NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Odigrali smo debelo ispod razine i previse mlitavo za ovu utakmicu. Cast Zeljeznicaru, ali ovo je za ono ekipu premalo i tu vidim primarne krivce za poraz. Zeljeznicar je iskoristio kontre, na momente jesu igrali bunker, ali su bar imali pravu transformaciju prema naprijed i igrace u zavrsnici, za razliku od nas, i to je presudilo. Mi losi, nazalost, no eto, ne moze se sve ni dobiti, a bolje i da izgube nego da mi budemo ti koji cemo kuci navlaciti kao vecina ove lige i jos se puhati nekom kao velicinom. Zeljeznicaru cestitke, bili su bolji i naravno da tako onda treba i zavrsiti utakmica, a mi pod hitno moramo dobiti utakmicu, odmah slijedecu, bez ikakvog izgovora.
...Život za Široki...
problem je što je Željo znao kako igrati i tako su i odigrali do kmi nismo spojili 3 pasa davalja...neprestana nabijanja što je njima odgovoralo, malo igre po zemlji...i dva gola iz polukontre i kontre...ŠB_Fidelis je napisao/la:Odigrali smo debelo ispod razine i previse mlitavo za ovu utakmicu. Cast Zeljeznicaru, ali ovo je za ono ekipu premalo i tu vidim primarne krivce za poraz. Zeljeznicar je iskoristio kontre, na momente jesu igrali bunker, ali su bar imali pravu transformaciju prema naprijed i igrace u zavrsnici, za razliku od nas, i to je presudilo. Mi losi, nazalost, no eto, ne moze se sve ni dobiti, a bolje i da dobiju nego da mi budemo ti koji cemo kuci navlaciti kao vecina ove lige i jos se puhati nekom velicinom. Zeljeznicaru cestitke, a mi pod hitno moramo dobiti utakmicu, odmah slijedecu, bez ikakvog izgovora.
možda smo i mi trebali igrat malo zatvorenije
čestitke želji na pobjedi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nije sramota izgubiti od Zelje,ali ovaj Siroki ne zasluzuje prvo mjesto kad se vratimo na posljednje tri utakmice poraz od Zrinskog, Slavije i Zelje, gdje smo primili 9 golova.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nismo mi trebali igrati zatvorenije, nego smo morali biti povezaniji, brzi. Wagner je sudjelovao premalo u igri, Martinovic prodao svaku loptu koju je dobio, a i ostali bili ispod ocekivane razine. Da je Široki stao kako treba, a jest, i zadrzao loptu i stalni pritisak, odmah bi to urodilo plodom, golovima, i svemu ostalom. Nemamo mi sta igrati kuci zatvorenije, onako i vani trebamo igrati, ali to mora ici brze, tecnije. Zeljeznicar je stao na zemlju i branio se, ali je zato iz kontri bio opasan, automatski bi cetvorica krenula i pretrcala nas vezni red, i to je bilo razlog poraza. Mi moramo dominirati onom sredinom uz stvaranje sansi, a od preskakanja igre nema nista. Treba tu i Silic, Wagner malo vise naprijed, Karoglan biti povucenija spica koja prima loptu, a Varea isturenii, i tako...
Momcad se mora jako dignuti, ponajvise obranu konacno i ne smiju se vise ponavljati ovakve scene kuci, pa neovisno tko je protivnik, a u gostima ce se voditi bitka za prvo mjesto.
Momcad se mora jako dignuti, ponajvise obranu konacno i ne smiju se vise ponavljati ovakve scene kuci, pa neovisno tko je protivnik, a u gostima ce se voditi bitka za prvo mjesto.
...Život za Široki...
Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom
-
- Kontakt:
pa normalno,ta i mi smo ko budale pružimo svakome najnormalnije uvjete na pecari a kad dođemo tamo na gostovanje negdi,domaćin nam to ne uzvrati.lisander je napisao/la:Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom
-
- Kontakt:
Ja sam i prije utakmice rekao, da bih bio zadovoljan i bodom, i posebno sam napomenuo da je sudjenje u Sirokom na visokom nivou, i od kako ova liga postoji u Sirokom brijegu se moglo igrati...lisander je napisao/la:Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom
Pobijedio je KLUB, a obestinit ce se ono sto sam predvidio listici, godina-dvije i to ce biti klub za sredine terena koji ce na momente strahovati od ispadanja.
Dzaba pare dzaba sve, ne moze nista nazor.
-
- Kontakt:
dobro to treba reći ovim navijačima borca,koji konstantno nešto žugaju,evo i pred ovu utakmicu su govorili kako smo mi sredili da leotar dobije,a da će sudac nama pomoći da dobijemo želju..Pirke_TM87 je napisao/la:Ja sam i prije utakmice rekao, da bih bio zadovoljan i bodom, i posebno sam napomenuo da je sudjenje u Sirokom na visokom nivou, i od kako ova liga postoji u Sirokom brijegu se moglo igrati...lisander je napisao/la:Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom
široki je ko malo koji klub korektanŠB_Fidelis je napisao/la:Nismo mi trebali igrati zatvorenije, nego smo morali biti povezaniji, brzi. Wagner je sudjelovao premalo u igri, Martinovic prodao svaku loptu koju je dobio, a i ostali bili ispod ocekivane razine. Da je Široki stao kako treba, a jest, i zadrzao loptu i stalni pritisak, odmah bi to urodilo plodom, golovima, i svemu ostalom. Nemamo mi sta igrati kuci zatvorenije, onako i vani trebamo igrati, ali to mora ici brze, tecnije. Zeljeznicar je stao na zemlju i branio se, ali je zato iz kontri bio opasan, automatski bi cetvorica krenula i pretrcala nas vezni red, i to je bilo razlog poraza. Mi moramo dominirati onom sredinom uz stvaranje sansi, a od preskakanja igre nema nista. Treba tu i Silic, Wagner malo vise naprijed, Karoglan biti povucenija spica koja prima loptu, a Varea isturenii, i tako...

