Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

sarajlija
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la sarajlija » 30 avg 2014, 23:39

Ne znam za druge teme da ne idemo dalje u off topic samo sam htio da vidim kakav je ko covjek ovako i dali ce prihvatit ovo sto sam ga zamolio ili je to ipak urodjeno u njemu :)
04.10.2009 !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2014, 23:42

Neću više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 avg 2014, 23:43

Virtu4l je napisao/la:Neću više.
Hvala ipak si me poslusao od sada te jos vise gotivim :D
04.10.2009 !!

Rooney88
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United F.C.

Post Postao/la Rooney88 » 31 avg 2014, 00:15

JoseMourinho je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Nadam se da LvG zna sta radi, Blind je koristan i u drugim formacijama izuzev 352. Ali jos jedan prelazni rok bez DMF-a znaci. Ekipa se pojacala i sada ce uigrati ih u drugi sistem biti najveci problem, samo da se ne oduzi jer je Ferguson previse razmazio navijace Uniteda, nemamo stpljenja sekunde.
Blind jeste DM i to pretpostavljam da ce i igrat ako lvg predaje na normalnu formaciju ;)
može igrat podjednako dobro i lijevog beka, a et lvg ga je koristio i na lijevom stoperu ;)
Znam da je DM ali mnogima ne ulijeva povjerenje s te pozicije. Na to sam ciljao. :mrgreen: Meni i na defanzivnom zna odigrati jako dobro, naravno da je i plus sto je polivalentan, vrijedi takvog imati u ekipi, zahvalnog igraca.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 31 avg 2014, 00:21

Scholes izjavio kako vjeruje da Blind nije igrač za Uniteda. Ja mislim da bi vi najbolje igrali da se on vrati. :D
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 31 avg 2014, 00:23

Razocaran sam u rezultat, nisam gledao tekmu, gledacu sutra snimak.. Ali ne mogu da vjerujem, imamo strasan raspored, i taman kada svi ocekuju dobar start desi se ovo, 2 boda iz 3 utakmice..

Nema veze, podrzavao sam Moyesa tokom citavog vremena provedenog u klubu, pa mogu i LVG-a.. Jedino sto se mi se svidja da je uradio kod nas za sad su ovi transferi. Odradio je par ozbiljnih dealova i poceo se rjesavati panjeva, tako da vec sljedece godine ocekujem jednu ozbiljnu ekipu sastavljenu od dobrih igraca.

Trebalo bi se ovo popraviti sad nakon reprezetativne pauze kada se vrate ovi povredjeni igraci i da se ovo bar malo uigra i da ganjamo tu ligu prvaka ove godine..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 avg 2014, 00:26

JFH9 je napisao/la:Scholes izjavio kako vjeruje da Blind nije igrač za Uniteda. Ja mislim da bi vi najbolje igrali da se on vrati. :D
Moze, al` da bude jedno 10 godina mladji. :mrgreen:

Ljudi moraju shvatiti da Blind nije doveden da bi bio neki nosilac igre, neko ko ce okretati rezultat i biti igrac na kojeg se tim oslanja kada ne cvjetaju ruze. To je igrac koji moze da pokrije nekoliko pozicija i koji u dugoj sezoni moze biti jako koristan.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 31 avg 2014, 00:29

slika

:rol: :rol:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 31 avg 2014, 00:33

Devi1 je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 avg 2014, 00:47

Devi1 je napisao/la:slika

:urnebes: :urnebes: :rol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 avg 2014, 00:49

Rooney88 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Kakav je bio Di Maria?
Jedini valjao. Bit` ce on odlicno pojacanje, danas je recimo trebao imati hladno 2 asistencije ali nije on kriv sto Persi danas nije zelio igrati lopte uopste. Kasnije dobio udarac i LvG ga izveo nakon ukazivanja pomoci, vjerovatno da se nista ne rizikuje.
ON je klasa spodoba zvana Arsene Wenger je nacinio fatalnu gresku jer nije doveo ovakvog vanserijskog igraca...Vec sad po imenima United je strasno jak samo ako LVG to poslozi kako je zamislio to ce biti stroj mada opet u isto vrijeme nisam bas siguran u uspjeh 352 u premiershipu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 avg 2014, 00:56

