i to roviti Vermalen i vremesni Metju sad ovaj neki Daglas macak u vreci..Lillard je napisao/la:Je, slazem se, kupljena su samo 2 stopera i jedan bek.zgembo89 je napisao/la:narednu godinu i po Barca ne moze kupovati igrace ,a bogami ovo sto je kupljeno potanko je odbrana pogotov
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zubizarreta: "Ne mogu reći da je momčad sad kompletirana. Klubovi to znaju reći, a onda se stvari odjednom promijene, što je normalno u nogometu." 
Ma to samo dovodiRajaz je napisao/la:Zubizarreta: "Ne mogu reći da je momčad sad kompletirana. Klubovi to znaju reći, a onda se stvari odjednom promijene, što je normalno u nogometu."
Koga ? Reus se ozbiljno spominjao, ali nisam bas siguran. Ja mislim da je Douglas zadnje pojacanje.xaves je napisao/la:Ma to samo dovodiRajaz je napisao/la:Zubizarreta: "Ne mogu reći da je momčad sad kompletirana. Klubovi to znaju reći, a onda se stvari odjednom promijene, što je normalno u nogometu."
To za Reusa nije nimalo realno, nije da je neko potreban, ali ako ostane ova kazna svasta moze bitiRajaz je napisao/la:Koga ? Reus se ozbiljno spominjao, ali nisam bas siguran. Ja mislim da je Douglas zadnje pojacanje.xaves je napisao/la:Ma to samo dovodiRajaz je napisao/la:Zubizarreta: "Ne mogu reći da je momčad sad kompletirana. Klubovi to znaju reći, a onda se stvari odjednom promijene, što je normalno u nogometu."
Ozbiljno se pisalo o Marcu. Kazna ostaje, vidjecemo sve ubrzo. Ekipa je svakako kompletna. Song>West ham
Dolaskom Reusa bi pokazali Deulofeu , Rafinhi , Muniru da i nesto ne vjerujemo u njih . Napad nam je pretrpan trenutno , Messi , Neymar i Suarez su sigurni tu , Pedro , Rafinha i Munir jos , Adama bi trebao izbiti iduce sezone kao Munir ove , mozda cak i Sandro koji mi djeluje kao puno zreliji nego Deulofeu , dolaskom Reusa ubijas potencijal 3 igraca .Radije nek stopera traze i pravog bocnog igraca a ne nekog Douglasa kojeg nikad niko nije spomenuo dok ga Barca nije kupila .
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Reus visak i nista vise.Cuadrado bi bio top pojacanje , ali eto momak ne zeli da igra defanzivu.
Alen ce do godine pridruziti se ovim momcima.Sandro i Munir su mi bolje opcije u napadu od Pedra, trenutno.
Alen ce do godine pridruziti se ovim momcima.Sandro i Munir su mi bolje opcije u napadu od Pedra, trenutno.

I opet posudba.
Cuadrado ili Reus obojica bi dobrodosli stim da eus i Nemar su nekako slicno dok je Cuadrado mozda dobra zamjena za Sancheza
@mandraX cim se tamo pokaze, ide prodaja 
- Donnie Darko
- Kontakt:
i kaze otislo 15-20 igraca. a jedva 80 miliona uzeli za sve njih zajedno.
Ko Pero za jednog.Donnie Darko je napisao/la:i kaze otislo 15-20 igraca. a jedva 80 miliona uzeli za sve njih zajedno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Barto: "Ne postoji igrač u momčadi koji igra za novac. Kad igrač Barce počne igrati za novac, moramo mu pronaći novi klub jer si to ne možemo priuštiti."

Marksizam u skole!
Barto vlasnik svemira

Sudi Velasco Carballo
Teško će se doći do pobjede večeras
- Donnie Darko
- Kontakt:
munir ce se pobrinut za svePetardaa je napisao/la:Sudi Velasco CarballoTeško će se doći do pobjede večeras
Alba? 
Pa igra Alba, Adriano nije ni na spiku. Greška im se potkrala.
Don't hate what you don't understand.
Bravo -alves, pique-Mathieu-Alba
Buquets-Rafinha-Rakitic
Pedro-Messi-Munir
Zanimljivo
Buquets-Rafinha-Rakitic
Pedro-Messi-Munir
Zanimljivo
MVP - Messi-Villa-Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.