Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Šta je uradio, ja tamam otišo da se popišam ybm ti led
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakav danak neiskustvu:(
- Juventinisimo
- Kontakt:
Yebi ga Martinez...uvodis debitanta u potopu...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Mislio da ima svog igraca iza sebe i pokusao mu vratit loptu petom. Medutim igrac Celsea uletio i pokupio loptu i odatle je krenula akcija za 6ti gol Chelsea.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sta uradi??? Imal kakav snimak???
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Consigliere
- Kontakt:
Petom gurn'o loptu Costi u forFaraonTM je napisao/la:Šta je uradio, ja tamam otišo da se popišam ybm ti led
Al, odmah kasnije je odlicno iskombinirao jednu loptu u opasnoj zoni
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ja niti na ovoj temi, niti temi Evertona niti jednog njihovog igraca osim iskljucivo Muhameda Besica nisam komentarisao. Mozda sam jednom spomenuo Barrya jer je u jednoj tekmi fakat prespor bio. Sto ne znas, ne govori.Sabinho je napisao/la:Desava se svima a ti i tebi slicnin samo cekate da bilo koji njegov saigrac izgubi loptu da ga prozovete levatomsoccerfan je napisao/la:Jel ti drago? Samoubij se. Bice bolje i tebi i nama. Greska-desava se svima. Tekma je svakako izgubljena bila. Ne prosipajte se dzaba.AllGunsBlazing je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAAH Nece vise nikad ni uci.![]()
Ovo vam je lekcija da se ne gubite u buducnosti.
- plavipatriota
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
Martinez kriv ?Juventinisimo je napisao/la:Yebi ga Martinez...uvodis debitanta u potopu...![]()
![]()
![]()
![]()
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dozovite se pameti. I nemojte glumiti patriote na ovakvim temama. Uradio je zescu glupost, nesto sto amater ne bi trebao. A nije mi drago radi toga. Smijesno mi da profesionalac onako odigrava, bilo bi mi smijesno i da mi je brat.
Celik!3,2,2.
ovo mu je najmanje tyrebalo ...ipak mislim da je dio tremee
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bešiću ovo je jedna velika lekcija , polahko
i da si najgori naš si **** ga 
A moj sinko, ušo u engleskoj ligi protiv ekipe koja ti je dotad već utrpala 5 komada i ti bacaš neke štikle, pete, na centru terena.
To ti je tako kad Bošnjo uzdigne igrača poslije 2 krštene utakmice pa se onda čudom čudi.
Mlad je, ima vremena al u Premiershipu se brzo uči i sve se kažnjava. Nek mu je sretno dalje, imat će šanse s obzirom na Evertonove defanzivne probleme ove sezone.
Mlad je, ima vremena al u Premiershipu se brzo uči i sve se kažnjava. Nek mu je sretno dalje, imat će šanse s obzirom na Evertonove defanzivne probleme ove sezone.
- master1015
- Kontakt:
koji god od vas se smije njemu za ovo samo da znate nikad u zivotu necete biti niko i nista prema ovom momku
-
Imperator98
- Kontakt:
Neko napisao na njegov Wikipedia članak...." His first touch was a mishit back heel that ended up conceding a goal to Chelsea's Diego Costa. Aye, the laddy had a fucking nightmare."
Izgorio u zelji da se dokaze. Everton je svakako vec gubio tako da ovaj gol i nije neka panika. Dobice on sigurno opet priliku ubrzo i samo pametno treba odigrati. Kasnije je onom Naismitu ili kako se vec zujo preziva odlicnu loptu uputio.adal je napisao/la:ovo mu je najmanje tyrebalo ...ipak mislim da je dio tremee
Pa sta je uradio, hebo vas on?
Prestao sam pratiti kod 5-3, kakvu je to gresku napravio?
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 30 avg 2014, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Primili 5 il 6 isto im dođe, nije on kriv što stoperi nisu pratili igru. Uostalom, dobro kaze komentator na Sky Sportu, Martinez voli igrat atraktivno i sigurno mu neće zamjerit ovo...Samo da mu ne opadne samopouzdanje al čvrst je Mume dečko 
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 30 avg 2014, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dragi Muhamede... 
Mislio da ima svog igraca iza sebe i pokusao mu vratit loptu petom. Medutim igrac Celsea uletio i pokupio loptu i odatle je krenula akcija za 6ti gol Chelsea.kobe24 je napisao/la:Pa sta je uradio, hebo vas on?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 31 gost.