Eno idi vidi temu kladionice, dao sam savjet asian hendikep na Nurnberg, sigurica bila, igrami mi neriješeno i opet prvi, cool.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Artemio Franchi
Eno idi vidi temu kladionice, dao sam savjet asian hendikep na Nurnberg, sigurica bila, igrami mi neriješeno i opet prvi, cool.
ma svi smo mi ocekivali pad bayera, ja sam takodjer jednom prilikom govorio da ce lider (tadasnji) dozivjeti prvi poraz upravo od nekog, od koga se najmanje ocekuje. mislim da sam bas govorio za nurnberg. ali lezi maca....
tajac nakon jucerasnje bayernove predstave, svi nesto tuc-muc...dok ne dodje milan...ovaj,... ribery
drago mi je za club da se opisati ne moze, ipak hocu kad odem gore da gledam erste geige a ne cvajtu.
inace neutral kad vec spominje kladionicu, ja sam na svakom (od svojih 5-6 tiketa) igrao za fcn, sto cist kec, sto azijski hendikep.
sad drzati palceve vedi i ekipi...iz vise razloga.
tajac nakon jucerasnje bayernove predstave, svi nesto tuc-muc...dok ne dodje milan...ovaj,... ribery
drago mi je za club da se opisati ne moze, ipak hocu kad odem gore da gledam erste geige a ne cvajtu.
inace neutral kad vec spominje kladionicu, ja sam na svakom (od svojih 5-6 tiketa) igrao za fcn, sto cist kec, sto azijski hendikep.
sad drzati palceve vedi i ekipi...iz vise razloga.
Vom Jäger zum Gejagten
0:0 oni prvo poluvrijeme, pa neće valjda kiksati u današnjoj utakmici, a ja moram sada da idem, sretno Vedi i Seji. 
Za Bayern lose kolo, nisu iskoristili kiks Bayera i tako omogucili Schalke-u 04 da pridje na bod zaostatka (koji je uputio cetiri udarca u okvir gola od ukupno deset udaraca).
Ja licno mislim da ce se u sljedeca dva kola odluciti prvenstvo Njemacke, i glavnu ulogu ce odigrati HSV. Naime sljedece sedmice slijedi nama gostovanje kod Leverkusena, a zatim kuci docekujemo Schalke, a Bayern ima dva poprilicno lagana susreta protiv Freiburga i Frankfurta.
@ Gero
ove opklade, ukoliko Vam s tereta skinemo Vizekuzen i Schalke 04, sedam dana nosis avatar po mom izboru.
Ja licno mislim da ce se u sljedeca dva kola odluciti prvenstvo Njemacke, i glavnu ulogu ce odigrati HSV. Naime sljedece sedmice slijedi nama gostovanje kod Leverkusena, a zatim kuci docekujemo Schalke, a Bayern ima dva poprilicno lagana susreta protiv Freiburga i Frankfurta.
@ Gero
ove opklade, ukoliko Vam s tereta skinemo Vizekuzen i Schalke 04, sedam dana nosis avatar po mom izboru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Marseille84
- Kontakt:
Wonderkid je napisao/la:Pa ima li i jedan klub da je sretniji od Bayerna.
ima LYON
vas dvojica gore se potrudite da vase komentarcice ostavljate na temama predvidjenim za to.
amere, vazi brate. ako sam dobro shvatio, vi tucete vjecito druge i zamalo prvake (meister der herzen) i onda ja gubim opkladu.
spreman sam i za taj izazov. a sta ce biti u suprotnom, je l' opet da ti saljem nesto svoje?!
amere, vazi brate. ako sam dobro shvatio, vi tucete vjecito druge i zamalo prvake (meister der herzen) i onda ja gubim opkladu.
spreman sam i za taj izazov. a sta ce biti u suprotnom, je l' opet da ti saljem nesto svoje?!
Vom Jäger zum Gejagten
Ja ti predlazem da mu posaljes nesto slicno ovom mom, da malo ubijemo monotonijugeronimo je napisao/la:vas dvojica gore se potrudite da vase komentarcice ostavljate na temama predvidjenim za to.
EDIT amere dadni i ti njemu nesta slicno, posto se nadam da ces ti dobiti opkladu
baz robena..hmmm..geronimo je napisao/la:usput, fino je vidjeti navijace drugih (malo slabijih) klubova, koji nam drze fige.![]()
i kad sam vec tu da ih pitam nesto. posto znaju neke stvari vise od nas, kakve su sanse (procentualno) da nam robi iztrci na travnjak...(kako se ono zvase, ha neutral) violinog stadiona?
ali igrace on...makar ga dr. hans-wilhelm müller-wohlfahrt morao unijeti na teren
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nurnberg razorekcija.
Svaka cast na pobjedi.
Mislim da je Schalke prisao na 2 boda, a ne na jedan kao sto rece amerosm. Da smo jucer dobili Koln, napravili bi ogroman posao. Slijedi nam utakmica u Firenci, pa dvije malo lakse u Bundeski. Prva protiv Freiburga na Allianz Areni i to bez Schweinsteigera (kartoni). Druga Eintracht u gostima. Sa te dvije pobjede i uz moguci kiks Schalkea i Leverkusena, sto je izvijesno zbog njihoog rasporeda.
@Ribery: Svaka cast na prognozi.
Svaka cast na pobjedi.
Mislim da je Schalke prisao na 2 boda, a ne na jedan kao sto rece amerosm. Da smo jucer dobili Koln, napravili bi ogroman posao. Slijedi nam utakmica u Firenci, pa dvije malo lakse u Bundeski. Prva protiv Freiburga na Allianz Areni i to bez Schweinsteigera (kartoni). Druga Eintracht u gostima. Sa te dvije pobjede i uz moguci kiks Schalkea i Leverkusena, sto je izvijesno zbog njihoog rasporeda.
@Ribery: Svaka cast na prognozi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
The Game je napisao/la:Ja ti predlazem da mu posaljes nesto slicno ovom mom, da malo ubijemo monotonijugeronimo je napisao/la:vas dvojica gore se potrudite da vase komentarcice ostavljate na temama predvidjenim za to.
spreman sam i za taj izazov. a sta ce biti u suprotnom, je l' opet da ti saljem nesto svoje?!![]()
![]()
EDIT amere dadni i ti njemu nesta slicno, posto se nadam da ces ti dobiti opkladu![]()

