Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

nummaLFCŽ
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 avg 2014, 14:54

Ja sam ih gledao dva puta ove sezone u ligi i oba puta su razmontirali protivnika. Stvarno lijepo igraju, napad im je odlican. Uostalom ekipa koja pobijedi Sociedad 3:0 ne moze biti losa.
Ne znam bas jesu li losiji od Lillea i Wolfsburga, ako i jesu, nije to neka velika razlika. Po meni je ovo vrlo ujednacena grupa, s tim da je Everton blagi favorit za to prvo mjesto. Uglavnom sretno :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 29 avg 2014, 15:11

Nisam mogao gledati izvlacenje.. pa sad sam pogledao koga smo dobili :crazy: , teske ekipe jedina mi je nepoznanica ovi Rusi , bit ce tesko ali moramo proci.......

COYB
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 avg 2014, 21:50

BKwizard je napisao/la:Nisam mogao gledati izvlacenje.. pa sad sam pogledao koga smo dobili :crazy: , teske ekipe jedina mi je nepoznanica ovi Rusi , bit ce tesko ali moramo proci.......

COYB
Moye Everton proci ovu grupu i to da se ne oznoje a kasnije sta im bog da ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Everton F.C.

Post Postao/la JoseMourinho » 30 avg 2014, 01:55

topnik1 je napisao/la:
BKwizard je napisao/la:Nisam mogao gledati izvlacenje.. pa sad sam pogledao koga smo dobili :crazy: , teske ekipe jedina mi je nepoznanica ovi Rusi , bit ce tesko ali moramo proci.......

COYB
Moye Everton proci ovu grupu i to da se ne oznoje a kasnije sta im bog da ;)
Bgm dobro ce se morat oznojit ;)

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 30 avg 2014, 12:45

Očekujem danas od Evertona da konačno odigraju 90 minuta bez nekog drastičnog pada u igri. Ako budu igrali kao protiv Arsenala definitivno mogu da dobiju Chelsea kome će ovo biti prvi pravi test. Mada zadovoljan bi bio i remijem.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 avg 2014, 14:07

nummaLFCŽ je napisao/la:Ja sam ih gledao dva puta ove sezone u ligi i oba puta su razmontirali protivnika. Stvarno lijepo igraju, napad im je odlican. Uostalom ekipa koja pobijedi Sociedad 3:0 ne moze biti losa.
Ne znam bas jesu li losiji od Lillea i Wolfsburga, ako i jesu, nije to neka velika razlika. Po meni je ovo vrlo ujednacena grupa, s tim da je Everton blagi favorit za to prvo mjesto. Uglavnom sretno :)
U ovoj grupi, Everton je apsolutni favorit. Najjača ekipa definitivno i samo ih neozbiljnost i nezainteresovanost može izbaciti iz EL.

Mene je više strah da Liverpool ne strada 12:0 od Reala. Nezgodan je i Basel, Chelsea se uvjerio. Ludogorets je isto gadan. Dobro je ako treći budete.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 30 avg 2014, 14:16

Goodison je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:Ja sam ih gledao dva puta ove sezone u ligi i oba puta su razmontirali protivnika. Stvarno lijepo igraju, napad im je odlican. Uostalom ekipa koja pobijedi Sociedad 3:0 ne moze biti losa.
U ovoj grupi, Everton je apsolutni favorit. Najjača ekipa definitivno i samo ih neozbiljnost i nezainteresovanost može izbaciti iz EL.

Mene je više strah da Liverpool ne strada 12:0 od Reala. Nezgodan je i Basel, Chelsea se uvjerio. Ludogorets je isto gadan. Dobro je ako treći budete.
Veće šanse ima Liverpool za prolaz nego Everton ;)
Walk on, with hope in your hearts.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Everton F.C.

Post Postao/la brazzo » 30 avg 2014, 15:25

xaves je napisao/la: i ja sam mislio da kad Moyes ode, da ce to biti raspad sistema, ali glorifikacija dolazi iz stila igre, pogledaj Moyesov Everton sa 30 ubacaja Bainesa sa strane, i pogledaj Martinezov sa 1000 pasova po utakmici, i atraktivnost koju donosi
sve to stoji ali lik je tu nepune 2 godine.. on radi dobar pos'o nema sumnje ali to mu i nije bilo tesko s obzirom da je David stabilizovo klub, ostavio mladu jaku ekipu i zdravu atmosferu. A ni priblizno ga nisu uvazavali (bar marketinski) kao Martineza
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 30 avg 2014, 15:34

Goodison je napisao/la:

Sve si u pravu :thumbup:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 30 avg 2014, 17:38

Everton (to face Chelsea): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Barry, McCarthy, McGeady, Naismith, Mirallas, Lukaku. #EFCvCHE
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 19:39

užasan osječaj da gubiš nakon 3 (TRI) minute! sa 0:2 ali...na kraju pobjeda EvertonFC 3:2...nezaboravite gdje ste ovo prvo pročitali! ;) :) :lol:
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 19:59

H*biga...preracunao se...ali utakmica traje još nekih 20 minuta. evoooo ga Naiseyyyy....2:3!
idemo sad pomalo po još!
Pa ko udjeli!
COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 20:04

Et'oooo gaa! :D

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 20:06

Vaterpolo!!!! :lol:

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 20:17

Evo i Mumeta!!

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 30 avg 2014, 20:19

obi-punk-kenobi je napisao/la:Evo i Mumeta!!
eto ga!
#Ynwa

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 20:22

Evo i Mumeta!!hehehe...i super asistencija za Costu!! :roll:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 avg 2014, 20:29

Ups
1946

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 20:31

Odlična utakmica za one koji hoče da nauče da i odbrana igra bitnu ulogu u cijeloj priči. ( heh, Bobby moj, Jags i Distine od iduče tekme na klupi da malo "predahnu" malo su mi "sporovozni")
Evo, to su naše "male komšije " naučile u prošloj sezoni-primiš dva tri, ali daš tri četri-mi obrnutim redom idemo...ok...ništa nije ni započelo i zakuhalo se u prvenstvu, no ovo mi bilo onako, realno, zadnje "kljusanje i posrtanje" ovih razmjera-WBA mora se odraditi za tri boda-bez priče velike.
Idemo dalje.
COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 30 avg 2014, 20:34

franklampard8 je napisao/la:Ups
Upss baš i to onaj šestostruki...nebježimo mi od toga...bilo je za neutralce "milina" za gledati...baš k'o vaterpolo rezultat.
COYB

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []