Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Zar Zecu nije istekao ugovor sa Olimpicom ovog ljeta?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ima naknada za skolovanje a prema svabama i nije sitno.Mancini je napisao/la:Zar Zecu nije istekao ugovor sa Olimpicom ovog ljeta?
Pravo zanimljivo!
Sto se tice Gligorova,
Tih prvih dana kada se pojavila informacija da je Gligorov dosao u Olimpic, ja sam gledao da vidim sta ovi koji poznaju Makedonsku ligu bolje misle o njemu. Kad nadjoh na jednoj listi "9 najbolja talenta iz podrucja" koja je jos od rane 2013 godine objavljena, poput Ninkovica iz Partizana, Rebica iz Splita, Halilovica iz Barcelone, Markovica iz Liverpoola i jos mnogih koji su sebi napravili ime k'o sada Duljevic u Sarajevu, ili otisli u velike klubove, tu je Gligorov medju njima bio.
Pisali da ce od njega biti prava igracina, i nisu nimalo citaocima slagali.
Sto se tice Gligorova,
Tih prvih dana kada se pojavila informacija da je Gligorov dosao u Olimpic, ja sam gledao da vidim sta ovi koji poznaju Makedonsku ligu bolje misle o njemu. Kad nadjoh na jednoj listi "9 najbolja talenta iz podrucja" koja je jos od rane 2013 godine objavljena, poput Ninkovica iz Partizana, Rebica iz Splita, Halilovica iz Barcelone, Markovica iz Liverpoola i jos mnogih koji su sebi napravili ime k'o sada Duljevic u Sarajevu, ili otisli u velike klubove, tu je Gligorov medju njima bio.
Pisali da ce od njega biti prava igracina, i nisu nimalo citaocima slagali.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gligorov je doveden bez neke medijske pompe a sve to stoji kada je njegov kvalitet u pitanju,Takodjer mi imamo Nukica koji je dosao upravo na bazi dobrih preporuka i realnih zapisa iz SAD-a da se radi o jednom vanserijskom napadacu koju ameri nisu vidjeli od perioda Ibisevica.Najvise nekako vjerujem nasem Mirzi V. koji iz dana u dan podize kvalitetu tima i ima smek za ekipu.
- franklampard8
- Kontakt:
Rizvanovic desni, Subasic lijevi koliko ja znam.themaniaks je napisao/la:ko su bekovi u olimpiku?
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Desni je i onaj novi Makedonac gligorev, a lijevi mali merajicfranklampard8 je napisao/la:Rizvanovic desni, Subasic lijevi koliko ja znam.themaniaks je napisao/la:ko su bekovi u olimpiku?
Obojica ste u pravu. Merajic i Gligorov su trenutno standardni, a Rizva i Subasic inace igraju na te pozicije. Znaju ovi momci sigurno i vise pozicija igrati.
Prvo poluvrijeme se treba pobjediti najmanje 0:1.
Copor uzima ovo inshallah.
[youtube][/youtube]
Prvo poluvrijeme se treba pobjediti najmanje 0:1.
Copor uzima ovo inshallah.

[youtube][/youtube]
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Velež: Dragojević, Zvonić, Škaljić, Zolj, Hajdarović, Vladavić, Janković, Blagojević, Pejić, Haurdić, Maletić.
Olimpic: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Bogičević, Subašić, Šivšić, Gligorov, Souza.
Olimpic: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Bogičević, Subašić, Šivšić, Gligorov, Souza.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Šubašić u vezi sa ledetom?
Mora da je. Jer je Brkovic lijevo krilo.
Zanima me sta igra Sivsic danas..
EDIT:
Ustvari, moguce je da su Hugo i Brkovic napadaci, a Sivsic lijevo krilo. Ma da Subasic moze igrati i lijevo krilo.
Zanima me sta igra Sivsic danas..
EDIT:
Ustvari, moguce je da su Hugo i Brkovic napadaci, a Sivsic lijevo krilo. Ma da Subasic moze igrati i lijevo krilo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
EVO GA! GOOOOOOOOOLLLL!!!!!!
MATIJAAAAS PEEEEJIIIIIIIIC hahah, BRAVO MAJSTORE!
MATIJAAAAS PEEEEJIIIIIIIIC hahah, BRAVO MAJSTORE!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Samo neka nije poraz, sprijecili smo Veleza da nas ne predje.
