AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
G. Di Marzio :
"Roma zeli Rabiota, ali njegova majka koja je i njegov agent zeli osigurano mjesto u prvoj postavi, a ja ne vidim kako Roma to moze da mu garantuje. To bi moglo da stopira transfer"
Cuj hoce odmah u prvih 11,izvini igracino.Bolje dati 15 miliona za nekog napadaca koji nam je potreban nego dati za Rabiota.
"Roma zeli Rabiota, ali njegova majka koja je i njegov agent zeli osigurano mjesto u prvoj postavi, a ja ne vidim kako Roma to moze da mu garantuje. To bi moglo da stopira transfer"
Cuj hoce odmah u prvih 11,izvini igracino.Bolje dati 15 miliona za nekog napadaca koji nam je potreban nego dati za Rabiota.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Jesmol' mogli težu grupu izvući?
Šta je tu je, ovako nešto se i očekivalo, obzirom da smo bili u 4.šeširu. Ići od utak. do utak. dati maksimum, pa šta bude. Mada realno teško je očekivati prolaz. Bayern je još jači ove sezone i ako ne osvoje LP, Guardioli bi se mogla uzdrmati stolica, a kamoli da ispadnu u grupnoj fazi. Isto vrijedi i za građane. Man.City nikad jači (ekipa dugo god. na okupu, uigranija no ikad) i s ogromnom željom za dokazivanjem u LP, obzirom na loše rez. u prijašnjim sezonama. Tako da nas s te strane nisu mogle dopasti dvije gore ekipe. CSKA Moskva prekaljeni takmičar u LP, a i bit će dosta uigraniji od nas u tom međusobnom dvoboju, jer im je sezona uveliko počela. Realno je očekivati da završimo 3. u grupi, mada ne bi bilo veliko iznenađenje i da završimo na 2. ili 4. mjestu.
Mene brine kako će nam odbrana sutra odigrati. Jer će u zadnjoj liniji najvjerovatnije biti 3 debitanta (Manolas,Astori,Cole) i jedna rezerva (Torosidis). Maicon i Castan nisu ni pozvani za sutrašnji meč. Nek nam je Bog na pomoći

Mene brine kako će nam odbrana sutra odigrati. Jer će u zadnjoj liniji najvjerovatnije biti 3 debitanta (Manolas,Astori,Cole) i jedna rezerva (Torosidis). Maicon i Castan nisu ni pozvani za sutrašnji meč. Nek nam je Bog na pomoći

Hahaha ovo se neko šali s nama, pa to bi bio 3. lijevi bek u prelaznom roku, a još ni traga ni glasa o napadaču.
A imamo i Balzarettija. Možda konta Emanuelsona kao veznog, ili krilnog igrača.

Veceras od 20:45h, na stadionu "Olimpico" u Rimu, Roma u
okviru prvog kola u novoj sezoni Italijanske Serie A
2014 / 2015 docekuje ekipu Fiorentine.
Roma i Fiorentna su klubovi sa velikom historijom i tradicijom.
Za Romu ce ovo biti 83 sezona, a za ekipu Fiorentine 78
sezona u Italijanskoj Serie A.
Roma i Fiorentina do sada su medjusobno odigrali 155 utakmica, od toga 150 utakmica u Italijanskoj Serie A, 4 u Kupu Italije i 1 utakmicu u Super Kupu Italije.
Roma je do sada u medjusobnim duelima zabiljezila 51 pobjedu a Fiorentina 47 pobjeda dok je 57 utakmica zavrseno bez pobjednika.
U Italijanskoj Serie A Roma je upisala 47 pobeda a Fiorentina 46 pobjeda dok je nerijeseno bilo 57 puta.
U Kupu Italije Roma je slavila 3 puta a Fiorentina jednom.
Sto se tice Super Kupa Italije Roma ima jednu pobedu.
Kada su u pitanju utakmice izmedju Rome i Fiorentine koje su odigrane u RImu, skor je 37 pobjeda Rome 14 pobjeda Fiorentine dok je 27 utakmica zavrseno nerijesenim rezultatom.
Fiorentina u ovu utakmicu protiv Rome ulazi oslabljena jer trener Vincenzo Montella nece moci da racuna na Rossia, Cuadrada,
Marina, i Matiasa Fernandesa.
Sa druge strane, trener Rome, Rudi Garcia za ovu utakmicu protiv
Fiorentine nece moci da racuna na Leandra Castana.
Utakmica izmedju Rome i Fiorentine ce ujedno biti i derbi prvog
kola Italijanske Serie A za sezonu 2014 / 2015.
Moguca postava Rome:
ROMA (4-3-3) De Sanctis, Torosidis, Manolas, Astori, Cole, Pjanic,
De Rossi, Nainggolan, Iturbe, Totti, Gervinho
Moguca postava Fiorentine:
FIORENTINA (4-3-1-2) Neto, Tomovic, Rodriguez, Savic, Pasqual,
Aquilani, Pizarro, Vargas, Borja Valero, Babacar, Mario Gomez
okviru prvog kola u novoj sezoni Italijanske Serie A
2014 / 2015 docekuje ekipu Fiorentine.
Roma i Fiorentna su klubovi sa velikom historijom i tradicijom.
Za Romu ce ovo biti 83 sezona, a za ekipu Fiorentine 78
sezona u Italijanskoj Serie A.
Roma i Fiorentina do sada su medjusobno odigrali 155 utakmica, od toga 150 utakmica u Italijanskoj Serie A, 4 u Kupu Italije i 1 utakmicu u Super Kupu Italije.
Roma je do sada u medjusobnim duelima zabiljezila 51 pobjedu a Fiorentina 47 pobjeda dok je 57 utakmica zavrseno bez pobjednika.
U Italijanskoj Serie A Roma je upisala 47 pobeda a Fiorentina 46 pobjeda dok je nerijeseno bilo 57 puta.
U Kupu Italije Roma je slavila 3 puta a Fiorentina jednom.
Sto se tice Super Kupa Italije Roma ima jednu pobedu.
Kada su u pitanju utakmice izmedju Rome i Fiorentine koje su odigrane u RImu, skor je 37 pobjeda Rome 14 pobjeda Fiorentine dok je 27 utakmica zavrseno nerijesenim rezultatom.
Fiorentina u ovu utakmicu protiv Rome ulazi oslabljena jer trener Vincenzo Montella nece moci da racuna na Rossia, Cuadrada,
Marina, i Matiasa Fernandesa.
Sa druge strane, trener Rome, Rudi Garcia za ovu utakmicu protiv
Fiorentine nece moci da racuna na Leandra Castana.
Utakmica izmedju Rome i Fiorentine ce ujedno biti i derbi prvog
kola Italijanske Serie A za sezonu 2014 / 2015.
Moguca postava Rome:
ROMA (4-3-3) De Sanctis, Torosidis, Manolas, Astori, Cole, Pjanic,
De Rossi, Nainggolan, Iturbe, Totti, Gervinho
Moguca postava Fiorentine:
FIORENTINA (4-3-1-2) Neto, Tomovic, Rodriguez, Savic, Pasqual,
Aquilani, Pizarro, Vargas, Borja Valero, Babacar, Mario Gomez
Izgleda da ce Romu napustiti Borijelo i Balzareti a umjesto njih ce doci Holebas koji ce prije tekme sa Fiorom biti na ljekarskom a vjerovali ili ne trebao bi jos doci Nilmar,nekadasnji igrac Viljareala haha.E pa ne znam gdje njega iskopase
Rabiot je najvjerovatnije novi igrac Rome.