Bez obzira sto je borac trenutno prvi po mom misljenju prvaka treba traziti izmedju Širokog,Sarajeva i Želje.
Tek je drugo kolo proljetnog dijela i ostalo je jos puno da se igra
Tek je drugo kolo proljetnog dijela i ostalo je jos puno da se igra
Jest buraz pobijedio klub, al vidjeces kad se bude islo u Tuzlu, a njima ce gorit, kad oni krenu da udaraju, ufNormala je napisao/la:Pobijedio je KLUB, a obestinit ce se ono sto sam predvidio listici, godina-dvije i to ce biti klub za sredine terena koji ce na momente strahovati od ispadanja.
-
- Kontakt:
Ma pusti te sto optuzujuju i sto utakmice uvode neko trece poluvrijeme, a svi mi znamo sta znaci to trece poluvrijeme i gdje se te utakmice zavrsavaju i na koji nacin, a ja koliko znam medju rajaom niko nikad nije rekao da u sirokom ocekuje neku nepravdu sto se tice sudjenja, kada god ste bili bolji pobjedili ste, danas realan da budem smo bili kokretniji i iskoristili smo svoje sanse ...Steve Urkel je napisao/la:dobro to treba reći ovim navijačima borca,koji konstantno nešto žugaju,evo i pred ovu utakmicu su govorili kako smo mi sredili da leotar dobije,a da će sudac nama pomoći da dobijemo želju..Pirke_TM87 je napisao/la:Ja sam i prije utakmice rekao, da bih bio zadovoljan i bodom, i posebno sam napomenuo da je sudjenje u Sirokom na visokom nivou, i od kako ova liga postoji u Sirokom brijegu se moglo igrati...lisander je napisao/la:Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom

