NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 04 jan 2010, 23:07

Barney Stinson je napisao/la:
Znam ja za njega čak mislim da je jedno vrijeme bio u međimurju ili čakovcu dok se tako zvao klub... evo i ove godine njegov tim je bio u finalu kutije šibica... Ma to ja onako pitam jer sam se iznenadio kad sam cuo da je u jedinstvu... ne vjerujem da ce se nasi sjetiti ga se dovesti a vec stizu neka pojacanja preko oceana tako da ne vjerujem u to... a mislim da bi nam ovakav tip igraca kao sto je on dobrdosao...

Tipican primjer boem igraca na balkanski nacin. Imas talenat, imas sve, bog ti podari i ti to prokockas. I sad prezivljavas po ovim Cowboy ligama.
MENI MOJE, A VAMA VASE

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jan 2010, 12:38

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la: Nisam ja znao, sad na ovome malonogometnom turniru u Zagrebu, komentator govori kako igra u Jedinstvu iz Bihaća, kako je najbolji igrac i da je dao meni se cini da je rekao 15 golova :?: :?: ... i kaze da je razgovarao sa njim i kako ne vjeruje da ce ostati vise u bihaću...
Dao je osam golova! Ali je poceo igrati tek od polovine jesenje polusezone!

Ne znam drug sta da ti kazem. Po meni on zasluzuje puno bolji klub, i nece me iznenaditi ako ode. Jedino ako se ovi nasi ne bi docepali kakvih para pa ga zadrzali do kraja sezone, jer nam je prijeko potreban za opstanak. Ti si jeli iz Sirokog? Ako ga slucjno dovedete u svoje redove garantujem ti da se necete pokajati.
P.S. Igor Mostarlic je jedno vrijeme igrao za zagrebacki Dinamo, Osijek, Hrv. Dragovoljac... a bio je i najbolji igrac poznatog turnira "Kutija sibica"
Pogodio sam da je dao 8 :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 26 jan 2010, 17:21

Održana skupština NK Jedinstvo

Danas je u hladnoj sali kulturnog centra u Bihaću održana redovna skupština nogometnog kluba Jedinstvo Bihać koja je trajala punih dva sata. Klub je dobio novog predsjednika i potpredsjednika, te izabrano je radno predsjedništvo i upravni odbor.

Skupštinu je otvorio Mirza Skopljak, direktor kluba koji je formirao radno predsjedništvo od tri člana kojeg čine:
1.Mirzet Skopljak
2.Arif Midžić
3.Anto Mršić

Dnevni red je bio sljedeći:
1. Izvještaj o radu
2. Izvještaj o financijskom planu
3. Formiranje Upravnog odbora te predsjednika i potpredsjednika kluba

Formiran je Upravni odbor kojeg sačinjavaju sljedeći članovi:
1. Mulić Edin
2. Omanović Razim
3. Budimlić Asmir
4. Šehić Enes
5. Mulić Derviš
6. Fajković Fikret
7. Avdagić Mehmed
8. Demirović Mirsad
9. Hašić Enes
10. Alagić Adnan
11. Skopljak Mirzet
12. Dedić Edin
13. Jakupović Adem
Edin Mulić predsjednik NK Jedinstvo

Upravni odbor je imenovao i novog predsjednika kluba, a riječ je o Edinu Muliću, poduzetniku iz Bihaća, a za njegovog zamjenika, odnosno na mjestu potpredsjednika kluba imenova je Fikret Fajkovic, poduzetnik iz Bihaća.

TEKST I FOTO:

http://biscani.net/vijest.php?ID=16046
MENI MOJE, A VAMA VASE

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 27 jan 2010, 00:20

evo citam ovo za juniorsku reprezentaciju i vidim da nema niko iz jedinstva. zar juniori jedinstva nisu medju jacima u drzavi? kako niko nije pozvan?

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 jan 2010, 15:32

damirko je napisao/la:evo citam ovo za juniorsku reprezentaciju i vidim da nema niko iz jedinstva. zar juniori jedinstva nisu medju jacima u drzavi? kako niko nije pozvan?
E to ti ne bih znao reci. Ja sam davno zavrsio omladinsku skolu nogometa Nk Jedinstvo, tako da sada nemam pojma ko je i sta u omladinskom pogonu i kakvi su mladici.

