Navija on za LiverpoolZbog toga mi je i bio najdrazi igrač ovamo dok je igrao u Jedinstvu
Spurs away is Brendan Rodgers' 100th game as Manager of Liverpool. He's won 55 of his 99. Shankly won 56 of his first 100.
Šokantno loš transfer za vicekapitenaTony Barrett @TonyBarretTimes
Daniel Agger looks set to return to Denmark with Brondby closing in on a deal to sign the Liverpool defender
Šteta, siguran sam da je još mogao igrati na visokom nivou.Doduše šteta i zato sto se prije godinu dana moglo 15 miliona komotno uzet za njega, a sad će otić za 5 maxthe scouser je napisao/la:Šokantno loš transfer za vicekapitenaTony Barrett @TonyBarretTimes
Daniel Agger looks set to return to Denmark with Brondby closing in on a deal to sign the Liverpool defender. A prije samo sezonu Barca je bila zagrijana.
Imao je ponudu City-a, ali odbio je zbog Liverpoola, i samo dvije godine poslije ga BR ga otjera iz Liverpoola, iako sam siguran da nije nista losiji stoper od ovih sto imamo u Liverpoolu...Lovren 20 miliona eura, Agger 5 milionathe scouser je napisao/la:Šokantno loš transfer za vicekapitenaTony Barrett @TonyBarretTimes
Daniel Agger looks set to return to Denmark with Brondby closing in on a deal to sign the Liverpool defender. A prije samo sezonu Barca je bila zagrijana.
velike, nema mjesta u Liverpoolu, ne zeli produziti ugovor i ici na posudbu, znaci ostane samo prodaja, jer mu ugovor istice sledece godine....IlPrincipe je napisao/la:Kolike su šanse da vas Suso napusti, čitam da smo zainteresovani za njega. Sad usluga za uslugu, valjda može.
Da ali sigurno nije planirao povratak u Brondby sa 29 godina, očito je i on svjestan da se pored svojih problema sa ozljedama teško može izboriti za minutažu i nositi se sa ritmom EPL-a.Bertrand je napisao/la:Sumnjam da je ovo zbog 'pada' kvaliteta. Očito ima veliku želju da se vrati u Brondby, a Liverpool će mu izaći u susret pa ga prodati za mizeran novac.
Ne mora to uopste znacit, sad je u najboljim godinama, a za sve godine sto je sluzio ovom timu mogao je bar dobito priliku da se izbori za minutazu, a nesto mi govori da bi uspio. Nije to kloc nekakav,drzi on tu odbranu odavnoMarcus je napisao/la:Da ali sigurno nije planirao povratak u Brondby sa 29 godina, očito je i on svjestan da se pored svojih problema sa ozljedama teško može izboriti za minutažu i nositi se sa ritmom EPL-a.Bertrand je napisao/la:Sumnjam da je ovo zbog 'pada' kvaliteta. Očito ima veliku želju da se vrati u Brondby, a Liverpool će mu izaći u susret pa ga prodati za mizeran novac.
do prvih loših rezultata i kritika...Svi su nasmijani sa Balom.
Istina ali on konkurira jedino za poziciju lijevog stopera a Brendan tu u planu ima Lovrena i Sakha, znači tek će treći pick i tko zna da li više ima uopće volje nakon toliko ozljeda. Meni je uz Gerrarda najdraži naš igrač i jako ga cijenim i nadao sam se da do ovoga još neće doći ali eto.reds_forever je napisao/la:Ne mora to uopste znacit, sad je u najboljim godinama, a za sve godine sto je sluzio ovom timu mogao je bar dobito priliku da se izbori za minutazu, a nesto mi govori da bi uspio. Nije to kloc nekakav,drzi on tu odbranu odavnoMarcus je napisao/la:Da ali sigurno nije planirao povratak u Brondby sa 29 godina, očito je i on svjestan da se pored svojih problema sa ozljedama teško može izboriti za minutažu i nositi se sa ritmom EPL-a.Bertrand je napisao/la:Sumnjam da je ovo zbog 'pada' kvaliteta. Očito ima veliku želju da se vrati u Brondby, a Liverpool će mu izaći u susret pa ga prodati za mizeran novac.
[youtube][/youtube]Zekoo je napisao/la:do prvih loših rezultata i kritika...Svi su nasmijani sa Balom.
To nešto je nažalost samo nada jer pretpostavljam da ti je, kao i svakom drugom navijaču Liverpoola na svijetu, jako drag. Daleko od toga da je kloc ali on je u ovom trenutku možda četvrti štoper, ili recimo bar treći lijevi jer i Sakho i Lovren su tu ispred njega. Rodgersu su tu igrali i Škrtel i Kolo i Coates ( a iz prošle sezone je očigledno da ga nikada ne bi koristio desno) tako da sigurno ne bi imao minutažu koju on želi. Meni je stvarno žao što ide, i to u Brondby, pogotovo jer je u trenucima kada se klub raspadao imao priliku da ode u najjače klubove na svijetu. Ispada sad da ga je taj ostanak upropastio. Ko zna šta se sve tad dešavalo, jer i meni se kao i Marcusu čini da je on odavno izgubio motivaciju. Ja se nadam da to nije zbog silnih povreda, da će mu promjena goditi i da će pružiti još koju godinu igre na svom nivou. Mislim da je u ovom trenutku najbolje i za njega i za klub da se rastanu. To što ga nije htio niko iz najjačih evropskih liga, ili nije smio preuzeti rizik s njegovim povredama, pokazuje da nije bez razloga "otjeran". Koliko god on nama svima bio drag nema tu baš mjesta za emocije.reds_forever je napisao/la: Ne mora to uopste znacit, sad je u najboljim godinama, a za sve godine sto je sluzio ovom timu mogao je bar dobito priliku da se izbori za minutazu, a nesto mi govori da bi uspio. Nije to kloc nekakav,drzi on tu odbranu odavno
Ili zbog BayernaOTNYS_YNWA je napisao/la:Rodgers je već lupio šakom o' sto i na pitanje novinara o statusu Balotellia. Ipak mora da se zna ko je gazda.
Xabi Alonso imao ponude Uniteda i Chelsea ali ih je odbio, naravno zbog Liverpoola. Grande Xabi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.