Jedini koji treba da se dozove pameti si ti, izgleda bolje danas glumiti fudbalera na forumu i nabijati postove. Jadni su oni koji se smiju drugima a ti drugi postigli nesto sto ovi mogu samo sanjat.AllGunsBlazing je napisao/la:Dozovite se pameti. I nemojte glumiti patriote na ovakvim temama. Uradio je zescu glupost, nesto sto amater ne bi trebao. A nije mi drago radi toga. Smijesno mi da profesionalac onako odigrava, bilo bi mi smijesno i da mi je brat.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zao mi je sto je ovako debitovao u EPL, ali mislim da ce mu ovo biti skola. Losa predstava Evertona ne opravdava nista, ali svakako nebi nista napravili i da nije bilo gola. Besic je onda na desnoj strani u odbrani uradio fin posao u jednoj akciji, ali doce sve na svoje, samo da igra i da radi na sebi i da se uigrava sa timom. Treba samo prestati da se zeza i dribla u momentima gdje kod izgubljene lopte, kontra znaci gol.
Sretno Muhamede, bit ce bolje!
Sretno Muhamede, bit ce bolje!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Znas ti nas hebo ti nas.Nydalen je napisao/la:Jedini koji treba da se dozove pameti si ti, izgleda bolje danas glumiti fudbalera na forumu i nabijati postove. Jadni su oni koji se smiju drugima a ti drugi postigli nesto sto ovi mogu samo sanjat.AllGunsBlazing je napisao/la:Dozovite se pameti. I nemojte glumiti patriote na ovakvim temama. Uradio je zescu glupost, nesto sto amater ne bi trebao. A nije mi drago radi toga. Smijesno mi da profesionalac onako odigrava, bilo bi mi smijesno i da mi je brat.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Juventinisimo
- Kontakt:
Za mene DA...NIKADA ne uvodis debitanta dok je cijeli tim rastimovan.franklampard8 je napisao/la:Martinez kriv ?Juventinisimo je napisao/la:Yebi ga Martinez...uvodis debitanta u potopu...![]()
![]()
![]()
![]()
Za Mumetovu gresku, nije Martinez kriv, ali sada je itekako kriv za njegovo samopouzdanje..to se tako ne radi..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- franklampard8
- Kontakt:
Nisam dugo nista gluplje procitao.Juventinisimo je napisao/la:Za mene DA...NIKADA ne uvodis debitanta dok je cijeli tim rastimovan.franklampard8 je napisao/la:Martinez kriv ?Juventinisimo je napisao/la:Yebi ga Martinez...uvodis debitanta u potopu...![]()
![]()
![]()
![]()
i svakako ne protiv Chelsea...gube 5:3 i on mu daje 2-3 minute...yebo ga 2-3 minute
Za Mumetovu gresku, nije Martinez kriv, ali sada je itekako kriv za njegovo samopouzdanje..to se tako ne radi..
1946
evo kriv sad martinez sto je besa kiksao
sta nece sve covjek procitati ovdje, neki postovi na ovoj temi su za ludnice.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sto je najgore opet je pokusao nesto petom
Oni driblizni su ga previse digli u onoj prijateljskoj utakmici
- Goalgetter
- Kontakt:
Glup potez, i to je to. Za ovo nema opravdavanja. Kao profesionalac sebi ovo ne smijes dozvoliti, ali ovo ce mu biti vazna pouka, vjerujem da ce mu i Martinez ocitati lekciju, ali mislim da se nece puno toga promjeniti u njegovoj ulozi u Evertonu, on ce i dalje svoje sanse dobiti.
Nece ni prema Avdiji, Hadzicu i Avdukicu pa kakve to sad veze ima? Mume je kiksao i to je to, sad im Martinez krivmaster1015 je napisao/la:koji god od vas se smije njemu za ovo samo da znate nikad u zivotu necete biti niko i nista prema ovom momku
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A ovi izmile samo kad je nesto lose sa nasim igracima da mogu popljuvati,kad je suprotno ne moze ih ni CIA naci.
Gdje samo rastete takvi da mi je znati
Mume,nista ne brini,utakmica je svakako bila izgubljena a ti si tu da osjetis tu atmosferu i probijes led.Samo hrabro Zmaju
Gdje samo rastete takvi da mi je znati
Mume,nista ne brini,utakmica je svakako bila izgubljena a ti si tu da osjetis tu atmosferu i probijes led.Samo hrabro Zmaju
Kakve gluposti se mogu pročitati ovdje to nije normalno 
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
pogrijesio pa sta? bitno je da ta greska nije rijesila tekmu...desava se...dzaba sad pametovati na forumu, njemu je sad najteze..glavu gore MOMO..nije kraj svijeta...bit ce bolje 
Prve minute upisane, idemo dalje.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Prvo i osnovno trebate procitati, poslije skontati, pa tek onda odgovoriti..
Fino napisa: Za Mumetovu gresku, nije Martinez kriv
Prvi post je bio:
Yebi ga Martinez...uvodis debitanta u potopu ...gdje nisam ni spomenuo ko je za sta kriv...niti sam mislio uopste na Mumetovu gresku nego na to da se debitant ne ubacuje u tim pod takvim okolnostima(NIKADA ne uvodis debitanta dok je cijeli tim rastimovan.)
Hvala "pametnim" na atmosferi...

Fino napisa: Za Mumetovu gresku, nije Martinez kriv
Prvi post je bio:
Yebi ga Martinez...uvodis debitanta u potopu ...gdje nisam ni spomenuo ko je za sta kriv...niti sam mislio uopste na Mumetovu gresku nego na to da se debitant ne ubacuje u tim pod takvim okolnostima(NIKADA ne uvodis debitanta dok je cijeli tim rastimovan.)
Hvala "pametnim" na atmosferi...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ma sreća u nesreći je ta što je tekma već završila, rezultatski.
Jedan gol gore-dole, nebitno.
Zamisli da je bilo 3-3 i ovo uradi.

Jedan gol gore-dole, nebitno.
Zamisli da je bilo 3-3 i ovo uradi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mi navijači Chelsea bi rekli HVALA MUME...Šalu na stranu...što reče komentator na Sport clubu ..Muhamede dobro došao u Premier ligu.Greška kao greška,nije uticala na konačan ishod.Martinez zna koliko može Mume,ovo se jednostavno desilo.Mada i sam M;ume je tek sad shvatio pred 50 000 navijača da je došao u sasvim drugu dimenziju,drugi svijet gdje nema zahebancije,gdje profesionalizam od prvog do zadnjeg minuta...što kažu dobra škola za cijeli život..
ako ništa, pokazao je da ima muda, valjda se i to pika
ovo ništa ne mjenja svakako 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Trema je učinila svoje. Nije trebalo ali Bože moj. Nakon toga je oduzeo 2 lopte, bit' će bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 36 gostiju.