P.S. ako mozes staviti taj link
MENI MOJE, A VAMA VASE

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 04 feb 2010, 18:18

Nogometaši Jedinstva otpočeli su s pripremama za nastavak prvenstva u kojima ih očekuje grčevita borba za opstanak. Prvi dio priprema nakon prozivke Bišćani odrađuju u Bihaću, iako uslovi nisu idealni svi igrači redovno dolaze na treninge te ispunjavaju postavljene zadatke.

Treninge vodi Denis Čavkić, koji je prema odluci Upravnog odbora postavljen do dolaska novog šefa stručnog štaba.

Uprava kluba punom parom radi na stvaranju što kvalitetnijeg ambijenta. Za razliku od dosadašnjih slučajeva uprava se sastaje i svi su aktivno uključeni u ostvarenje zajedničkog cilja.

Edin Mulić, predsjednik NK Jedinstvo Bihać nam je rekao:
„Na sinoćnjoj sjednici upravnog odbora kluba održan je sastanak kako vratiti klub na stare grane slave. Našli smo rješenje i izabrali Branislava Pekeza, za novog šefa stručnog štaba NK Jedinstvo“ – rekao je Mulić.

Branislav Pekez je nastupao u redovima Borca te BSK iz Banja Luke, te je kao trener vodio ekipu Laktaša koji su bili hit Premijer lige pod njegovim vodstvom. Kako saznajemo Pekez je pripremio rad i program priprema NK Jedinstvo i uz njegov dolazak dovodi Pod Boriće tri provjerena igrača, koji su bili standardni u Premijer ligi BiH.

Vremena ima dosta kako bi se što kvalitetnije odradile pripreme i dočekao početak prvenstva u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

http://www.biscani.net/vijest.php?ID=16211
MENI MOJE, A VAMA VASE

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 04 feb 2010, 18:26

Ljudi kazu da ovaj Pekez nikad nije trenirao Laktase... :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 05 feb 2010, 20:28

Danas su u prostorijama NK JEDINSTVO predstavljeni trener i igraččka pojačanja kluba.

Novi šef stručnog štaba je Branislav Pekez, a igračka pojačanja su

- Milutin Zonić (21 godina) Trudbenik Srbija
-Željko Trivić (22 godine) Laktaši
- Armin Ljeljak Orašje
- Senad Sarajlić SAŠK napredak
MENI MOJE, A VAMA VASE

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 08 feb 2010, 17:49

kakva su ovo pojacanja? ima li kakvih novih vijesti

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 11 feb 2010, 23:50

damirko je napisao/la:kakva su ovo pojacanja? ima li kakvih novih vijesti
Trenira se,krenule su pripreme.Bice tesko na proljece,**** borba za opstanak i to pravo yebena.Imamo dvije tekme viska na strani,moracemo sve dobiti kuci i na strani uzeti bodova.Bitno je samo da se sve poslozi unutar kluba,zasad nije lose,kako je bilo ja mislim da gore ne moze.Ova pojacanja je novi trener doveo,ne znam kako igraju,ugl. sve ce se vidjeti u prvoj tekmi(protiv Zepca,mislim).
Zola in, Zola passes, Zola scores !

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 22 feb 2010, 20:59

NOVALJA JEDINSTVO 1: 1
mec se odigrao na pomocnom terenu nk zadar.
Jedinstvo je pocelo u sastavu
Susnjar na golu,Mulic,Sejdic,Susnjar,Trivic,Trejic,Kahrimanovic,Sahinovic,Mehadzic,Selimovi
,Abdic
1 1 poluvrijeme
u drugom poluvremenu usli
Abdihodzic,Zonic,Stupac,Trejic,Beciragic,Cehic,Rusko,Dizdaric,Mehmed,Ahmedovic,L
eljak
na put nisu isli Mirvic,Cahtarevic i Arnautovic te 3.golman kako sam cuo.
Jedinstvo primilo gol iz situacije gdje je lopta presla van granica igralista i sudija nije vidio i opravdano dosudjen penal,i za Jedinstvo opravdano dosudjen penal koji je u gol pretvorio Emir Mulic.
Sto se tice igre,trener je zadovoljan a moze se reci da je druga ekipa bolju partiju pruzila od prve.
Sto je novina igra se u sistemu 4 5 1 oba poluvremena.
Od pojacanja svi su dobro odigrali,Trivic na stoperu i odlicni Ljeljak koji bi mogao biti odlicno pojacanje.Zonic i Mehmed nisu puno zaostajali.