Oni imaju kompleks od želje jos od bivse jugelisander je napisao/la:Jest buraz pobijedio klub, al vidjeces kad se bude islo u Tuzlu, a njima ce gorit, kad oni krenu da udaraju, ufNormala je napisao/la:Pobijedio je KLUB, a obestinit ce se ono sto sam predvidio listici, godina-dvije i to ce biti klub za sredine terena koji ce na momente strahovati od ispadanja.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jesi svjestan ti da ovo pricate i ''predvidjate'' jos od zajednicke lige, pa evo Široki najtrofejniji, i iz godine u godinu u gornjem domu, samom vrhu, a da podsjetim da je unatoc domacem porazu drugi na tabeli. Kako vam ne dosadi? Ne boj se ti za Široki zbog jedne utakmice, Zeljeznicar bio bolji, i pobijedio, pa sta, svaka cast. Zar upravo to nije odlika jednog kluba, kako kazes? Tj. zar nije odlika pravog kluba sto im se daju uvjeti na terenu da pokazu da su bolji. Hoces da nabrajam ''velicine'', tj. ''klubove'' po tvojoj uskoj logici koje tavore u borbi za opstanak i prosjeku godinu za godinom, a to isto nisu u stanju? Dodji bolan sebi. Široki je najorganiziraniji i najtrofejniji klub u ligi, on je REALNOST ove lige, pomiri se s tim, a da se vise klubova na njega ugleda (da, ugleda), ova liga bi samo bolja bila, regularniji rezultati i normalniji nogomet.Normala je napisao/la:Pobijedio je KLUB, a obestinit ce se ono sto sam predvidio listici, godina-dvije i to ce biti klub za sredine terena koji ce na momente strahovati od ispadanja.
...Život za Široki...
Moglo se zato i poginut uvijek.Pirke_TM87 je napisao/la:Ja sam i prije utakmice rekao, da bih bio zadovoljan i bodom, i posebno sam napomenuo da je sudjenje u Sirokom na visokom nivou, i od kako ova liga postoji u Sirokom brijegu se moglo igrati...lisander je napisao/la:Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom
To stoji, sto oni dole napadaju s puskama na drugu stranu, al dole ko god od ekipa ode ne zali se, a sad ako oni izgube jos koju kod kuce pitanje je hocel biti tako gostoljubiviemiros je napisao/la:Moglo se zato i poginut uvijek.Pirke_TM87 je napisao/la:Ja sam i prije utakmice rekao, da bih bio zadovoljan i bodom, i posebno sam napomenuo da je sudjenje u Sirokom na visokom nivou, i od kako ova liga postoji u Sirokom brijegu se moglo igrati...lisander je napisao/la:Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom
i bio je hendikepMrgood je napisao/la:Realno Široki dobiva... možda ide i hendikep

ja sam veoma sretan...nismo popusili sa 3-0Steve Urkel je napisao/la:šta vam je kakvi 0-0,0-1 budite sretni ne popušite li 3-0
imamo razlogaTed Mosby je napisao/la:Napalili se nešto ovi iz glavnog grada

odpaljenje??? 5 komada???ljutinar je napisao/la:trežnjenje i "odpaljenje" ce biti nezgodnoTed Mosby je napisao/la:Napalili se nešto ovi iz glavnog grada, bura je osusila teren, tepih ce biti ne gine im 5 komada

Steve Urkel je napisao/la:sutra lagano želju dobit,šta će napale se nakon jedne pobjede,i zasijesti na zasluženo 1. mjesto,koje se nadam nećemo do kraja ispuštati,a čujemo se nakon utakmice vidit ćemo čije su prognoze točne
cujemo li se??

pozdrav

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Moglo se i ne zapocinjat nerede svjesno, unistavati privatnu imovinu i ne srati po forumima.emiros je napisao/la:Moglo se zato i poginut uvijek.Pirke_TM87 je napisao/la:Ja sam i prije utakmice rekao, da bih bio zadovoljan i bodom, i posebno sam napomenuo da je sudjenje u Sirokom na visokom nivou, i od kako ova liga postoji u Sirokom brijegu se moglo igrati...lisander je napisao/la:Sto kaze Amar, da je jos terena u kao u Sirokom

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
blablabla je napisao/la:i bio je hendikepMrgood je napisao/la:Realno Široki dobiva... možda ide i hendikep![]()
ja sam veoma sretan...nismo popusili sa 3-0Steve Urkel je napisao/la:šta vam je kakvi 0-0,0-1 budite sretni ne popušite li 3-0
imamo razlogaTed Mosby je napisao/la:Napalili se nešto ovi iz glavnog grada![]()
![]()
odpaljenje??? 5 komada???ljutinar je napisao/la:trežnjenje i "odpaljenje" ce biti nezgodnoTed Mosby je napisao/la:Napalili se nešto ovi iz glavnog grada, bura je osusila teren, tepih ce biti ne gine im 5 komada
![]()
![]()
![]()
Steve Urkel je napisao/la:sutra lagano želju dobit,šta će napale se nakon jedne pobjede,i zasijesti na zasluženo 1. mjesto,koje se nadam nećemo do kraja ispuštati,a čujemo se nakon utakmice vidit ćemo čije su prognoze točne
cujemo li se??
pozdrav
pozdrav svaka ti čast na ovom što si složio,čestitke na pobjedi,evo ja sam se bar javio,a neki nakon poraza odšetaju s foruma 5-6 dana
Trenutno korisnika/ca: Lecler, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, riki46, samirr, Tatamata1946 i 27 gostiju.