FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Rudar sigurno nećemo pobjedit' 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
brate,nije da te zezam al kakav rudar i kakva zvijezdawienultras je napisao/la:Jbg svi se zalimo na ekipu a hladno u sredini tabele.da bi pobjediti rudar mislim da bi obavili pola posla oko opstanka.rudar i zvijezda su katastrofalni.4 boda iz naredne dvije tekme san snova...igrat taj kup rastereceno pokusat nesto...sto da ne
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
wienultras je napisao/la:Jbg svi se zalimo na ekipu a hladno u sredini tabele.da bi pobjediti rudar mislim da bi obavili pola posla oko opstanka.rudar i zvijezda su katastrofalni.4 boda iz naredne dvije tekme san snova...igrat taj kup rastereceno pokusat nesto...sto da ne
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
fukara1919
- Kontakt:
Pa sta smo mi to lose uradili ??? To se sad ne smije pobjediti protivnik ako si slabiji ? Mi svi kazemo a smo na srecu pobjedili Zrinja bio bolji al ne pobjedi uvjek bolji, i sad smo mi zaostali sto smo pobjedili.miki651 je napisao/la:Dobro, Azmir se piše velikim slovima tu ste u pravu. Šro se primivizma i zaostalosti kako simpazitera tako i fukara tiče to je dokazano. Ono kakvi igrači takvi i pomoćni i glavni trener a takozvana skupina fukare samo prati kvalitet svog tima a to označi jadno i bezvezno.
Mislim gubili smo i mi kući od raznih timova ali brate da mi onako igramo kući bez obzira na stanje na tabeli igrači i uprava bi bili popljuvani a ne gosti.
Ali eto vidim da vi užvate pa svu sreću i napredak kako timu tako i takozvanoj skupini fukare.
Zadnja izmjena: fukara1919, dana/u 30 avg 2014, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nista.....miki objasniomiki651 je napisao/la:Dobro, Azmir se piše velikim slovima tu ste u pravu. Šro se primivizma i zaostalosti kako simpazitera tako i fukara tiče to je dokazano. Ono kakvi igrači takvi i pomoćni i glavni trener a takozvana skupina fukare samo prati kvalitet svog tima a to označi jadno i bezvezno.
Mislim gubili smo i mi kući od raznih timova ali brate da mi onako igramo kući bez obzira na stanje na tabeli igrači i uprava bi bili popljuvani a ne gosti.
Ali eto vidim da vi užvate pa svu sreću i napredak kako timu tako i takozvanoj skupini fukare.
Cestitam na pobjedi,nadao sam se bodu ili da nas ljudi ne uniste,a ono se dogodi obratno..
Moze li meni neko na PP jel bilo kakve frke ili ne..
Moze li meni neko na PP jel bilo kakve frke ili ne..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
wienultras
- Kontakt:
Gledam raspored i pisem rudar..jbg desi se izvinjavam se...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
sad smo mi krivi jer smo se branili
krivi smo jer nismo igrali onako kako više paše Svinjskom
krivi smo što su pogodili tri puta okvir gola, jer golovi nisu postavljeni na pravom mjestu
krivi smo jer je Dujkoviću zapela linija pa mu ispala lopta 
Pa gdje si ga naso ?? Da to nije od prosle sezone
jos ja taman kontam da ponovo pogledam tabelu al kolko znam nema ni Kaknja ni Prijedora u PL
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
wienultras
- Kontakt:
nemam blage izleti ko metak..brazzo je napisao/la:Pa gdje si ga naso ?? Da to nije od prosle sezonejos ja taman kontam da ponovo pogledam tabelu al kolko znam nema ni Kaknja ni Prijedora u PL
**** mu mater desi se svakom...jbg de sad napravite i od tog sprdacinu,sta se sve napise ovdje moglo bi u gindisovu knjigu gluposti
omace se gledam tabelu,izjavu sadikovica,raspored i nesto mi preleti gledam jedno pisem drugo
dobro
-
wienultras
- Kontakt:
jesi to opet imao mokre snovemiki651 je napisao/la:Mislim da ćete opet letit iz lige ne zato što vas neko mrzi nego što stvarno imate jadan tim pun nekih drvosječa jadnika, nešto na silu ukratko crno vam se piše.
A svakako zbog dugova letite... do zime. papa nema para ..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
moj dobri miki opet objasnjava...miki,mikimiki651 je napisao/la:Mislim da ćete opet letit iz lige ne zato što vas neko mrzi nego što stvarno imate jadan tim pun nekih drvosječa jadnika, nešto na silu ukratko crno vam se piše.
A svakako zbog dugova letite... do zime. papa nema para ..
Baš neznamoprimasquadra je napisao/la:neznate ni bus zapaliti
Ko se žalio na izgled ulaznica, sad lijepo izgledaju
primasquadra je napisao/la:neznate ni bus zapaliti
Jel` maaaaaaajke ti?
Zamisli da ne znamo
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
fukara1919
- Kontakt:
nemamo upaljacaprimasquadra je napisao/la:neznate ni bus zapaliti
Snimak utakmice na Areni Sport 4 trenutno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ajj golaa
bas sad gledam mec,prazan sjever bez fukara,da li je to kakav bojkot ili sta drugo,ja ne znam,al od kad nema B.... ,barem meni je sve ovo izgleda propalo..kad sjetim meceve u drugoj ligi protiv Jedinstva i Igmana i kada zagrmi sa sjevera,a sada nista..
bas sad gledam mec,prazan sjever bez fukara,da li je to kakav bojkot ili sta drugo,ja ne znam,al od kad nema B.... ,barem meni je sve ovo izgleda propalo..kad sjetim meceve u drugoj ligi protiv Jedinstva i Igmana i kada zagrmi sa sjevera,a sada nista..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
.. i Sarica više ne želim da gledam
on brate ponekad ima potez, al' je usporen i sporo konta
Redžepi nikad nije bio tako spor i sporo kontao 
Dnas na stadionu rukovodeći ljudi kluba pričaju kako će pomoćna tribina sigurno ostat do kraja sezone i poslije bi mogla počet gradnja nove, prave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.