blablabla je napisao/la:Sutra najsigurniji par
Siroki Brijeg - Zeljeznicar x2
blablabla je napisao/la:ma x2 igrajBosnier je napisao/la:Siroki - Zeljeznicar, mi bas sumljiv par, nekako mi Amar 100 % siguran da ce pobjediti
ne mozes fuliti
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
blablabla je napisao/la:Sutra najsigurniji par
blablabla je napisao/la:ma x2 igrajBosnier je napisao/la:Siroki - Zeljeznicar, mi bas sumljiv par, nekako mi Amar 100 % siguran da ce pobjediti
ne mozes fuliti
Hebali tetku, i mene obarajublueman-TM87 je napisao/la:A Marseilla i *ovana
majku im i mene oborise za 72 kmmiky_hz je napisao/la:Hebali tetku, i mene obarajublueman-TM87 je napisao/la:A Marseilla i *ovana
Dobra kvota bila, odigro sam singl na bet at homeblablabla je napisao/la:blablabla je napisao/la:Sutra najsigurniji par
ne mozes fuliti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4 gola liedsona...hahaa...pobudalio...__Liedson__ je napisao/la:jos samo sporting i inter (sporting 0-3...Liedson Hattrick)
Danas ocajan dan,kao i jucer...
Mozes i ti svaki dan naci 2 para kvota 1,35 1,40 i sigurno ces od 7 dana 5 dobit, al problem su ostali parovi koji se dodaju, ali za onaj vilareal svaka mu cast, evo sad ima jos jedna dojava za kvotu 5,00Bosnier je napisao/la:Ufa - Riga 6-4
Murcia - Cajasol 77-83
Bogami dobre procjene NbaManie
Sad cekam samo Cas Grote - Pavia 1 odbojka
unakazi ih lik...neOX je napisao/la:4 gola liedsona...hahaa...pobudalio...__Liedson__ je napisao/la:jos samo sporting i inter (sporting 0-3...Liedson Hattrick)
Danas ocajan dan,kao i jucer...
Koja, pricaj brze..Admiral_TM87 je napisao/la:Mozes i ti svaki dan naci 2 para kvota 1,35 1,40 i sigurno ces od 7 dana 5 dobit, al problem su ostali parovi koji se dodaju, ali za onaj vilareal svaka mu cast, evo sad ima jos jedna dojava za kvotu 5,00Bosnier je napisao/la:Ufa - Riga 6-4
Murcia - Cajasol 77-83
Bogami dobre procjene NbaManie
Sad cekam samo Cas Grote - Pavia 1 odbojka
Svaka cast brate, mada sam mislio da ce izgubiti kad zijanise prvi setjasko_juve je napisao/la:kao sto sam napisao nekad danas za onu zensku odbojku..Castellana-Pavia 3-1.. 1.60![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.