CRIKVENICA-JEDINSTVO 0:O
jedinstvo se je vratilo iz crkvenice neporaženo (0:0)...što je ipak uspijeh..
Amel Cehic je pokazao svoj talent,pokazao je iznimnu borbenost i po meni on je izgledni kandidat za prvih 11.
MENI MOJE, A VAMA VASE

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 07 mar 2010, 02:17

PostPostao/la F.G.R. HARMANI dana 13 jan 2009, 15:52

juzni vjetar! je napisao/la:jesam pozelio da potrosim glas na zelju u p m !

znam da jesi... Nego znas sta? Najbolje bi bilo da izletite u drugu ligu, odnosno u prvu federacijsku(VAZNO JE DA JE PRVA :lol: :lol: ) a iskreno se nadam da i hocete. Sada dva prva kola i dva poraza i eto vas na mjestu. A imate tamo Olimpik,pa va nece nedostajati gradski derbi. A od ovih pojacanja nema nista, ne znam sto ste se nalozili. Nemate para da zadrzite ni sadasnje poluamaterske igrace. Vi ste u ruglu... velikom

8-) 2 liga... :lol: :lol: vidis ti pozelio Želji a tebi se vratilo :lol: :lol: samo sto jedinstvo ispada u 3 ligu :lol:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 07 mar 2010, 19:38

jeli posusje istupilo iz lige? koliko sad klubova ispada iz lige

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 25 mar 2010, 17:26

damirko je napisao/la:jeli posusje istupilo iz lige? koliko sad klubova ispada iz lige
Ja mislim, posto je Posusje istupilo iz lige da ce sada ispasti 4 kluba. Tako da je jedinstvo u malo povoljnijim uvjetima iako jos nista niste osigurali.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 08 maj 2010, 23:12

Jedinstvo je spalo na niske grane da mora kupovati jedan bod u Visokom ali i dalje mislim da Krajišnik neće pustiti utakmicu Jedinstvu

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 08 maj 2010, 23:19

pcb je napisao/la:Jedinstvo je spalo na niske grane da mora kupovati jedan bod u Visokom ali i dalje mislim da Krajišnik neće pustiti utakmicu Jedinstvu
Kupili bod danas :mrgreen: igracima Bosne sutra plata :mrgreen: :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

bhfvk
Kontakt:

Post Postao/la bhfvk » 09 maj 2010, 00:48

pcb je napisao/la:Jedinstvo je spalo na niske grane da mora kupovati jedan bod u Visokom ali i dalje mislim da Krajišnik neće pustiti utakmicu Jedinstvu
Nemoj biti siguran da Krajisnik nece pustiti Jedinstvu :D
Poslije danasnje pobjede Krajisnika nad Banovicanima, Krajisnik je uplovio u sigurnu zonu i skoro sigurno je osigurao opstanak. Posto su Biscani GLAVNE face u Kantonu, mislim da ce sve uciniti da dobiju tekmu u Kladusi...sjecam se vremena kada sa igrali u Kupu USK-a sa nama i njihovi igraci su na terenu govorili razne gluposti (od toga da smo seljaci, da je nas teren livada, da su oni glavni...), a sada su spali na to da moraju fakticki moliti za pobjedu...ili u najmanju ruku, kupiti tekmu :roll:
Treba priznati da imate divnu proslost, ali sadasnjost vam je grozna-katastrofalna!

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 09 maj 2010, 15:29

Jedina sreća u nesreći vam je što ispadaju dva premijerligaša iz RS-a tako da iz Prve lige FBiH pored već ugašenog Posušja ispadaju otpisano Žepče i najvjerojatnije Vitez
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 11 maj 2010, 22:28

Marokanac je napisao/la:Jedina sreća u nesreći vam je što ispadaju dva premijerligaša iz RS-a tako da iz Prve lige FBiH pored već ugašenog Posušja ispadaju otpisano Žepče i najvjerojatnije Vitez

U pravu si drug tako je, ali moraš jedno znati NK Omladinac je iz Mionice to je drug mjesna zajednica i mi smo svi ponosni na klub i ovo što je do sada napravljeno tako da ako i ispadnemo nije katastrofa,a drug moj Jedinstvo je iz Bihaća, to je grad drug moj i središte kantona. E sad vi da ispadnete e to se zove katastrofa jer onda valja igrati u Krupi, Ključu, ako se ne varam Sanici itd.
Ipak mislim da vam i sljedeće sezone valja možeš mislit u tamo neku Mionicu, a ne na Koševo, Grbavicu, Tušanj gdje vam je možda kažem možda i mjesto.
Pozdrav iz Mionice

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 maj 2010, 17:56

Ljudi sta vam se to bolan desava. Daj vracajte se u PL!!! :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.