Rabiot je najvjerovatnije novi igrac Rome.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 30 avg 2014, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Carbonero iz Rivera je novi igrac Rome,on je odmah proslijedjen Ceseni na posudbu.
Ma brate napisem nesto pa odmah naletim na jos jednu informaciju,yebi ga tako se potrefiloDenno je napisao/la:Brate mozeš te sve inf upakovati kako u jedan post

Kako god postajemo drugi Olimpijakos

- Alen Škoro
- Kontakt:
Iako dosta oslabljeni, nadam se da ćemo izjednačiti skor u pobjedama u Seriji A večeras.
Našu šansu vidim u tome što smo mnogo uigraniji od vas, pa 3 nova igrača su vam u odbrani večeras.
Budite strpljivi, Roma radi odličan posao, Sabatini nije beze frajer i ja vas podržavam isključivo iz razloga što mnogo volim Seriju A, pa mi fale jaki veliki klubovi na čizmi, ali Fiorentina nije ekipa gdje će te popravljati raspoloženje i igru ekipe..
Neka pobjedi bolji.
Želim vam da budete drugi na kraju sezone, odmah iza Fiorentine.

Našu šansu vidim u tome što smo mnogo uigraniji od vas, pa 3 nova igrača su vam u odbrani večeras.
Budite strpljivi, Roma radi odličan posao, Sabatini nije beze frajer i ja vas podržavam isključivo iz razloga što mnogo volim Seriju A, pa mi fale jaki veliki klubovi na čizmi, ali Fiorentina nije ekipa gdje će te popravljati raspoloženje i igru ekipe..

Neka pobjedi bolji.

NON MOLLARE MAI
Nista od izjednjacenja skora odmah da ti kazemAlen Škoro je napisao/la:Iako dosta oslabljeni, nadam se da ćemo izjednačiti skor u pobjedama u Seriji A večeras.![]()
Budite strpljivi, Roma radi odličan posao, Sabatini nije beze frajer i ja vas podržavam isključivo iz razloga što mnogo volim Seriju A, pa mi fale jaki veliki klubovi na čizmi, ali Fiorentina nije ekipa gdje će te popravljati raspoloženje i igru ekipe..![]()
Neka pobjedi bolji.![]()

Nadam se tekmi sa puno golova al sa vise golova u vasoj mrezi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnje otvaranje sezone:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/holebas ... omu/139173" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Odlična igra Rome do 16m, a onda bez ideje, jer nam fali taj napadač i da haramo ligom. De Rossi i Nainggolan nisu dali igračima Fiorentine da priđu stoperima Rome, tako da su naši odbrambeni neocjenjeni 

Nije problem u napadacu nego sto su se ovi svi skupili u 16. Nisam vidio posjed, al cini mi se da je Roma imala oko 80%
Il Club più titolato al mondo!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Interista02
- Kontakt:
Može li podatak koliku godišnju platu ima A. Cole?
Znači lik je igrač manje na terenu, dosta bi pametnije bilo da ste ostavili Dodo-a, a na našu sreću niste
Znači lik je igrač manje na terenu, dosta bi pametnije bilo da ste ostavili Dodo-a, a na našu sreću niste

- Unknown Genius
- Kontakt:
Koja panjina. 
Ne može on igrati u prvih XI ako misle do trofeja ove godine.

Ne može on igrati u prvih XI ako misle do trofeja ove godine.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Say what
Keita odličan, za ovo što sam gledao. Astori i odbrana odigrali solidnu tekmu, ne osjeti se odlazak Benatie. Jedino bi valjalo kakvog napadača završiti, mislim da bi vam i Chicha legao samo tako.

Keita odličan, za ovo što sam gledao. Astori i odbrana odigrali solidnu tekmu, ne osjeti se odlazak Benatie. Jedino bi valjalo kakvog napadača završiti, mislim da bi vam i Chicha legao samo tako.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.