Po izvjestaju izgleda mi da su Merajic i Ostrakovic bili medju boljim igracima ako ne i najbolji.
Po izvjestaju izgleda mi da su Merajic i Ostrakovic bili medju boljim igracima ako ne i najbolji.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svi su dobri jarane a I BOD je dobar,mada sam se nadao da ih pregazimo kao plitak potok .ČESTITKE Mirzi I svim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Samo neka nije poraz, sprijecili smo Veleza da nas ne predje.![]()
Pridružujem se čestitkama igračima i stručnom štabu.Danas se vjerovatno osjetio umor zbog tri teške utakmice u osam dana.Sada će biti vremena da se odmori ekipa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Najlošija ste ekipa koja je gostovala u Mostaru (još Mladost, Drina i Travnik) ove jeseni.Dali ste gol a da nijednu šansu niste napravili, NIJEDNU!pabizo je napisao/la:Svi su dobri jarane a I BOD je dobar,mada sam se nadao da ih pregazimo kao plitak potok .ČESTITKE Mirzi I svim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Samo neka nije poraz, sprijecili smo Veleza da nas ne predje.![]()
E jest mi drago što smo vam uzeli bod.Evo ovi su sad počeli k'o oni iz Gradačca.Bolji smo bili,razvalili smo vas,najlošiji ste i bla,bla.Još vi trebate raditi,napredovati da bi nas pobijedili a ne šupljirati ovdje.Šta bi tek bilo da je sudija dosudio penal danas za nas a nije?
Ma pusti ih bolan neka TUGUJU,,,,,Najbolje je ignorisati ako nastave pisat žalopojke.Varešanovic Murinjo je odlično postavio igru protiv vjelikog giganta Veleža.Mancini je napisao/la:E jest mi drago što smo vam uzeli bod.Evo ovi su sad počeli k'o oni iz Gradačca.Bolji smo bili,razvalili smo vas,najlošiji ste i bla,bla.Još vi trebate raditi,napredovati da bi nas pobijedili a ne šupljirati ovdje.Šta bi tek bilo da je sudija dosudio penal danas za nas a nije?
Danas bio na tekmi i nosim sasvim povoljne utiske.
U samom otvaranju Velez imao dobru priliku gdje Merajic izbacuje loptu u korner.
Kod gola za Velez je prethodio korner za nas kada nakon uvjezbane akcije Smajic(kao u Vitezu)sutira prema golu a Bogicevic se tu nalazi i sprecava sasvim siguran gol.Iz brze kontre Velez postize gol.Nakon toga imamo posjed lopte ali sve je to nekako bez zavrsnice.Na centarsut Merajica njihov igrac pod pritiskom Huge onako nigdje veze sam ubacuje sebi u gol.Pred kraj Pandja bjezi po lijevoj strani i ulazi u sesnaesterac gdje biva oboren.U zadnjim sekundama po desnoj strani Hugo se sam stusio prema golu Veleza ali je otisao nekako ukoso i sansa otisla u nepovrat.Sve u svemu zadovoljan i idemo dalje.
U samom otvaranju Velez imao dobru priliku gdje Merajic izbacuje loptu u korner.
Kod gola za Velez je prethodio korner za nas kada nakon uvjezbane akcije Smajic(kao u Vitezu)sutira prema golu a Bogicevic se tu nalazi i sprecava sasvim siguran gol.Iz brze kontre Velez postize gol.Nakon toga imamo posjed lopte ali sve je to nekako bez zavrsnice.Na centarsut Merajica njihov igrac pod pritiskom Huge onako nigdje veze sam ubacuje sebi u gol.Pred kraj Pandja bjezi po lijevoj strani i ulazi u sesnaesterac gdje biva oboren.U zadnjim sekundama po desnoj strani Hugo se sam stusio prema golu Veleza ali je otisao nekako ukoso i sansa otisla u nepovrat.Sve u svemu zadovoljan i idemo dalje.
anel81m je napisao/la:Najlošija ste ekipa koja je gostovala u Mostaru (još Mladost, Drina i Travnik) ove jeseni.Dali ste gol a da nijednu šansu niste napravili, NIJEDNU!pabizo je napisao/la:Svi su dobri jarane a I BOD je dobar,mada sam se nadao da ih pregazimo kao plitak potok .ČESTITKE Mirzi I svim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Samo neka nije poraz, sprijecili smo Veleza da nas ne predje.![]()

Repriza Gradacca
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Tako nekako!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.