BigBigBang je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Kakav je bio Di Maria?
Jedini valjao. Bit` ce on odlicno pojacanje, danas je recimo trebao imati hladno 2 asistencije ali nije on kriv sto Persi danas nije zelio igrati lopte uopste. Kasnije dobio udarac i LvG ga izveo nakon ukazivanja pomoci, vjerovatno da se nista ne rizikuje.
nisam bas siguran u uspjeh 352 u premiershipu...
Nisi jedini. Nije uspjela odmah i Englezi tu znaju biti, znas sigurno i sam, izuzetno brutalni sto se kritika tice. Lagano pocinju prozivati LvG-a zbog formacije i to ce sigurno stvoriti dodatni pritisak. Ja prvi mislim da ju je izuzetno riskantno forsirati jer izuzev RvP-a, i Blinda od danas, niko ju nije ni igrao ali vidjet` cemo, Nizozemac je tvrdoglav tako da ne vjerujem da ce odustati od nje, samo se nadam da LP nece previse pobjeci kada dodju rezultati. Nakon pauze se mnogi igraci vracaju pa bi to trebalo izgledati bolje. Ostaje nam da sacekamo i vidimo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 31 avg 2014, 01:18

Rooney88 je napisao/la:
JFH9 je napisao/la:Scholes izjavio kako vjeruje da Blind nije igrač za Uniteda. Ja mislim da bi vi najbolje igrali da se on vrati. :D
Moze, al` da bude jedno 10 godina mladji. :mrgreen:
Moze on i sad unaprjediti vašu igru, on je sad za 2 klase bolji od Andersona koji je danas igrao :mrgreen: :mrgreen:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 31 avg 2014, 01:19

Scholes je i u 40tim godinama licno izmislio fudbal za Cleverleya, Andersona i kompaniju..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 avg 2014, 01:40

Ova vasa 352 ni nalik onoj Napolija i Juventusa..Recimo da oko stopera i nema toliko filozofije osim da jedan od njih treba biti onaj ball playing stoper, mada moze i bez toga.

Najveci problem je u ovome, ta 3 u vezi moraju manje vise biti velike radilice. Ne trebaju biti ni tolike klase, vec oni koji obavljaju dosta prljavog posla i dosta trce. Znaci nema sanse da tu igra neki kreativac u 352, osim ako on nije onaj igrac koji stoji daleko od protivnickog gola i dijeli lopte (Pirlo) ali i on opet mora biti jedan od najvecih trkaca u ekipi..A Mata npr to nije nikako, njemu je prirodnije da je blize golu. Onda isto nema sanse da Di Maria se tu trpa, on je winger, on to igra i tu treba igrat kao i Young. Zato mislim da su u ovoj formaciji korisniji na bekovima Rojo i Blind npr nego neki ofanzivni igraci.

Isto tako Rooney ako hoce nesto da postigne u ovoj formaciji mora da grize i da se vise trudi, mora biti radilica. Lopte servirane sigurno nece dobiti, kao ni Persie. Po meni eto najveci problem danas kod vas u nevidljivosti Mate, Rooneya, Persiea i u nametanju neprirodnih uloga nekim igracima..

Fletcheru u 352 ono i jeste mjesto, on treba igrati ono sto je igrao

Ovo je najbolje prebaciti u 442,433,451. U nesto jer ne vidim kako Di Maria moze igrati 352 ili Mata ali nikako..U ovoj sa 4 u odbrani Di Maria bar, ima beka iza sebe da ga pokriva dok on radi ofanzivno, u 352 nema.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 avg 2014, 02:18

Rooney88 je napisao/la:Nadam se da LvG zna sta radi, Blind je koristan i u drugim formacijama izuzev 352. Ali jos jedan prelazni rok bez DMF-a znaci. Ekipa se pojacala i sada ce uigrati ih u drugi sistem biti najveci problem, samo da se ne oduzi jer je Ferguson previse razmazio navijace Uniteda, nemamo stpljenja sekunde.
Kao lijevi bek na SP je bio odlican,ali naprijed i nije nesto.
Po onome sto je igrao na SP kod vas bi igrao ono sto je Young danas pokusavao da igra.
Samo ne kontam sta ce igrati Shaw kad se oporavi :?
#miasanmia

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 31 avg 2014, 02:19

Hoće li ovaj Rojo igrati stopera?
Jer sad sa Blindom i Shawom, to su tri lijeva beka od po 15,20 i 30 miliona funti.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United F.C.

Post Postao/la JoseMourinho » 31 avg 2014, 02:23

Rojo je stoper
Blind je zadnji vezni/lijevi bek

Ma na svjetskom se dosta toga izmjesa, jbg rojo je bek po potrebi, nešto ko vertonghen, obojica stoperi al u repkama igraju beka lijevog
A blind je u mladjim kategorijama bio zadnji vezni, pa u prvom timu Ajaxa lijevi bek i zadnji vezni kako kad, na SP i stoper, uglavnom multifunkcionalan igrač kojeg ja mislim bar da ce lvg koristiti na zadnjem veznom jer boljeg nema, jedino da De Jong dodje ;)

Bizii6
Kontakt:

Post Postao/la Bizii6 » 31 avg 2014, 02:54

Samo vam jos belmin6 fali da utopite tugu zajedno...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 31 avg 2014, 06:52

Najbolji gostujući navijači u ligi: " onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.