FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čestitam na pobjedi, RA81
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
PA ZAR JE DOTLE DOSLOshaman7 je napisao/la:Čestitam na pobjedi, RA81
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
srce mi je stalo kad stativu pogodiše u sudijskoj
Azmir u loži zdušno navija u sudijskoj: Niko, niko, samo Sloboda 
Nije mi jasno zasto Fukare bojkotuju utakmicu danas. Treba se malo spustiti na zemlju i shvatiti da ova ekipa ima kvalitet za izboriti opstanak. Nista vise. Ja smatram da ce ovo biti mirna sezona za Slobodu. A tek se uslo iz nizeg ranga. Pratio sam Slobodu i prosle godine i cjelokupno gledano ovi ljudi s Slobodom rade najbolji posao sto se tice naseg nogometa,poslije Sarajeva. 6 utakmica,9 bodova,zlatna sredina. Odlicna stvar. Podrska se daje voljenom klubu i kad ide i kad ne ide. Danas se je vidjelo da je trener Slobode prakticno disao sa igracima i prozivljavao svaki sekund utakmice sa njima. Pa dajte malo podrske.
Denis se čitavu tekmu umiva vodom 
- nesvrstani
- Kontakt:
6 utakmica - 9 bodova, ja sam prezadovoljan...
radovanovic bi mogao biti prvi strijelac lige
pozdrav za ultrase
radovanovic bi mogao biti prvi strijelac lige
pozdrav za ultrase
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Ma dragi ste vi meni, meni je Sloboda uvijek zanimljiv klub bila i koliko ste mogli primijetiti pisao sam vam često na temi bez ikakve ironije i slično.staragarda je napisao/la:PA ZAR JE DOTLE DOSLOshaman7 je napisao/la:Čestitam na pobjedi, RA81![]()
Da je to bio Željo, Mladost ili Vitez, ja bih vam čestitao
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
o majko moja milasekretar je napisao/la:Nije mi jasno zasto Fukare bojkotuju utakmicu danas. Treba se malo spustiti na zemlju i shvatiti da ova ekipa ima kvalitet za izboriti opstanak. Nista vise. Ja smatram da ce ovo biti mirna sezona za Slobodu. A tek se uslo iz nizeg ranga. Pratio sam Slobodu i prosle godine i cjelokupno gledano ovi ljudi s Slobodom rade najbolji posao sto se tice naseg nogometa,poslije Sarajeva. 6 utakmica,9 bodova,zlatna sredina. Odlicna stvar. Podrska se daje voljenom klubu i kad ide i kad ne ide. Danas se je vidjelo da je trener Slobode prakticno disao sa igracima i prozivljavao svaki sekund utakmice sa njima. Pa dajte malo podrske.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jel moze u PP ako neko zna sta je bilo na ulicama sa ultrasima??
SLOBODA NAVIJAČIMA
staragarda je napisao/la:o majko moja milasekretar je napisao/la:Nije mi jasno zasto Fukare bojkotuju utakmicu danas. Treba se malo spustiti na zemlju i shvatiti da ova ekipa ima kvalitet za izboriti opstanak. Nista vise. Ja smatram da ce ovo biti mirna sezona za Slobodu. A tek se uslo iz nizeg ranga. Pratio sam Slobodu i prosle godine i cjelokupno gledano ovi ljudi s Slobodom rade najbolji posao sto se tice naseg nogometa,poslije Sarajeva. 6 utakmica,9 bodova,zlatna sredina. Odlicna stvar. Podrska se daje voljenom klubu i kad ide i kad ne ide. Danas se je vidjelo da je trener Slobode prakticno disao sa igracima i prozivljavao svaki sekund utakmice sa njima. Pa dajte malo podrske.![]()
Nisam naglasio da nisam uopznat s razlogom zasto nema Fukara,ali citajuci prethodnih dana komentare protiv trenera i o limitiranosti igraca,pomislio sam da bojkotuju utakmice
- ASD
- Kontakt:
Jel ima gdje snimak?
Ultrasi su vraćeni nazad kući jer im policija nije garantovala sigurnost.ennis je napisao/la:Jel moze u PP ako neko zna sta je bilo na ulicama sa ultrasima??
I ovo ima kod nas,da čuvari reda i mira ne mogu garantovati sigurnost
Usput,čestitke momcima na borbenosti i zalaganju i na osvojenim bodovima protiv trenutnog prvaka
Pobjeda je bolja od orgazma!
22:45 Arena Sport 3ASD je napisao/la:Jel ima gdje snimak?
niko ne zna zašto nije bilo Fukara, ali ovaj stadion ih zaslužuje definitivno i navijači su navikli na navijanje vidjelo se dns navijali su neorganizovano i sa zapada i sa sjevera, osjetila se praznina, ne bi trebali u budućnosti da opet bojkotuju dolazak na utakmicu najbolji navijači u BiH 
arena 4klasik je napisao/la:22:45 Arena Sport 3ASD je napisao/la:Jel ima gdje snimak?