Zadnja izmjena: secer, dana/u 07 mar 2010, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
ma sta ce nam to? da nam liga ispasta zbog nase sile.omerbavarac je napisao/la: Da smo jucer dobili Koln, napravili bi ogroman posao.
uzbudljivo do kraja, to je nas cilj! a kako ce zavrsiti, to najbolje znaju ova dva stranca gore.
ps: znaju ovi navijaci hoffe sta je dobro.
Vom Jäger zum Gejagten
pu, nece da se mrdaju
help??
kako cu napravit´ da se mrdaju??
help??
- Omerbavarac
- Kontakt:
Povreda Brene.
Jos se ne zna tacno vrijeme odsustvovanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hahahahhahasecer je napisao/la:pu, nece da se mrdaju![]()
help??
dok to naucis, izgubicemo te.
ja sta njemu naumpada
sad cu traziti od admina da ponovo otvori onu ozbiljnu temu, sto je pod kljucem.
pokvarices se dibidus.
Vom Jäger zum Gejagten
@ Gero
evo dosta sam razmisljao i ovako je najbolje. Ja ti kazem da cete zbog nas napraviti ogromnu prednost u odnosu na Schalke i Leverkusen. To znaci mi mozemo remizirati, a vi pobjediti opet imate dva boda prednosti. Znaci sve osim poraza Hamburga ja dobijam, naravno ukoliko vi tada pobjedite. U protivnom ti si pobjednik. Jer i sam moras priznati tesko je najaviti dvije pobjede, nekako imam osjecaj da cemo Leverkusen dobiti ukoliko ne bude bilo ozlijeda, a protiv Sretnog 04 ni Barcelona ne moze biti sigurna u pobjedu. Oni mogu prici jednom golu i rjesiti pitanje pobjednika, isto kao jucer cetiri suta na gol i sva su zavrsila u mrezi. Za njih bi bilo dobro da odu u Las Vegas mozda se rjese svojih dugova.

evo dosta sam razmisljao i ovako je najbolje. Ja ti kazem da cete zbog nas napraviti ogromnu prednost u odnosu na Schalke i Leverkusen. To znaci mi mozemo remizirati, a vi pobjediti opet imate dva boda prednosti. Znaci sve osim poraza Hamburga ja dobijam, naravno ukoliko vi tada pobjedite. U protivnom ti si pobjednik. Jer i sam moras priznati tesko je najaviti dvije pobjede, nekako imam osjecaj da cemo Leverkusen dobiti ukoliko ne bude bilo ozlijeda, a protiv Sretnog 04 ni Barcelona ne moze biti sigurna u pobjedu. Oni mogu prici jednom golu i rjesiti pitanje pobjednika, isto kao jucer cetiri suta na gol i sva su zavrsila u mrezi. Za njih bi bilo dobro da odu u Las Vegas mozda se rjese svojih dugova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
koju temu?geronimo je napisao/la: sad cu traziti od admina da ponovo otvori onu ozbiljnu temu, sto je pod kljucem.
ps
the game, help
Aaaaaahahahahahaha! Pomozite seceru da mu se mrdaju.
Care, to ti mora biti gif ako hoces da se "mrda" ili ti ga animacija.
Care, to ti mora biti gif ako hoces da se "mrda" ili ti ga animacija.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma hodale su tamo gdje sam ih skin´o...ovdje nesto nece
isao sam na onaj imageshack il´ tako nesto..postavim ovdje a guzovi "mirni"
ps
to sto mi objasnjavas na engleskom, pliz-a na bosanskom.
eto, ko zna kako, ja mu dam link foruma sa kojeg sam uzeo.
isao sam na onaj imageshack il´ tako nesto..postavim ovdje a guzovi "mirni"
ps
to sto mi objasnjavas na engleskom, pliz-a na bosanskom.
eto, ko zna kako, ja mu dam link foruma sa kojeg sam uzeo.
pa znas i sam, onu gdje si bio aktivan. podforum diskusije...cudne spletke i nagovjestaji
, jel tako bjese?
@amer - vazi! mada cu vjerovatno izgubiti opkladu, ali makar cu negdje dobiti.
znaci tebi pase 1 i X za tvoje i obe pobjede Bayerna. Napravi li Bayo jedan remi (sto nije iskljuceno, za dobrobit lige
)...ja dobivam opkladu.
Dotad ce the game skontati kako se ovi obrazi pokrecu.
@amer - vazi! mada cu vjerovatno izgubiti opkladu, ali makar cu negdje dobiti.
znaci tebi pase 1 i X za tvoje i obe pobjede Bayerna. Napravi li Bayo jedan remi (sto nije iskljuceno, za dobrobit lige
Dotad ce the game skontati kako se ovi obrazi pokrecu.
Vom Jäger zum Gejagten

seceru nije ista, al nije ni ova losa
ukucaj na guglu bouncing ass pa trazi tu svoju, valjda ce biti i kopiraj link
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.