evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina

Anonimus, Burdus (Topicev nadimak po glumcu Burdusu) je.. macglu
  Anonimus, Burdus (Topicev nadimak po glumcu Burdusu) je.. macglu   Kosica, traka oko glave..Nekad veliki talenat, igrao po Srbiji i Rumuniji. Ako prodje dobre pripreme, mozda bi vam i mogao pomoci. Bio vezni, zadnji put kod nas igrao nesto nazad (mozda beka) ali nemoj me drzati za rijec, ima momaka na RPD temi koji vise znaju, valjda ce neko vidjeti tvoje pitanje.
  Kosica, traka oko glave..Nekad veliki talenat, igrao po Srbiji i Rumuniji. Ako prodje dobre pripreme, mozda bi vam i mogao pomoci. Bio vezni, zadnji put kod nas igrao nesto nazad (mozda beka) ali nemoj me drzati za rijec, ima momaka na RPD temi koji vise znaju, valjda ce neko vidjeti tvoje pitanje.Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom.anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina

evo ga zabio je gol jucer iz slobodnjaka. po meni veliko je pojacanje Jedinstvu! dobar igrac nema sta... pozzzVastecija_GSE je napisao/la:Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom.anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?

Mislim da je dobio 3-4 i da se valjda jedna recunala i u kupu.skelar je napisao/la:Pocelo je prvenstvo . Bod protiv Mladosti ne znam jeli ok ili nije ali ajde za prvu prvenstvenu utakmicu je solidno . Imalo smo igraca vise navodno neko vrijeme pred kraj ali nismo uspjeli realizovati u nasu korist . Valjda ce se to popravljati kako sezona bude odmicala sa boljim ucinkom pred golom protivnika . Koliko Vedo odradjuje utakimca neigranja jeli neko zna ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.