Mi smo ipak povratnici u PL i igrali smo protiv aktuelnog prvaka. Svaka cast na pobjedi. Radovanovic je strasno dobar i inteligentan igrac otvara se, vraca se, svaku loptu pokusava primiti na prsa i odigrati nesto al problem je sto nema nikoga u sredini da ga filuje loptama.
Zapad danas bolje navijao nego Fukarr na prosloj utakmici
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zapad danas bolje navijao nego Fukarr na prosloj utakmici
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: merak, dana/u 30 avg 2014, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izuzetno vazna 3 boda..3 b koji ovaj start sezone pretvaraju u jedan sasvim zadovoljavajuci, cak i vise od toga, obzirom na raspored..medjutim, ta 3 b i povratak Mehanovica koji je pokazao da moze pomoci su jedino dobro od danasnje tekme...
opet su nas ljudi ubili na nasem stadionu i samo luda sreca kod naseg gola i kod njihovih precki i stative je zasluzena sto smo danas uzeli i bod a kamo li tri...igre prema naprijed nemamo, sve se svodi na to da se nabije lopta pa ako Radovanovic iscacka sta...ja nemam nista protiv taktike organizovanog branjenja protiv lidera prvenstva ako treba i na svom stadionu, ali ovo danas je bilo sve samo ne organizovano branjenje..ovo je vise bilo "spasavaj se ko moze" zadnjih 30 minuta...
igraci opet fizicki pali, bukvalno se vuku po terenu..sad smo imali ovoliko srece pitanje je kad cemo opet...sreca pa slijedi ova pauza, a Azmiru treba predloziti da ih pod hitno posalje 7 dana na konjuh da porade na fizickoj spremi i da pokusa naci 2 kreativna vezna igraca prema naprijed a zahvali se diletantu Saricu i Dzaficu ako vec treba paziti na troskove...
ako bi odradili te dodatne kondicione pripreme+ 2 igraca solidna+ Anicic kad dobije papire mozda bi moglo biti nesto od nas poslije pauze..ovako se uzdamo u cistu srecu...imaju 14 dana do naredne tekme koja se MORA pobijediti ili bar uzeti bod, do tad moraju podici nivo fizicke spreme za bar 20% i naci MINIMUM jednog ofanzivnog veznog
opet su nas ljudi ubili na nasem stadionu i samo luda sreca kod naseg gola i kod njihovih precki i stative je zasluzena sto smo danas uzeli i bod a kamo li tri...igre prema naprijed nemamo, sve se svodi na to da se nabije lopta pa ako Radovanovic iscacka sta...ja nemam nista protiv taktike organizovanog branjenja protiv lidera prvenstva ako treba i na svom stadionu, ali ovo danas je bilo sve samo ne organizovano branjenje..ovo je vise bilo "spasavaj se ko moze" zadnjih 30 minuta...
igraci opet fizicki pali, bukvalno se vuku po terenu..sad smo imali ovoliko srece pitanje je kad cemo opet...sreca pa slijedi ova pauza, a Azmiru treba predloziti da ih pod hitno posalje 7 dana na konjuh da porade na fizickoj spremi i da pokusa naci 2 kreativna vezna igraca prema naprijed a zahvali se diletantu Saricu i Dzaficu ako vec treba paziti na troskove...
ako bi odradili te dodatne kondicione pripreme+ 2 igraca solidna+ Anicic kad dobije papire mozda bi moglo biti nesto od nas poslije pauze..ovako se uzdamo u cistu srecu...imaju 14 dana do naredne tekme koja se MORA pobijediti ili bar uzeti bod, do tad moraju podici nivo fizicke spreme za bar 20% i naci MINIMUM jednog ofanzivnog veznog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SiggySinatra
- Kontakt:
Nije druze bojkot, al nije ni prica za ovog foruma al iko ko je imalo upoznat sa situacijom sa Ultrasima znat ce o cemu se radisekretar je napisao/la:Nije mi jasno zasto Fukare bojkotuju utakmicu danas. Treba se malo spustiti na zemlju i shvatiti da ova ekipa ima kvalitet za izboriti opstanak. Nista vise. Ja smatram da ce ovo biti mirna sezona za Slobodu. A tek se uslo iz nizeg ranga. Pratio sam Slobodu i prosle godine i cjelokupno gledano ovi ljudi s Slobodom rade najbolji posao sto se tice naseg nogometa,poslije Sarajeva. 6 utakmica,9 bodova,zlatna sredina. Odlicna stvar. Podrska se daje voljenom klubu i kad ide i kad ne ide. Danas se je vidjelo da je trener Slobode prakticno disao sa igracima i prozivljavao svaki sekund utakmice sa njima. Pa dajte malo podrske.
Onaj ko zna razlog, neka mi detaljnije obajsni u PP. Zanima me, a niko neće ovdje da piše.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije javna tajna, Fukare traze da karte za njih budu dvije ili tri marke. Dok to ne bude nece da navijaju..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.