FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Varea umjesto Bučana..
sta je vi sto gledate tekmu mozemo li ista, napadamo li, de nas izvjestavajte 

- corleone87
- Kontakt:
Ulazi Varea
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Drina djeluje slabija i od Slavije i od Radnika. Ali sad će vjerovatno igrati bunker i odugovlačiti, tako da neće biti jednostavno pobijediti.
FK Željezničar 1921
Gaziiii Željoooo...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Jel to sad neka formacija 4-3-3?
-
- Kontakt:
Pobijedite,molim vas!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
ovi vec 10 minuta ukradose na valjanje 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Krenuli smo ofanzivno, ali ima prostora za njihove kontre. Dva-puta je Drina pokušala nešto istrčati. A igrači Drine se izležavaju kad god dobiju priliku za to. 75. minuta.
FK Željezničar 1921
Memija mora pod hitno vani , inace mu ne gine drugi zuti
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Objektivno, Memija je morao dobiti drugi žuti karton, da ne bude da serem, i ono je bio penal u prvom poluvremenu za vas.
Pravovremen ulazak Baše umjesto Kerima.
Mog'o je i ovo sada biti penal hladno.
Pravovremen ulazak Baše umjesto Kerima.
Mog'o je i ovo sada biti penal hladno.

Zadnja izmjena: Steph, dana/u 30 avg 2014, 18:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvi Drina je puno bolja i od Slavije i od Radnika... Drugo ovo dobijamo ako ovako nastavimo. Prusutna je zelja, preuzeli smo inicijativu. Basa ulazi.. umjesto Memije.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ma formacija sve u napadgaleb je napisao/la:Jel to sad neka formacija 4-3-3?

Ma varea igra za sad lijevo gdje je bučan, desno kerim, Bajić i Turković u napadu...
Memiju centi dijele od crvenog ima žuti i evo dva faula u zadnjih 10 minuta...
Edit: udje basa umjesto kerima

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 30 avg 2014, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Par zadnjih napada sejo hzezno,sad izaso. Memija bi lahko crveni mogao dobiti. Ovi ce sad da se valjaju jedno 5min..memija out basa in,et ide ubrzo jos
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
baša umjesto memije.
Strašno je šta nam sudija radi... čist penal nije svirao...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kakvi ,necemo mi ovo dobit,**** nas konj pacerski,Sejo fuli prazan gol,onda onaj konj na golu.Haj ba ti Varea,**** srecu vise.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Re: Odg: FK Željezničar
Hmm, gdje ce Varea krilo kad covjek nije fitJoseMourinho je napisao/la:Ma formacija sve u napadgaleb je napisao/la:Jel to sad neka formacija 4-3-3?
Ma varea igra za sad lijevo gdje je bučan, desno kerim, Bajić i Turković u napadu...
Memiju centi dijele od crvenog ima žuti i evo dva faula u zadnjih 10 minuta...

- bistrikboy
- Kontakt:
Vec drugi cist penal nije sviran,fujVirtu4l je napisao/la:Strašno je šta nam sudija radi... čist penal nije svirao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Paromlinac i 57 gostiju.